![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
Are caschete albe unde nu te astepti si camere unde nu voiai...+ afinitate deosebita pentru PROVINCIALI:evil:
|
Quote:
ps:cat despre camere si radare ...............uita-te la avatar!sunt campion,crede-ma! |
la faza cu radaru are dreptate.......detine recordul la radare
|
Quote:
|
Am numere de Germania :lol: :lol:
|
Quote:
|
Poate te blestem si pe tine ... :D
|
Quote:
nu multumesc am destule pe cap...oricum era o gluma;) |
Pai stiu baaaaa ca era o gluma ... mai greu cu forumurile astea :lol:
|
uita-te la ceas....rezolva multe enigme;)
|
Quote:
Pai ce ai vazt neamt cu buletin de Bucuresti?:D Cu atat mai mult:twisted: |
Sal am si eu o intrebare cine e baiatu ala cu seatu leon galben si cu capota si plafonu masinii negru si are nr ceva de genu WMW???? Il stie careva???
|
Quote:
|
Salutari ... mai e putin pana vine Craciunul .. si asa ca poate ne vedem si noi inainte de Craciun ca sa ne uram Sarbatori Fericte si bineinteles sa imi oferiti cadouri :D, sa ne felicitam pt reusitele de anul asta(care or fi ele), poate facem o gramada organizata duminica asta pe o punga coborand o partie sau poate doar a bea un ceai cald si a face vreo trei piruete intr-o parcare ca mi-am facut frina de mana:D ... daca nu Va Urez Sarbatori Fericte si Un An Nou Fericit. La Multi Ani tuturor si ne revedem in anul care vine(in cel mai rau caz)
|
Aseara merea tare p lunga si eu nebun din fire cu al meu gandac i-am dat dupa el d numa numa. A fost frumos i-ar la semafor knd i-am zis k m-am tinut dupa el a inceput sa rada :(. Oricum eu sunt mandru de a mea masinutza s-a tinut dupa leon ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning