![]() |
STEFAN DAR E OBLIGATORIU SA POSTEZI CAT MAI MULT PE NET?? EU NU MA PREA OMOR SA POSTEZ PE AICI DECAT DACA AM CEVA DE ZIS. DAR LA FOARTE PUTINE INTALNIRI AM LIPSIT INTALNIRI, SI CU COTIZATIILE VOI FI LA ZI SAMBATA :)
|
bro.....intra pe messss plzzz si nici yo nu pot sa le vad......posteazale din nou....sau trimitemile mie sa le modific ca sa le urci
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Momentan asta este tot ce pot face. Voi incerca sa rezolv eu problema si daca nu luni veti avea poze cu ele puse pe masina si veti vedea cum ies
|
Re:
Quote:
|
Si daca tot esti sef de trib vezi ca ai promis un CD cu niste filmuletze facute la o plimbarica cu masinile. Daca trec prin bacau duminica poti sa mi-l dai?
|
stiu ca nu le vede nimeni. Vad ce pot face si ori aveti poza astazi cu modelul sau daca nu luni cu masina cu ele pe ea.
|
eu pot sa o vad pe a II adica aia cu 500 mm lungime si 178 mm latime.
da e frumusica dar sa ne zici un pret final |
Mantus.....trimite-o si mie pe mess plz idu` meu e : killpacient
|
eu astept sa vad cum vor arata pe masina ta...
dar crezi ca merita pentru o reducere de cateva zeci de mii sa le pui firma aia de doi bani a alora pe masina ta frumoasa? eu n-as face asta in locul tau... |
Mai ce sa zic, sunt baieti de treaba, vor sa fie o colaborare de lunga durata, inclusiv cu sponsorizare a evenimentelor care au legatura cu Crazy Drivers, si mai facem la ei si tricouri, si numere etc.
S-ar putea sa nu fie o idee rea. Mai ales ca vrem sa crestem. Si eu am supus problema la discutii, deci sunt deschis la sugestii. |
yo unu.....daca vor logou` lor pe masinile noastre ar trebui sa ne finanteze.....nu sa ne faca diskounturi
|
Pai eu ce spuneam. Ca pot sa ne ajute si cu sponsorizare cu evenimente.
|
acu fac offtopic : ia zi mane....cum ramane cu meetingu` ? sa stabilit ora si locatia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning