![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
suuuuuuuuuper tare! :shock:
|
eeeh bine dacule bine soricelulleee asa da bravo felicitari
|
Ce mult mai e de lucru la finisaje...
|
Quote:
|
foarte tare..bafta DAC-ule
|
Sucara rau!!!... De jante nu m-ai vb.... Sunt nr.1.... Succes!!!...
|
suuuper...bvo baieti!!
|
Ohoo ... ce bine ii sta lipita de asfalt ....
Mai tre praguri si bara p spate ... si o vopsire completa ar necesita zik eu :) |
Quote:
APOI finisaje ;) mai stiu eu masini frumoase la exterior si PRAF in rest... deci comentariile sunt de prisos... |
sa zic si io ceva? ..... trebuia mai lasata da nu prea se poate din cauza barii dupa fata.... oricum asta e parerea mea... k sa ma depasiti la distanta dintre asfalt si lonjeron mai aveti d lucrat..... :) :D
PS : pt 24mig.... cum sa nu iti intre cauciucu sub aripa cand ai cele mai innalte cauciucuri posibile p 13 |
Daca ar fi sa avem drumuri cum trebuie probabil ca as cobori masina mai mult...insa si asa cum e trebuie sa merg incet sa nu o sparg....masina va mai cobori de spate dupa ce iau cauciucui normale si nu astea care sunt acum (astea de acum sunt ca sa ma dau ca nebunu pe viraje :) ) oricum asa ca idee mie masina mi se pare ca e stabila asa cum trebuie si imi place foarte mult cum se simte :) sper ca si voua...
O sa ii iau si praguri si bara spate dar pana acolo mai urmeaza si mult asteptata investitie in fuga :) si daca sunt si bani probabil ca va veni si o vopsitorie :) |
Bravo DAC-ule arata super, felicitari si tie si lui Soricel, a inceput sa fie "forma" si break-ul!!
|
Quote:
|
mane sti prea bine ca acum alea pe spate sunt un moft si daca imi gasesti tu gume 205/40 pe 13 esti tare...oricum ideea e ca o sa ma intorc pe 175/65 si daca nu macar un 185/65
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning