Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

Mihaitza_tdi 29-01-07 20:00

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

5 Attachment(s)
Uite si poze cu masina!!!!

BH 07 MDF 29-01-07 20:50

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 721418)
Uite si poze cu masina!!!!

Arata bine bara :D ...

P.S:Ornamentele de pe clanta si de pe oglinzi ar trebui date jos.:-)
in fine...daca tie iti place :lol:

Mihaitza_tdi 29-01-07 20:55

stiu nu eu am fost cu idea....tata:(

civic_ex 29-01-07 21:03

si eu am pe clanta ornamente crom. sincer imi plac, nu le da jos.

Mihaitza_tdi 29-01-07 21:08

am vazut k ai si tu! sincer si mie imi plac!

BH 07 MDF 29-01-07 21:19

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 721532)
stiu nu eu am fost cu idea....tata:(

vs
Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
am vazut k ai si tu! sincer si mie imi plac!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Keep going:lol: :lol:

Mihaitza_tdi 29-01-07 21:26

whatever......:)

SoundIdentity 29-01-07 22:45

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 721600)
whatever......:)

bosulica!!!!CEL MAI IMPORTANT E SA ITI PLACA TIE MASINA TA PERSONALA!!!parerea celor din st si dr sa fie pusa in practica si dupa aceea accepta una alta...pana artunci bafta la proiect ...ii fain ;)

oq 30-01-07 02:12

bara ca design e oki numa ca are mici baguri.. si anume: daca te uitzi la poza in stanga la far se vede diferentza decat la farul celalalt..:| si nu e din poza ca e in ambele poze deci nu ii vb de unghi de la aparat si plus ca iese un pic mai inafara bara decat aripa... poate vine ornament si peste aripa:| nu ma pronuntz.. in rest e oki si il sustzin pe alex da jos ornamentele:) pana atunci bafta in continuare :)
PS: alex mai da si u un semn de viatza :P

CJ02VDV 30-01-07 08:46

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 718404)
servo...ce? directie? frana?
servo-frana e omologata pe dacie,
iar servo-directie...nu ti-o omologheaza NIMENI!!! (decat daca ar fi iesit din fabrica Dacia cu servo-directie)
e vorba de sistemul de directie, si nu e de joaca. O mica eroare sa aibe...si poti sa mori.
pentru omologari...mergi la RAR din judetul tau.

Dar sant in jud meu in BH!!!Si treb sa ma duc in oradea!!Si habar nam ca unde pot sa duc masini la reviza!!!

szambi77 30-01-07 10:42

DOMIIIIII !!! observ ca nu prea te inscrii la cuvant ?!? semmi mozgas nalad ?

Mihaitza_tdi 30-01-07 12:37

Quote:

Originally Posted by oq (Post 721944)
bara ca design e oki numa ca are mici baguri.. si anume: daca te uitzi la poza in stanga la far se vede diferentza decat la farul celalalt..:| si nu e din poza ca e in ambele poze deci nu ii vb de unghi de la aparat si plus ca iese un pic mai inafara bara decat aripa... poate vine ornament si peste aripa:| nu ma pronuntz.. in rest e oki si il sustzin pe alex da jos ornamentele:) pana atunci bafta in continuare :)

Bineinteles bara vine finisata;) in primele 2 poze bara nu este prinsa in nici un surub este pusa doar asa....pt asta ii diferenta la far;)

horguemtuning 30-01-07 20:16

Quote:

Originally Posted by oq (Post 721944)

Stai flex la sfarsit nu va fi nici o diferenta la far, mai are vreo 2 zile de montaj si inca vine inapoi pentru ca nu e terminat masina pana la final !

oq 31-01-07 22:20

mno ii oki atunci :) modelul ii fain si spor in continuare cu proiectul :) si imi cer scuze daca v-am suparat cu obs mea dar credeam ca vine direct la vopsit :D

Mihaitza_tdi 01-02-07 18:52

Quote:

Originally Posted by oq (Post 725056)
mno ii oki atunci :) modelul ii fain si spor in continuare cu proiectul :) si imi cer scuze daca v-am suparat cu obs mea dar credeam ca vine direct la vopsit :D

Stai linistit nu ai suparat pe nimeni!;) azi am montat pragurile....la dim fusta spate;) sper sa pot pune niste poze maine seara!

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning