Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

AlliedComposites 17-12-07 22:18

Re: Masina mea, Audi A4

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1248895)
am mers azi cu un a4 cu motor ca al tau 3.0 v6 de la MAI :D frate rupe cred k daca imi voi mai lua a4 sigur va fi cu motoru asta,ceva noutati?bafta in continuare ;)

A4 turbo cu chip e cam la aceeasi putere... daca nu vrei sa o mai dofici vreodata V6 e bun, dar daca vrei sa te joci cu ea, turbo poate fi facuta usor sa aiba peste puterea V6-lui... am un client cu una (V6) care a luato ca avea mai multa putere, dar acum e ofticat ca aia cu turbo sunt mai rapizi ca el, si nu prea are ce sa modifice la ea, si il cam roade asta ;)

SFW 17-12-07 23:56

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1251123)
A4 turbo cu chip e cam la aceeasi putere... daca nu vrei sa o mai dofici vreodata V6 e bun, dar daca vrei sa te joci cu ea, turbo poate fi facuta usor sa aiba peste puterea V6-lui... am un client cu una (V6) care a luato ca avea mai multa putere, dar acum e ofticat ca aia cu turbo sunt mai rapizi ca el, si nu prea are ce sa modifice la ea, si il cam roade asta ;)

Da, asta asa e, eu am vrut 1.8 T, dar la ce vroiam eu ca dotari, km, si pret nu am gasit, si cand am gasit a4 asta, nu am mai avut rabdare sa caut.
Oricum, inafara de handicapul cu privire la posibilitatea de upgradare, as alege oricand un motor aspirat. Macar pt sunet deosebit al unui motor mai mare aspirat, si pt lipsa lag-ului :-)

SFW 18-12-07 00:06

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1251266)
Da, asta asa e, eu am vrut 1.8 T, dar la ce vroiam eu ca dotari, km, si pret nu am gasit, si cand am gasit a4 asta, nu am mai avut rabdare sa caut.
Oricum, inafara de handicapul cu privire la posibilitatea de upgradare, as alege oricand un motor aspirat. Macar pt sunet deosebit al unui motor mai mare aspirat, si pt lipsa lag-ului :-)

Scuze pentru greselile gramaticale, am scris mesajul in graba, cu neatentie, si am uitat sa il verific in timpul in care il puteam edita.

AlliedComposites 21-12-07 23:55

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1251266)

te intereseaza subwoofer box si placa de montare pentru amplificator din fibra de carbon, facute pentru cele doua colturi din portbagaj? Am facut pentru un client local cu aceeasi masina(si motor ;) ) fix asta, si a iesit FOARTE misto, tipul nu mai poate de bucurie... o sa am poze cu piesele finisate si montate cand trece sa-si lase piesele interioare de lemn sa i le laminez cu carbon (ca la RS4), dar daca vrei sa vezi cum arata uita-te aici ;)

http://alliedcomposites.com/george/website/a4.html

SFW 22-12-07 09:12

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1257342)
te intereseaza subwoofer box si placa de montare pentru amplificator din fibra de carbon, facute pentru cele doua colturi din portbagaj? Am facut pentru un client local cu aceeasi masina(si motor ;) ) fix asta, si a iesit FOARTE misto, tipul nu mai poate de bucurie... o sa am poze cu piesele finisate si montate cand trece sa-si lase piesele interioare de lemn sa i le laminez cu carbon (ca la RS4), dar daca vrei sa vezi cum arata uita-te aici ;)

http://alliedcomposites.com/george/website/a4.html

Nu sunt mare amator de muzica in masina ... ingreuneaza masina...
Sunt curios insa, cum urmeaza sa iasa ornamentele interioare, laminate cu carbon. Am vrut si eu sa-mi cumpar ornamentele interioare de carbon dar erau peste 1 mie de euro parca...

Site-ul nu merge...

AlliedComposites 31-12-07 18:07

scuze, imi expirase domeniul, si a durat pana acum sa-l reinnoiesc... site-ul e back up.

Cat despre trim-ul interior, tipul ala e in vacanta deci nu le-am inceput inca, dar cum le am, o sa le si incep, si o sa bag poze

AlliedComposites 31-12-07 18:31

a ca pret, el zicea ca cel mai ieftin a gasit trimurile cu $500 de la unu din america care vinde chestii din astea, dar cand le-am vazut i-am zis ca asta e hotie curata, si ca o sa i le fac pentru in jur de 200 ;) S-ar putea sa ma duc la dealer si sa cumpar piesele de lemn si gata, fiindca el zice ca pe forumurile unde e foarte multa lume le vrea, si nu multi sunt dispusi sa dea 500 ca sa le ia de la ala... si mai ales ca dolarul e asa de jos fata de euro, cred ca s-ar vinde foarte bine in europa pentru ca pentru voi ar costa mai nimica, iar producatorii locali nu ar putea sa ofere preturile astea si sa si scoata profit

SFW 02-01-08 15:48

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1269732)
a ca pret, el zicea ca cel mai ieftin a gasit trimurile cu $500 de la unu din america care vinde chestii din astea, dar cand le-am vazut i-am zis ca asta e hotie curata, si ca o sa i le fac pentru in jur de 200 ;) S-ar putea sa ma duc la dealer si sa cumpar piesele de lemn si gata, fiindca el zice ca pe forumurile unde e foarte multa lume le vrea, si nu multi sunt dispusi sa dea 500 ca sa le ia de la ala... si mai ales ca dolarul e asa de jos fata de euro, cred ca s-ar vinde foarte bine in europa pentru ca pentru voi ar costa mai nimica, iar producatorii locali nu ar putea sa ofere preturile astea si sa si scoata profit

Cred ca s-ar vinde bine ... e cam hotie ce se intampla cu ornamentele de carbon, care din pacate arata si cel mai bine. :cry:

stuRZA 07-01-08 01:07

salut.sunt si eu nou pe aici dar am si eu un a4 dar nu e quattro dar e tot 3.0i.acuma iam luat suspensii si arcuri kw si evacuare borla.vreau sa te intreb SFW daca ai ceva modificari la motor.pe mine nu ma intereseaza exteriorul eu vreau ca masina mea sa fie ceva in genul "tace si face"

SFW 07-01-08 05:53

Quote:

Originally Posted by stuRZA (Post 1279368)
salut.sunt si eu nou pe aici dar am si eu un a4 dar nu e quattro dar e tot 3.0i.acuma iam luat suspensii si arcuri kw si evacuare borla.vreau sa te intreb SFW daca ai ceva modificari la motor.pe mine nu ma intereseaza exteriorul eu vreau ca masina mea sa fie ceva in genul "tace si face"

Salut, eu nu am modificari la motor, i-am pus doar un filtru de aer BMC CDA, si i-am modificat soft-ul ... este o diferenta, dar mica.
Pentru evacuare ti-as recomanda milltek... iar daca vrei sa faci ceva mai serios la motor, as recomanda un Kompresor, problema ar fi de unde faci rost de el si la ce pret ...
La tunerii consacrati (abt, mtm), se gaseste acest kompresor dar la un pret cam piperat ... circa 10 mii euro ...
In Romania, ar trebui sa te interesezi si la SKN, vad ca si ei ofera un kit kompressor care ar duce masina in 328 cai.
Binenteles recomand si alte frane, etc...

Din pacate motorul de 3.0 nu este usor de modificat, dar daca esti dispus sa investesti ceva bani in el, eu cred ca se merita. Eu cand m-am apucat de exterior era oferit doar o singura varianta... un kompresor din America, care era foarte greu de procurat, asa ca am ales sa investesc in exterior.

Am mai vazut pe net si un kit turbo, dar nu oferit de un tuner, ci doar expunerea unei astfel de masini pe o pagina web.

Felicitari pentru masina, si bafta la modificari.

ESPinoza 07-01-08 12:46

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1139758)
Scuze, deabia acum am vazut post-ul tau ...:oops:
Multumesc frumos. Pai da, de la tz Motors l-am luat :D . Presupun ca ai vazut poza cu stema, cu brp, la ionutz? :D

Da, e frumos tare. Ieri am avut prima iesire mai adevarata, prin padure ... nu asa plimbare pe campii, prin balti. Am fost cu un prieten care si-a luat si el un quad, am intrat printr-o padure de pe langa Bacau si am urmarit niste urme de la alte atv-uri ... e frumos sa nu stii unde te afli :lol: Si sa vii acasa cu destul noroi incat sa poti planta flori pe atv :lol:

stai ca eu acuma vad ce bomba tzi`ai luat. e superba, dar asta e quad sau pt offroad ca chiar nu`mi dau seama? se descurca bine pe teren accidentat nu?. dar arata ca un quad:) cred ca si fuge ca unul.

cat te`a costat daca potzi spune . l`ai luat cu banii jos sau leasing?

stiu ca am pun multe intrebari da m`a luat febra atv`urilor:)

SFW 07-01-08 13:33

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1279838)
stai ca eu acuma vad ce bomba tzi`ai luat. e superba, dar asta e quad sau pt offroad ca chiar nu`mi dau seama? se descurca bine pe teren accidentat nu?. dar arata ca un quad:) cred ca si fuge ca unul.

cat te`a costat daca potzi spune . l`ai luat cu banii jos sau leasing?

stiu ca am pun multe intrebari da m`a luat febra atv`urilor:)

Salutare. Multumesc. :-) E atv ... dar e mai sportiv putin ... e ceva intre... nici quad ... dar nici utilitar...
Vroiam ceva sportiv da care sa aiba 4x4...
Da, se descurca bine. :-)
De fugit, fuge bine ... deabia acum i-am scos limitatorul, dar nici nu am mai apucat sa ies cu el ... oriucum ... un tip din constanta cu acelasi model a zis ca duce un rs4 pana la 100-120 km/h ... are 62 cai :D
Da, am vazut ca ti-ai luat si tu atv, suntem colegi si pe atvforum :D
L-am luat in leasing, dar dealerul de la care l-am luat imi este priten asa ca am avut parte de o reducere substantiala.

ESPinoza 07-01-08 13:41

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1279934)
Salutare. Multumesc. :-) E atv ... dar e mai sportiv putin ... e ceva intre... nici quad ... dar nici utilitar...
Vroiam ceva sportiv da care sa aiba 4x4...
Da, se descurca bine. :-)
De fugit, fuge bine ... deabia acum i-am scos limitatorul, dar nici nu am mai apucat sa ies cu el ... oriucum ... un tip din constanta cu acelasi model a zis ca duce un rs4 pana la 100-120 km/h ... are 62 cai :D
Da, am vazut ca ti-ai luat si tu atv, suntem colegi si pe atvforum :D
L-am luat in leasing, dar dealerul de la care l-am luat imi este priten asa ca am avut parte de o reducere substantiala.

am sa`i zic sa`mi faca si mie o oferta dormund sa vad cam cat ajunge.. oricum nu cred ca ies sub 13.000

si pe asta al tau incap 2 persoane? a meu are 51cp da nu ajung la viteze de 100:( in schimb se descurta bine rau pe terenuri accidentate.
te bagi la concursuri la TZ motors cu el? :)

prima revizie la cat ai facut`o?

SFW 07-01-08 13:46

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1279944)
am sa`i zic sa`mi faca si mie o oferta dormund sa vad cam cat ajunge.. oricum nu cred ca ies sub 13.000

si pe asta al tau incap 2 persoane? a meu are 51cp da nu ajung la viteze de 100:( in schimb se descurta bine rau pe terenuri accidentate.
te bagi la concursuri la TZ motors cu el? :)

prima revizie la cat ai facut`o?

Incap 2 persoane... dar deloc comod... este pentru o presoana... si sincer nici nu as lua 2 persoane pe el.
La 300 de km ... am facut putin tare cu el ... nu am avut timp, si nu am un grup mare de prieteni cu atv-uri si e greu pana gasim toti timp liber ca sa iesim.
Nu am fost la concurs... poate pe viitor... cine stie... oricum, deocamdata sunt incepator...

Stiu ca dupa ce am luat eu s-a mai scumpit... cu o reducere poate ajunge la 13 ... depinde ce poate da si ionut (dortmund).

Are ceva putere .... cate kilograme are?

ESPinoza 07-01-08 14:00

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1279950)
Incap 2 persoane... dar deloc comod... este pentru o presoana... si sincer nici nu as lua 2 persoane pe el.
La 300 de km ... am facut putin tare cu el ... nu am avut timp, si nu am un grup mare de prieteni cu atv-uri si e greu pana gasim toti timp liber ca sa iesim.
Nu am fost la concurs... poate pe viitor... cine stie... oricum, deocamdata sunt incepator...

Stiu ca dupa ce am luat eu s-a mai scumpit... cu o reducere poate ajunge la 13 ... depinde ce poate da si ionut (dortmund).

Are ceva putere .... cate kilograme are?

a mea are 274kg parca.. si aici la mine suntem 4 cu atv`uri care mai iesim ... de fapt eu si inca 2 ca unul din ei e insurat si na..:) totzi cu grizzly de 700 am avut si cateva mici accidente deja..:)

oricum asta a tau e prea tare mai ales ca design ... tzi`ai pus pe el cauciucuri de strada?

All times are GMT +2. The time now is 18:28.

- Copyright 2026 4Tuning