![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
mamaaa ce oglinziiiI!!1!!!!:shock::shock::shock:
|
Quote:
Acum am vb cu Provenzano sa cumpar eleronul de luneta replica hamann mai ramane sa iau doar pe cel de portbagaj de pe E bay ! Quote:
|
Quote:
Platesc bine :P ! Bafta ! |
ce faci mosule iara pleci la civilizatie ? te-ai saturat de jungla ? :))
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
La sf lunii cumpar faruri facelift OEM si mai cateva "piese" ... Daca e careva care vrea farurile astea sa se aboneze din timp la ele :D
Mi s-a pus pata pe capota bad boy si pe portbagaj modificat pentru numar moto :D Pareri va rog..:shock: As vrea ceva mai discret cum are RRM ul .. |
eu m-as gandi de 2 ori la acel bad boy, dar daca vrei, cand vii acasa modific eu capota mea dupa preferintele tale si facem schimb, asa primim amandoi ce vrem :D asta daca il mai suport pana atunci :lol:
|
nu cred ca e buna pata cu bad-ul ca e39 e masina tzapana nu are nevoie de p diddy style bad boy..Modelele de america si canada au numarul patrat pe spate,vreau la passat sa ii schimb portbagajul ca am unul de canada :twisted:
|
Quote:
Ma gandesc de 1000 de ori ca am ttimp pana la iarna :shock: Quote:
|
e mai greu momentan pentru ca nu e timp pentru el, dar sper ca dupa paste sa nu mai fie pe masina :D
am vazut o masina cu bb facut foarte frumos dar sincer, oricat de frumos ar fi facut tot ca dracu' da pe e39 :D |
Parerea mea e ca acel eleron pt portbagajul + aripile spate e oribil, iar lip pt bara fata ar arata bine doar daca le unesti cu bara deja existenta, sa para a fi un "tot unitar". Daca se vede ca sunt in plus acolo, nu mi se pare ca dau bine.
|
Quote:
cu badboyul m-as mai gandi sincer desi unul foarte fin ar merge,cel putin al lui razvan e foarte frumos dar e si altceva pe e46... |
Legat de badboy, cel mai bine ar arata cu ceva gen ala de pe aia neagra cu nr. GU 727 GD. Ori asa, ori mai bine deloc. Doar putin langa grila nu arata bine pe o masina asa mare. Pe E46-le RRM-ului arata altfel, pe o masina mai mare gen E39 nu sunt sigur ca ar arata asa bine.
http://194.88.148.40/?mmid=b4803b9c5508e4482 arata foarte bine :) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
de unde ai husa capota
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |