![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Vand Golf II -1985, inmatriculat RO, doua usi ,geamuri electrice ,1600 cm3, benzina , 500 E,pentru piese.
0722413692 |
1 Attachment(s)
Buna tuturor..as avea nevoie si eu de 2 piese din plastic din interior..si anume plasticul ce acopera oglinda retrovizoare din interior...si o placutza mai lata putin de langa butonul de dezaburire....postez o poza cu piesele de care am nevoie...va multumesc anticipat
|
compresor G60
vand compresor G60 in stare perfecta,pret 330e. tel:0756 046 699
|
Re: compresor G60
Quote:
|
Re: compresor G60
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut . Am un Passat b6 cu grila simpla, adica fara ornamente cromate in grila de la radiator si am facut rost de o grila cromata care nu avea emblema. M-am gandit ca pot sa o iau de pe cea simpla care o am pe masina acum. Insa azi am observat in parcare la un alt passat ca emblema de pe grila cromata are si ea in jurul ei o dunga cromata.
Intrebare : Pot sa stau linistit si sa iau emblema de pe cea simpla si sa o pun pe cea cromata care am de gand sa o montez pe masina ? Sau este o diferenta destul de mare si nu se va potrivi ? Daca e sa nu se potriveasca acea emblema, stiti unde gasesc repede asa ? Ca de obicei nu prea am timp sa ma ocup de ea, maine mi-am facut timp special pt. asta. Si sa fie si ieftin daca se poate. Stiti cum e romanu' :D , sa fie ieftin si bun :)) . Eu vreau ieftin si cat mai repede, mai exact maine :) . Merci. Astept rasunsul din partea voastra ! |
Am ce va trebuie...si anume baietilor cu numele Norbertinio si
jozsi555 |
Quote:
|
Salut sunt posesorul unui golf IV 1.6 16v si as avea nevoie de cateva componente pe bani bineinteles:
- sonda lamda (cea de dinaintea catalizatorului) dar nu universala - galeria de admisie - debitmetru cine are ceva din cele enumerate mai sus va rog contactati-ma: id: golfiv16v |
era sa uit tip motor BCB..
|
jozsi555..parca aveai nevoie de o prelungirte de la toba...trebuie sa am...dar chestia e ca su sunt din valcea..
|
Quote:
|
id contact: methylen_blau
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning