![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Quote:
|
ba nene ma plictisiti groaznic cu presupunerile
reusim si noi sa ne limitam la provocari sau ne jucam de-a situatii posibile? |
Quote:
|
Hai ca nici vara nu era. Merci de apreciere. Te asigur de reciprocitate.
|
Quote:
PS1: asta inseamna sa plece lumea urechea la zvonuri PS2: pepy si czr au bagat bani multi rau in masinile lor iar pe acest topic destinat lor se face off topic la greu, ba ca x are masina mai tare , ba ca y a venit cu airbus din grecia si a provocat un mig 24, etc poate vine mai repede primavara si mai ia lumea o pauza pe net si trece la treaba pe strada cine vrea si are ceva de aratat |
Cand masina lui CZR o sa fie gata si probabil ca Mastertuner o sa o faca bine la mecanica cursa nu cred ca o sa intarzie.
Oricum ar fi fost frumoasa o cursa intre CZR si Pepy in conditile actuale, iar castigatorul sa se dea cu Teo-grecul. |
Quote:
tot respectul pt pepy,dar din kte am auzit , e o noua masina tare in oras...tudose,cu el am sa ma dau iar cu grecul eu ma dau oricum,pt k nu mi-e teama sa fiu infrant,doar k am inteles k el t vrea p tine... deokmdata mai am unele reminiscente ale unor adversitati,dak ma intelegi...mai am un dosar penal in cercetare |
scuze nu era nimic de rau
sunt doar convins ca masina o sa fie bine facuta. poate o sa fie legal totul. grecul cu mine poate sa inceapa de sub brau. Pana nu-si cere scuze public umil in fata tuturor pt ce a spus la adresa noastra a romanilor... |
Daca a venit pana in Ro poate face deplasarea si pana in HU. In aprilie se tine KOE Est langa Budapesta. Pista , legal ... s-ar vedea exact ce si cum , in conditii egale pt toti. Si unde mai pui ca e si timp de pregatit masinile. O ocazie buna si pt Pepy vs CZR vs ....
|
Da eu nu respect din pacate regulamentul pt KOE.
Asta e ce sa facem dar poate o sa jucam si pe teren propiu. |
Lasand la o parte eventuala participare la KOE (unde zic eu ca avem ceva masini cu care sa ne mandrim ca suntem romani) ... te poti da pe pista cu un oponent prestabilit desi ei spun ca nu admit "dogfight". Adik se poate profita de ocazie (KOE) si o pot incerca acolo.
|
Nu mi se permite intrarea pe pista.
Nu pot inregistra masina am modificari peste ce admit ei. |
Mda ... la tine cred ca e necesar roll cage .
|
Nu altele sunt problemele legate de motor nu de siguranta.
Nu are importanta oricum nu aveam mare tragere de inima pt ei. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning