![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Masina e bijuterie...am vazut-o aseara si am ramas cu o pata pe creieras...de cand visez si eu la asa ceva :cry:.Desi masina are o varsta arata impecabil si suna foarte frumos :D. Sa o stapanesti sanatos!
|
deci ti-ai luat pana la urma Holdo masinuta????fain,arata bine......cand ma duci o tura sa vedem cum merge?......sa o stapanesti sanatos si fara evenimente......
|
Wai ce sariti in sus ca are gtr sau avionel scris pe el... dar vreau sa vad cati se incumeta sa deie o liniuta cu el...
Are o forta incredibila masina si un singur defect are: toba spune prea multe de masina... eu in locul lui holdo ash pune o toba silence sa nu prea stie lumea ce are sub capota... sa creada ca ii o masina cuminte... lupul in blana de oaie :) Putine BMW-uri sunt asa in SM. Daca ii umbla un pik la motor se duc toate cupele la el :lol: Bafta Holdo! |
Raul ..... ms pt urari :) sunt binevenite
Vali....intr-adevar toba spune multe, acel umblat la motor o sa se intample in curand si vedem ce se intampla dupa :) |
oricum holdo ai grija de masina si cel mai mult de tine pt ca masina ii o bestie pt ca niciodata nu se stie ce se poate intampla aveti mare grija de voi si cum conduceti numa bine
|
2 Attachment(s)
Un Porsche....
|
Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar un BMW de 20 de ani, care nici nu este intreţinut (vedeti pe poze: fără capac la jante, imbinările la fustă, etc) mie nu mie se pare "tare". Bine că nu se poate să postezi numai Ferrari si TVR şi Toyota Supra, dar totuşi, ar trebui să se menţină un nivel.
|
si eu is contra...mai bine le stergi...alea nu is masini tari..., mai bine zis de prost gust!!!
|
intradevar masinile astea nus au locul aicea se vede ca cine leo pozat are 13 ani
|
Quote:
Pot aprecia se eu ceva de bun gust. Azi o sa mai caut BMW-ul ala portocaliu cu negru ( de fapt l-am vazut si cand am venit de la scoala da` nu am avut cu ce sa-l pozez) |
ok mai razvan dar pozeaza si tu alte masini ca din astea vedem multe nu zic is faine dar sunt si mai si daca vrei sa vezi bmw ala portocaliu hai ca vb io cu proprietarul sa til arate daca iti place asa de mult
|
Quote:
OT. Desi am 13 ani am la "activ" niste chestii in legatura cu tuningul: chituit ( apropo maine ma intalnesc cu Ovidiu sa-i fac bara spate) , vopsit cu aerografu ( atat la masini cat si la machete) si , normal, estetica( spalat, lustruit, dat cauciucurile cu crema de pantofi, etc) . "Practica" am facut pe masina lu` varumeu, un Golf. ;) |
ce tare ai fost Demian ´´hai ca vb io cu proprietarul sa til arate daca iti place asa de mult´´ :)):)):)), intradevar razvan, sunt si mai si ......
|
4 Attachment(s)
nu ee din SM e din Brasov... in pare rau dak am gresit ca am pus aici.. dar eu sunt in BV.acum... si vroiam si eu sa vaarat ce mai circula pe aici.. :D
|
astadaaaaaaaaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning