Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Golf II - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/16671-vw-golf-proprietari.html)

vacaroz 01-11-10 01:46

Re: VW Golf II - Proprietari

Quote:

Originally Posted by B-74-WRC (Post 3727766)
Ceva poze mai vechi,mai noi!

acela este colant imitatie fibra carbon sau chiar este aplicata pe bord?

B-74-WRC 01-11-10 12:56

Da este autocolant imitatie de carbon si lipit pe bord.

vacaroz 01-11-10 14:31

dc nu ai incercat sa lipesti direct carbon peste bord? tot cam acelasi lucru era si la bani dar macar era carbon. oricum arata bine si asa :)

B-74-WRC 02-11-10 20:04

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3775358)
dc nu ai incercat sa lipesti direct carbon peste bord? tot cam acelasi lucru era si la bani dar macar era carbon. oricum arata bine si asa :)

Direct carbon? Dezvolta putin ideea te rog, ca sincer nu pricep?Cum adica sa lipesc carbon pe bord?

grasuxxx 04-11-10 22:09

sa nu lipesti numic man pe bord este prea frumos asa...:D

B-74-WRC 12-11-10 23:20

1 Attachment(s)
Am mai lipit doua fire + si - si sa aprins si bordu!;)

Antilles 20-12-10 21:34

3 Attachment(s)
Mi-am luat si eu un MK2

andreiand1 21-12-10 07:46

Deci a dat pana la urma Bogdan, Golful....sincer imi pare rau fiindca am mai pierdut un golfist din trupa noastra de la Cluj, dar dat fiind ca Bogdan nu se mai putea bucura de Golf, probabil asta a fost cea mai buna rezolvare.
Multa bafta noului proprietar si speram sa tina golful macar la nivelul la care il tinea Bogdan.
Sa o folosesti cu placere!

Antilles 21-12-10 08:25

Quote:

Originally Posted by andreiand1 (Post 3915638)
Deci a dat pana la urma Bogdan, Golful....sincer imi pare rau fiindca am mai pierdut un golfist din trupa noastra de la Cluj, dar dat fiind ca Bogdan nu se mai putea bucura de Golf, probabil asta a fost cea mai buna rezolvare.
Multa bafta noului proprietar si speram sa tina golful macar la nivelul la care il tinea Bogdan.
Sa o folosesti cu placere!

Nu-ti para rau, cei care ma cunosc stiu cat sunt de maniac, stiu cat pret pun pe "detalii" si ce pretentii am, nu cred ca masina a ajuns pe maini rele, cred insa ca, daca ma decid sa bag bani in ea, sa-mi ramana "pe viata" o sa iasa o bijuterie din ea (nu, nu trebuie sa te gandesti la tuning-uri). Cat despre nivel....chiar de azi incepe sa se puna la punct multe chestii care "scartaie", nu ati pierduti un "golfist" din Cluj, masina tot in Cluj ramane. Deja o foloesc cu placere, chiar daca sunt "n" probleme la ea!

Merci frumos, pana la urma as vrea sa cunosc si eu clubul vostru, macar sa "fur" cunostiinte de la voi (nu am mai avut niciodata Golf pana acum).

PS. Pe Bogdan nu-l opreste nimic sa aiba alt Golf, poate se intoarce si-si cumpara altul:D

Maniak22 04-02-11 01:07

https://www.youtube.com/watch?v=3uGfs...layer_embedded

viruzu 06-02-11 20:31

1 Attachment(s)
under construction ...

biluta89 20-02-11 14:17

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 395896)
Salut! acest post se adreseaza tuturor proprietarilor de Golf 2 din tara care utilizeaza sau nu acest forum!! Poastati si voi masinile aici sa vedem si noi golfuletele din tara daca nu e prea mare deranjul!! ms si bafta si sper sa fie cineva interesat

Golful meu ;)

ulie.cozmi 20-02-11 18:02

4 Attachment(s)
Mk 2 diesel powa'
momentan are nr de BN..insa masinuta e la fel.
Bafta tuturor !

b3nny 20-02-11 18:36

4 Attachment(s)
Jetta Coupe ...

undertacher 20-02-11 23:07

3 masini intr-o singura zii.Asta da revenire a topicului,si toate 3 frumoase foc.
Sa le stapaniti sanatosi.

All times are GMT +2. The time now is 18:51.

- Copyright 2026 4Tuning