![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
1 Attachment(s)
Ma bucur ca va place atat Stratos-ul, cat si pozele:D Multumes cpentru aprecieri!
New 2010 "Mopar Mania" 5-pack In Selgros erau toate 5-pack-urile noi (inclusiv cel Ferrari) pe 2010 si cateva din 2009, pe care nici nu le vazusem pana acum, dar asta a fost singurul care mi-a placut din 2 motive: pentru ca toate modelele sunt reale nu OZN-uri, si pentru ca modelele sunt ceva mai bine facute decat la celelalte 5-pack-uri... de exemplu la HW Tunerz realizarea era jalnica:cry:... ca sa nu mai zic la cel Ferrari... De maine incep sa prezint din nou, pentru ca am ramas mult in urma;) Sper sa va placa! |
Faine muscle's. Parca scrie pe ele Chip Foose :lol:;).
|
9 Attachment(s)
Quote:
Azi, ultimele 2 HW pe 2010, care le mai am de prezentat: '57 Chevy Bel Air "Edelbrock" 1/64 HotWheels Chevy Camaro Concept 1/64 HotWheels 2010 Treasure Hunts 10/12 Intre timp s-au strans mai multe machete de prezentat la toate scarile (1/64, 1/43 si 1/18 ). In sfarsit m-am hotarat sa renunt la o scara: 1/24 (n-o sa mai cumpar deloc la scara asta, cele pe care le am le mai pastrez un timp:-P)! |
Frumoase, stai sa ajung eu acasa si o sa vezi th scos din cutie :lol:. Asteptam 5-packul, si ma bucur ca ai inceput sa te hotarasti ce scara iti place mai mult ;)
|
Mistoace astea doua. 1:24 nu mai cumperi de loc, cele pe care le ai le pastrezi "un timp" iar cele 1:43................. le trimiti la mine ca loc am destul :lol:.
|
Mare pacat ca renunti la 1/24 :sad: Nu-i problema ca am eu loc pentru ele :twisted:
|
10 Attachment(s)
@Creative256: Mersi;-) 5pack-urile mai incolo le voi prezenta, dupa ce le desfac:D
@Calin79: Nuuu, la 1/43 nu voi renunta nicodata, mai ales acum ca vreau sa le strang toate Bburago Italy :-P @Racer21: Daca te intereseaza F50ul Barchetta 1/24, ne auzim;-) Pentru azi, singurele 2 Mercedes-uri Norev 3inch disponibile pentru Europa de Est, comandate din catalogul de machete de la reprezentanta:D: Mercedes-Benz B-Klasse 3inch Norev Mercedes-Benz ML-Klasse 3inch Norev |
Foarte mare si frumoasa colectia ta, bravo!
|
Foarte tari astea doua. Arata foarte bine astea 3 inch de Norev.
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: Alfa Romeo MiTo 1/43 Welly Seat Leon Cupra 1/43 Bburago China (+impreuna cu cel WTCC A. Fischer) |
Foarte frumoase amandoua. Sper sa-mi gasesti si mie un Cupra galben.
|
Frumusele foc amandoua!!!
|
Frumoase cele 2 seat. Arata foarte bine pentru scara lor !
|
Quote:
Quote:
Quote:
In 10 minute (trebuie sa-i fac poze) mai pun o premiera de la Bburago 1/43, model care nu l-am vazut deloc pana acum nici aici prezentat, nici prin magazine:D Eu l-am gasit intamplator intr-o benzinarie. Stay tuned! |
8 Attachment(s)
2009 Ford Kuga 1/43 Bburago China
Macheta este destul de reusita pentru un Bburago China, cel mai mult imi place culoarea:love: M-am mirat cand am gasit-o in cutie veche, deoarece ce noutati am gasit pana acum, toate erau doar in blister. Cum am spus am gasit-o intr-o benzinarie OMV aruncata printre niste Maisto Fresh metal:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning