![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Atunci si mai nasol...momentan pun pe spate restul mai vad :sad:
|
ai dreptate Alex..nu stiam ca numai este voie deloc pe fata..cel mai bne pui pe spate si atat..pui intr`un service specializat?
|
Nu stiu unde...mi-a zis Liviu de unde si-a pus el. Nu stiu daca e service sau nu :-)
|
Si.. $$ ?
|
400 lei din ce am inteles toata masina. Folie SunTek
|
Era o oferta pe la Luica 350 ron laterale spate + luneta :rolleyes2 dar vezi ce faci,sa o vedem pe zuz machiata :lol:
|
Pai asa e si aici laterale spate+luneta 350ron si toata masina 400...cica e reducere 50ron normal toata ar fi fost 450. Da...sa vad ce fac saptamana viitoare
|
Quote:
ps, sper sa nu faci greseala de a pune 5 % transparenta . parerea mea e ca 50 % sau MAXIM 75 % e de ajuns! ( toate geamurile) . Eu am 75 si parca..as fi vrut mai deschisa.. |
cati fortuningari sunt in zona acilisia ( pantelimon-iancului-vatra-muncii-obor -> " IE MULTII RAU " ) ... bafta cu proiectu usor iese ceva frumos ... cat despre folii eu zik ca e ok si de ajuns doar spatele ... fata nu este neaparat necesar ... e alegerea ta
|
Quote:
Quote:
|
Pe spate si faci stalpii negrii :twisted:
|
Stai tati asa... Am zis altceva, n-a inteles lumea :lol:
SunTek: 300 laterale spate+luneta si 350 toata masina Llumar: 350 laterale spate+luneta si 400 toata masina Eu ii zisese de SunTek ca aveau baietii pe stock, dar ei folosesc Llumar mereu. Nu tin cu ei, sau nu insist sa mearga omu acolo, doar ca de ei stiu ca mi-au pus mie si e ok! :D Oricum, nu stiu cum e acuma, cand am pus eu dadea autorizatie si pt fata (dar d-aia fff deschisa), acuma daca nu mai da autorizatie deloc... parca nu se merita sa pui decat pe spate. Si infoliem si stalpii :D PS: Vezi poate-ti da Cosmin numaru de la aceiasi baieti care-i stiu si eu :dance: |
Quote:
ai dreptate sa foliezi doar spatele e cam aiurea...dupa ce foliezi spatele, daca vrei sa faci si stalpi negri, apoi pentru fata poti sa iti iesi folie la 10 lei si sa o pui tu undeva...;) |
Quote:
|
Scrie undeva ca 15 minute pentru a rezolva problemele? undeva in lege?
Alex pui negre pe fata, am gasit eu o idee cum:lol: ti-o pun eu daca e8) vorbim diseara pe mess care e si ideea:)))) cred ca ce-a mai tare:)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning