![]() |
Re: E30 - Maroo | 2.5 24v TURBO
Quote:
|
ms mult kezz :) broh daca se poate da`mi si mie un pm cu id`ul tau ... sa mai stam de vb ;) thx
|
daca la mine te referi omfgro e id!salve
|
Simt nevoia sa postez si eu aici...
Il cunosc pe maroo de multi ani de zile, si mereu m-am bucurat pentru fiecare lucru pe care l-a facut pe msk. O masina care "plange" ca nu poate povestii tot ce-a vazut si ce-a facut alaturi de multzi altzii si chiar si de mine in trecut... .... Florine, sa stii ca o sa urmaresc topicul in continuare si sper pana la urma sa ma insel in ceea ce credeam eu.. Multa bafta Maroo cu cabrio-ul! |
Salut Lucian , stai linistit k imbunatatzirile au inceput sa apara ... dar din lipsa de aparat si de timp nu prea pot sa pun p`aici ... dar stai linistit k masina incet incet o sa ajunga cel putzin k inainte , iti urez multa bafta si tie si ursulache si La Multi Ani!!! k nu am apucat sa iti zic bafta
In cautare de 2 proiectoare .... |
Re: E30 - B 69 MSK - 1.8 is
mult succes man , ai grija de ea si de tine la volanul ei
|
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
pe masina se asteapta sa vina cat de curand niste jante foarte grave ... :) se vor pune poze la momentu potrivit. Rog fara comentarii rautacioase la adresa masinii sau a lui Florin. O zii buna !
|
ms mult baietzi , si lui Alex si lu Nox`u ... thx
|
salut florine ... in primu rand sa te bucuri de ea :) s-o stapanesti sanatos:) si in al doilea rand ... ii sta bine langa fra-su ... R Z A :P
|
ms mult broh ... poate iesim la niste poze :D:D:D
|
1 Attachment(s)
frate daca o faci mai frumoasa de atat iti dau ce vrei :)
|
Quote:
Hai cu pozele domnu' :) |
Quote:
de la un nebun...a dat de altu :D:D:D.... oricum masina asta daca merge in 2000 d ture...se ineaca:)))nu ii place:))) |
maroo promit k o fac mai frumoasa de atat ... dar MAT :D:D:D si stam de vb dupa ...
incet incet o pun la punct ... iam schimbat vascul , iam luat niste proiectoare .... si urmeaza rulmentzi pe spatte |
am vazut si eu ieri masina..trecea pe la auchan o fata cu ea :D evacuarea aia cam trebuie schimbata :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning