![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
un unchii de al meu are unul ars si nu arata asa rau ca asta din poza :| piercing... intotdeauna am vrut sa-mi bag un cercel in limba, unul in buric si unul in spranceana dar niciodata n-am avut curaj :D in schimb... am un fluture tatuat pe spate... si nu stiu daca am mai fost cineva in situatia mea... dar eu cand mi-am facut tatuaj... am adormit :| acum ma intreb daca o sa ma plictisesc de el si o sa vreau sa-l scot... ramane semn? si-a scos cineva de curand? |
o prietena de-a mea recent inca se vede o cicatrice... o sa o intreb si unde
|
sa vedem daca ii si trece sau ii ramane cicatrice de tot :|
eu de al meu nu m-am plictisit pt ca nu il vad :) (decat in oglinda) si tot un unchii are scris (putin mai jos de burta, deasupra la chilot, dar mai sus de ... ) "KISS ME BABY" l-am vazut cand eram la mare... aveam vreo 12 ani si nu intelegeam sensul :)) |
Quote:
|
:)) super tare idea! inca te uiti la desene? :lol:
cum zicea si blazeyblaze intr-un post anterior... devi dependent de durere... eu nu am devenit dependenta de durere, dar... am devenit dependenta de tatuaje :| mi-as face intruna si tot timpul am ideii si ma gandesc unde sa-mi fac si ce dar... inca incerc sa gasesc o solutie... sa tina cateva luni :) si sa mi le fac singura :) ca sa le fac unde vreau eu :p deja am inceput sa-mi fac cu markerul :) ai poze cu asta care l-ai tatuat deja? |
Quote:
Eu as vrea sa-mi tatuez lucrurile ce ma caracterizeaza direct ... semnul zodiacal cred ca isi pune amprenta pe caracterul fiecaruia dintre noi... prin yoggy vad exact o alta trasatura a mea ca indiferent de dificultatea momentului prin care trec gasesc motive sa zambesc ... As mai vrea si o pasare phoenix...pentru ca imi place ideea de un nou inceput si refuzul esecului :D asta e ca un fel de filozofie de 4 dim ... :) |
deci eu am 2 tatuaje micutze...unul in stanga si unul in dreapta bazinului....destul de jos de buric...v-ati prins voi....sunt ok...dar parca m-am cam plictisit de ele si as ramane doar cu unul....
|
in nici un caz nu-ti strica frumusete de pasarica incercand sa-ti scoti tatuajul
|
daca incerci sa-l scoti, ramane semn?
|
categoric si fara drept de apel ramane semn
de ce...si tu ai si vrei sa-l scoti? |
ma gandeam la optiunea asta. ar trebuii sa existe o solutie sa nu ramana semn...
|
eu nu stiu cum sa-mi mai fac si tu vrei sa le scoti :))
|
mda... si eu sunt dependenta si in fiecare dimineatza, imi multumesc pt ca am rezistat tentatiei! e cam greu sa rezisti odata ce ai inceput; doar ca nu as suporta sa ajung plina de tatuaje! si stiu ca daca imi mai fac unul... o sa cedez intr-una... asa ca... ma abtin cat de mult pot!
|
eu acum ma "imbrac" complet :)
cate tatuaje ai? sunt mari? pics pls :) |
1 Attachment(s)
Quote:
n-am decat unul... mi-a fost frica sa-mi mai fac... s-asa... devenisem obsedata... cautam numai tatuaje dupa ce l-am facut p asta... nu stiam ce si cum sa mai fac... acum ma chinui sa nu-mi mai fac... vreau un soare p umar, o soparla p picior, stelute pe gat, un peste (zodia mea) pe incheietura mainii, aripi de inger p spate... si multe altele... incerc sa ma abtin:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning