Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

Mantus_a 16-12-05 09:13

STEFAN DAR E OBLIGATORIU SA POSTEZI CAT MAI MULT PE NET?? EU NU MA PREA OMOR SA POSTEZ PE AICI DECAT DACA AM CEVA DE ZIS. DAR LA FOARTE PUTINE INTALNIRI AM LIPSIT INTALNIRI, SI CU COTIZATIILE VOI FI LA ZI SAMBATA :)

Killpacient 16-12-05 09:26

bro.....intra pe messss plzzz si nici yo nu pot sa le vad......posteazale din nou....sau trimitemile mie sa le modific ca sa le urci

SV-05-YBG 16-12-05 09:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mantus_a\"
STEFAN DAR E OBLIGATORIU SA POSTEZI CAT MAI MULT PE NET?? EU NU MA PREA OMOR SA POSTEZ PE AICI DECAT DACA AM CEVA DE ZIS. DAR LA FOARTE PUTINE INTALNIRI AM LIPSIT INTALNIRI, SI CU COTIZATIILE VOI FI LA ZI SAMBATA :)

Nu este obligatoriu sa postezi pe net. Dar nici un post pe an nu este OK. Si nu ma refeream la tine pentru ca stiu si eu care este situatia si stiu ca este prezent cam la toate intalnirile. Eu ce spuneam nu are legatura cu tine. Dar la Galtzi ajung mai rar, deci incerc sa ii cunosc pe cei de acolo prin intermediul forumului, pentru ca altfel nu pot.

aleks 16-12-05 10:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
1. La Bacau nici nu se pune problema sa fie altcineva decat Aleks presedinte. De aici el va decide cu cine va colabora si cum.

2. La Bucuresti discutam sambata seara cum sta treaba si stabilim prioritatile.

3. La Galatzi sa vad ceva miscare si vedem cum face. Momentan esti singur acolo. In momentul in care aveti mai mult de 3 membrii aveti si topic de discutii.

multumesc de incredere, si speram ca vom lucra bine intre noi, si ca nu deranjeaza pe nimeni faptul ca eu sunt sef de trib la bacau...

Quote:

Originally Posted by \"Killpacient\"
pana sambata fac 10 :d

asteptam sa vedem membrii noi, fortza fie cu tine :lol:

SV-05-YBG 16-12-05 10:01

Momentan asta este tot ce pot face. Voi incerca sa rezolv eu problema si daca nu luni veti avea poze cu ele puse pe masina si veti vedea cum ies

TND--TEAM 16-12-05 10:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Eu nu pot sa vad nik .. nu mi se incarca ...nush ce are ..prima poza are 0kb ....iar a doua e alba :? ...am sa o cer de la cineva care o are ...

nici eu nu pot sa vad daca intra cineva pe mess sa mi l;e trimita id_UL meu mihai_haiul :lol:

SV-05-YBG 16-12-05 10:04

Si daca tot esti sef de trib vezi ca ai promis un CD cu niste filmuletze facute la o plimbarica cu masinile. Daca trec prin bacau duminica poti sa mi-l dai?

SV-05-YBG 16-12-05 10:14

stiu ca nu le vede nimeni. Vad ce pot face si ori aveti poza astazi cu modelul sau daca nu luni cu masina cu ele pe ea.

Mantus_a 16-12-05 10:38

eu pot sa o vad pe a II adica aia cu 500 mm lungime si 178 mm latime.
da e frumusica dar sa ne zici un pret final

Killpacient 16-12-05 10:42

Mantus.....trimite-o si mie pe mess plz idu` meu e : killpacient

aleks 16-12-05 10:46

eu astept sa vad cum vor arata pe masina ta...
dar crezi ca merita pentru o reducere de cateva zeci de mii sa le pui firma aia de doi bani a alora pe masina ta frumoasa?
eu n-as face asta in locul tau...

SV-05-YBG 16-12-05 10:53

Mai ce sa zic, sunt baieti de treaba, vor sa fie o colaborare de lunga durata, inclusiv cu sponsorizare a evenimentelor care au legatura cu Crazy Drivers, si mai facem la ei si tricouri, si numere etc.

S-ar putea sa nu fie o idee rea.

Mai ales ca vrem sa crestem. Si eu am supus problema la discutii, deci sunt deschis la sugestii.

Killpacient 16-12-05 10:55

yo unu.....daca vor logou` lor pe masinile noastre ar trebui sa ne finanteze.....nu sa ne faca diskounturi

SV-05-YBG 16-12-05 10:56

Pai eu ce spuneam. Ca pot sa ne ajute si cu sponsorizare cu evenimente.

Killpacient 16-12-05 11:01

acu fac offtopic : ia zi mane....cum ramane cu meetingu` ? sa stabilit ora si locatia?

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning