![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Pe bratianu langa trompy?
|
voi va auziti ce ziceti? un parbriz care e in cheder nu se poate lipi... un parbriz lipit nu se poate pune in cheder... si dece vrei sal pui cu cheder? sa-ti ploua in masina?
|
nu
dar ma gandeam ca nu asa trebuie sa fie parbrizu ... trebuie sa fie in cheder :)) si vreau sa fie asa cum trebuie :) |
nu pricep sincer adica de fapt parbrizu tau e dala cu chedar dar acum e lipit?
|
langa trompi ai grija ca sunt 2 firme ,una e mama scumpetei .ca exemplu iti spun ca doar sa iti dea niste folii jos de pe geamuri te taxeaza aproape ca si cum ai pune unele cu autorizatie :)
|
apropo de folii... stiti cum e romanu , iefitin si bun si cu omologare unde pun si eu pe autobuzu meu?
|
Quote:
|
pai acum in general majoritatea au geamurile parbriz / luneta lipite asta la masiniile straine .. eu la dacie am cheder
|
Quote:
|
o nelamurire .. .dc in Bucuresti se omologheza folii fata..nu stiu cat la % dar se pune. .si la noi nu !!!! care e manevra..
|
acolo cred cs sunt prea multi smecheri.ramane totusi de notat ptr viitor macar sa stiu unde sa merg sa pun folie :)
ptr logan poti sa incerci la autoglas la iesire spre carrefour sau pe poporului ,dar la tine cum ai gramada de sticla sari lejer de 5 mil oriunde te-ai duce |
Quote:
io am folie :) ma intrebam dc nu pun si pe fata. . la logan se pune cu 300 de lei .. unde sa deskis nou acu spre pazar.. |
@ liv .. se pune si pe fata la noi dar este foarte deschisa .. are doar o tenta .... si cred ca , ca procent este undeva la 10 - 20 % inchisa la culoare ... adica foarte putin ....
|
care stie niste parcuri de dezmembrari auto prin constanta da mai mari ca am fost la unu din coiciu si la inca unu tot prin zona aia si nu aveau nimic de la ford mondeo...am nevoie de un bord un panou fata si un radiator de aer conditionat daca aveti careva....
|
offff,iar ai lovit masina ? care a fost beleaua ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning