![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
2 Attachment(s)
Poze cu H1. L-am pus in comparatie cu o macheta relativ mare, x5-kyosho.
Urmeaza poze detaliate, cat de curand. |
Hehe, H1 vs X5 ? :lol: Ca machete, ambele sunt foarte frumoase (fiind facute de firme de top: Exoto si Kyosho) , dar la masini, crede-ma ca mi-e greu sa le compar, adica H1 e mult mult mai buna :-) (sper ca n-am jignit pe nimeni spunand asta, e o parere personala doar)
|
L-ai luat in cele din urma. Bravo!
|
Opa , pe topicul ăsta se anunţă furtună :D Welcome Mister Exoto ...:twisted: aşteptăm poze :D
|
UUUuu!!! Dar ce avem noi aici!!! Una bucata de Exoto! Buna comparatia, e mai mare ca drik-ul? :))
te rog nu-l critica prea mult, nu-l vinde si cam atat :P |
1 Attachment(s)
Quote:
Merci Quote:
Quote:
Quote:
Ca idee, pentru cine nu stie pun o poza in comparatie cu H1 - Maisto. |
Quote:
Probabil , nu pot spune că mă pricep foarte bine ...īn orice caz ...īmi place foarte mult ...de ce să mint ? Sinceră să fiu deabea aştept poze cu el ( foarte bine gāndit la faza cu cadrul natural ) !!! :D |
H1...rosu..hmmm mare si superb!!!
Batalia e scurta intre el si X5!!! |
Quote:
L-ai gasit la pret mai bun decat cel lung, ti-a mai ramas pentru un R32?:D |
Eheee... in sfarsit l-ai gasit. In viata reala, H1 - singurul model Hummer adevarat ! Felicitari pentru achizitie
|
@milliondollarbaby: pana la final de saptamana vin si pozele.
@2010: ai dreptate. n-ar avea nicio sansa x5-ul in realitate :D @model collector: si pe mine m-a surprins varianta maisto. Nu credeam ca e diferenta asa mare, pana sa gasesc pozele respective. Modelul asta a fost luat cu un pret sub cel in 5 usi. Era diferenta de cam 30 euro intre ele, dar probabil o sa imi caut si unul in 5 usi candva. Cu R32 nu stiu ce sa zic ... se dau cam scump :D @endzo: il gasisem mai demult, dar abia acum mi-am facut curaj sa-l iau :D . Adevarat, nu se comapra cu h2 si h3 din niciun punct de vedere. Merci |
Superb H1 ! Chiar merita niste poze asa mai in elementul lui, cu ceva "blolovani" si eventual noroi ;)
|
Foarte tare si mare H1. E foarte frumos. Asteptam pozele in natura.
|
Ma bucur ca ai gasit H1 intr-un final. Si ala in 5 usi e interesant, dar e mai scump intr-adevar, mai ales ca cele doua modele sunt cu vopsea standox.
E cam la nivel de Motorbox modelul asta, dar nu e rau. Din ce stiu eu interiorul e problema lui, fiind destul de modest. |
Nu zic nimic pana nu il vad in elementul lui, sper sa il bagi in niste namoale :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning