![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
sint curios daca iti merg pe urs...am avut si eu ceva asemanator dar atingeau in bascule s-au aveau ET mai mare....nu mai retin :rolleyes2 sa le invarti cu placere..... |
Quote:
|
Bogdan sa le stapanesti sanatos jantele si sa le invarti cu placere, trimite si mie un pm cu pretul lor, ca tare as tranti si eu un set din asta pe honda.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Vad ca se invarte bine ursache, vezi ce inseamna ca ai mai adaugat 2 pistoane ;) Parerea mea ca acest motor este un mix bun intre masina de zi cu zi dar si cu ceva performante sau numai buna de joaca. Daca ai grija de el e un motor care indura multe. Stiu ca e greu cu 2 proiecte in paralel dar in timp le vei rezolva pe toate. Nu te lasi tu asa usor. Iti urez spor la treaba si sa nu-ti mai gasesti si alta masina ca atunci chiar vei da de :twisted: P.s. uite foto cu capacul de care vorbeam, codul il poti citi pe el. cred ca este in jur de 20 maxim 30 ron nou. mai vorbim la telefon oricum. bafta. |
Multumesc Cipi, pentru tot:-)
Am sa caut ambele capace, poate o rezolv si cu asta. |
10 Attachment(s)
In week-end m-am mai ocupat putin de ursoi:-)..in sensul ca daca tot am trecut la tinuta de iarna (adica fara prelungirea de M-T1 pe fata) se vedea ff urat fusta mea cea de tabla lovita, dezdoita, fara capace la proiectoare, fara prelungirea de cauciuc..era oribil ursul privit din fata..:x
Peste toate astea am mai avut de intampinat o mare tziganie facuta de cei dinainte..adica fusta a fost sudata de aripa dreapta..si a trebuit sa dau jos fusta cu tot cu aripa si sa ma chinui sa le despart cat mai frumos posibil...:evil: In sfarsit, totul a decurs bine si abia azi am reusit sa montez totul cum trebuie pe fata si acum ursul arata f bine cu noua lui tinuta de iarna:-) |
aiai ce o lucrat aia inainte acolo nasol sa lucri tot dupa alti numa porcari fac unii bafta cu masina ;)
|
Quote:
Multumesc Paule, lafel si tie:-) |
Ce frumos se vede gordina printre aripa si fusta fata de urs...
|
LA MULTI ANI tuturor celor care ma cunosc/cu care colaborez si nu numai:-)
Un an 2012 asa cum va doriti fiecare in parte:!::!:...si sa ne traiasca URSII8) |
Bogdane ce se mai aude :) ceva nou ?:>
|
Foarte frumos!
|
Te-am vazut alalta-ieri seara pe la 6-7 asa, mergi cu spatele descoperit :lol:
|
Quote:
Ca noutate ar fi ca i-am inlocuit bujiile cu unele NGK Iridium si diferenta s-a simtit dupa 4000 rpm mai ales;) Da Radule, mergem in echipament de iarna..nu e pacat sa sparg prelungirile originale de MT1?...pe fata am pus o alta fusta, cu buza de plastic, pe spate mergem descoperiti:-) |
pai si asa o sa faci in fiecare iarna ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning