![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Valeu... ma scuzati! Am uitat ca au inceput sa puna pe GTI scaunele care se pun si pe R32(care sunt Recaro)... Dar nu se pune pe GTI diferential, deci tot avantaj R26 :D!
|
Quote:
|
am sters si editat posturile care contineau atacuri sau referiri la membrii forumului.
va rog sa o luati ca o disputa de idei, nu sunteti personal implicati, presupunand ca nu aveti actiuni la una din cele 2 companii producatoare. |
GTI normal
|
argumenteaza! pro si contra! de ce GTI si de ce nu RS
|
Quote:
|
si pt ca ai fost si vei ramane fan GTI si nu iti place cum arata RS-ul inseamna ca Gemballa ar trebui sa fi ales GTI ? :lol:
eu te-am pus sa argumentezi de ce iti place GTI, ce iti place la el / ce nu iti place la RS , parerea ta, opinia ta despre una, alta! ca sa stim si noi care e mai buna, care e mai proasta! |
|
Quote:
|
tocmai si-a luat un prieten un megane RS , arata super bine si in interior cat si in exterior, e finisata bine, mi-a placut ; mi-a dat-o sa merg cu ea fuge de rupe mi-a placut mult dar singurul "minus" care il are este potentialul mic de tuning , si ma refer la partea de styling
|
nu totul se reduce la tuning
cred ca mai importante sunt siguranta si fiabilitatea si daca ai ceva imaginatie te descuri pe pe partea de styling zic eu |
da, asta cu design facut de tine! dar nu multi isi permit ;)
|
daca iti permiti o masina sport de peste 20.000 euroi eu cred ca iti permiti sa ii faci si un tuning dupa ce visezi u sau altii noaptea :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
prea vulgar si nu imi place deloc ! chiar l-as considera kitsch
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning