![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
|
Quote:
Oricum, inafara de handicapul cu privire la posibilitatea de upgradare, as alege oricand un motor aspirat. Macar pt sunet deosebit al unui motor mai mare aspirat, si pt lipsa lag-ului :-) |
Quote:
|
Quote:
http://alliedcomposites.com/george/website/a4.html |
Quote:
Sunt curios insa, cum urmeaza sa iasa ornamentele interioare, laminate cu carbon. Am vrut si eu sa-mi cumpar ornamentele interioare de carbon dar erau peste 1 mie de euro parca... Site-ul nu merge... |
scuze, imi expirase domeniul, si a durat pana acum sa-l reinnoiesc... site-ul e back up.
Cat despre trim-ul interior, tipul ala e in vacanta deci nu le-am inceput inca, dar cum le am, o sa le si incep, si o sa bag poze |
a ca pret, el zicea ca cel mai ieftin a gasit trimurile cu $500 de la unu din america care vinde chestii din astea, dar cand le-am vazut i-am zis ca asta e hotie curata, si ca o sa i le fac pentru in jur de 200 ;) S-ar putea sa ma duc la dealer si sa cumpar piesele de lemn si gata, fiindca el zice ca pe forumurile unde e foarte multa lume le vrea, si nu multi sunt dispusi sa dea 500 ca sa le ia de la ala... si mai ales ca dolarul e asa de jos fata de euro, cred ca s-ar vinde foarte bine in europa pentru ca pentru voi ar costa mai nimica, iar producatorii locali nu ar putea sa ofere preturile astea si sa si scoata profit
|
Quote:
|
salut.sunt si eu nou pe aici dar am si eu un a4 dar nu e quattro dar e tot 3.0i.acuma iam luat suspensii si arcuri kw si evacuare borla.vreau sa te intreb SFW daca ai ceva modificari la motor.pe mine nu ma intereseaza exteriorul eu vreau ca masina mea sa fie ceva in genul "tace si face"
|
Quote:
Pentru evacuare ti-as recomanda milltek... iar daca vrei sa faci ceva mai serios la motor, as recomanda un Kompresor, problema ar fi de unde faci rost de el si la ce pret ... La tunerii consacrati (abt, mtm), se gaseste acest kompresor dar la un pret cam piperat ... circa 10 mii euro ... In Romania, ar trebui sa te interesezi si la SKN, vad ca si ei ofera un kit kompressor care ar duce masina in 328 cai. Binenteles recomand si alte frane, etc... Din pacate motorul de 3.0 nu este usor de modificat, dar daca esti dispus sa investesti ceva bani in el, eu cred ca se merita. Eu cand m-am apucat de exterior era oferit doar o singura varianta... un kompresor din America, care era foarte greu de procurat, asa ca am ales sa investesc in exterior. Am mai vazut pe net si un kit turbo, dar nu oferit de un tuner, ci doar expunerea unei astfel de masini pe o pagina web. Felicitari pentru masina, si bafta la modificari. |
Quote:
cat te`a costat daca potzi spune . l`ai luat cu banii jos sau leasing? stiu ca am pun multe intrebari da m`a luat febra atv`urilor:) |
Quote:
Vroiam ceva sportiv da care sa aiba 4x4... Da, se descurca bine. :-) De fugit, fuge bine ... deabia acum i-am scos limitatorul, dar nici nu am mai apucat sa ies cu el ... oriucum ... un tip din constanta cu acelasi model a zis ca duce un rs4 pana la 100-120 km/h ... are 62 cai :D Da, am vazut ca ti-ai luat si tu atv, suntem colegi si pe atvforum :D L-am luat in leasing, dar dealerul de la care l-am luat imi este priten asa ca am avut parte de o reducere substantiala. |
Quote:
si pe asta al tau incap 2 persoane? a meu are 51cp da nu ajung la viteze de 100:( in schimb se descurta bine rau pe terenuri accidentate. te bagi la concursuri la TZ motors cu el? :) prima revizie la cat ai facut`o? |
Quote:
La 300 de km ... am facut putin tare cu el ... nu am avut timp, si nu am un grup mare de prieteni cu atv-uri si e greu pana gasim toti timp liber ca sa iesim. Nu am fost la concurs... poate pe viitor... cine stie... oricum, deocamdata sunt incepator... Stiu ca dupa ce am luat eu s-a mai scumpit... cu o reducere poate ajunge la 13 ... depinde ce poate da si ionut (dortmund). Are ceva putere .... cate kilograme are? |
Quote:
oricum asta a tau e prea tare mai ales ca design ... tzi`ai pus pe el cauciucuri de strada? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning