Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

r0xanicutza 19-12-08 02:50

Re: How about piercing or tattoos?

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1858006)
http://www.panhandleparade.com/index...rs/mbb7711621/
aici ai un exemplu foarte edificator

am cunoscut un tip care avea un semn asemanator si mi-a spus ca a avut un tatuaj si a incercat sa-l scoata si i-a ramas semn :| acum cativa ani... poate nu eram aparatele asa performate
un unchii de al meu are unul ars si nu arata asa rau ca asta din poza :|

piercing... intotdeauna am vrut sa-mi bag un cercel in limba, unul in buric si unul in spranceana dar niciodata n-am avut curaj :D

in schimb... am un fluture tatuat pe spate... si nu stiu daca am mai fost cineva in situatia mea... dar eu cand mi-am facut tatuaj... am adormit :|

acum ma intreb daca o sa ma plictisesc de el si o sa vreau sa-l scot... ramane semn? si-a scos cineva de curand?

T-E-N 19-12-08 02:57

o prietena de-a mea recent inca se vede o cicatrice... o sa o intreb si unde

r0xanicutza 19-12-08 03:01

sa vedem daca ii si trece sau ii ramane cicatrice de tot :|

eu de al meu nu m-am plictisit pt ca nu il vad :) (decat in oglinda)

si tot un unchii are scris (putin mai jos de burta, deasupra la chilot, dar mai sus de ... ) "KISS ME BABY" l-am vazut cand eram la mare... aveam vreo 12 ani si nu intelegeam sensul :))

T-E-N 19-12-08 03:09

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1930153)
sa vedem daca ii si trece sau ii ramane cicatrice de tot :|

eu de al meu nu m-am plictisit pt ca nu il vad :) (decat in oglinda)

si tot un unchii are scris (putin mai jos de burta, deasupra la chilot, dar mai sus de ... ) "KISS ME BABY" l-am vazut cand eram la mare... aveam vreo 12 ani si nu intelegeam sensul :))

e bine sa fii altfel :)) eu de obicei ma plictisesc cand vad ceva des :D eu mi-am tatuat de curand pe spate semnul zodiacal asa discret... si as vrea sa-l tatuez si pe yoggy bear exact peste linia boxerilor :)

r0xanicutza 19-12-08 03:13

:)) super tare idea! inca te uiti la desene? :lol:

cum zicea si blazeyblaze intr-un post anterior... devi dependent de durere... eu nu am devenit dependenta de durere, dar... am devenit dependenta de tatuaje :|

mi-as face intruna si tot timpul am ideii si ma gandesc unde sa-mi fac si ce

dar... inca incerc sa gasesc o solutie... sa tina cateva luni :) si sa mi le fac singura :) ca sa le fac unde vreau eu :p deja am inceput sa-mi fac cu markerul :)

ai poze cu asta care l-ai tatuat deja?

T-E-N 19-12-08 03:21

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1930164)
:)) super tare idea! inca te uiti la desene? :lol:

cum zicea si blazeyblaze intr-un post anterior... devi dependent de durere... eu nu am devenit dependenta de durere, dar... am devenit dependenta de tatuaje :|

mi-as face intruna si tot timpul am ideii si ma gandesc unde sa-mi fac si ce

dar... inca incerc sa gasesc o solutie... sa tina cateva luni :) si sa mi le fac singura :) ca sa le fac unde vreau eu :p deja am inceput sa-mi fac cu markerul :)

as vrea sa am timpul sa ma uit la desene ... din pacate...

Eu as vrea sa-mi tatuez lucrurile ce ma caracterizeaza direct ... semnul zodiacal cred ca isi pune amprenta pe caracterul fiecaruia dintre noi... prin yoggy vad exact o alta trasatura a mea ca indiferent de dificultatea momentului prin care trec gasesc motive sa zambesc ...

As mai vrea si o pasare phoenix...pentru ca imi place ideea de un nou inceput si refuzul esecului :D asta e ca un fel de filozofie de 4 dim ... :)

I.N.A. 28-04-09 21:29

deci eu am 2 tatuaje micutze...unul in stanga si unul in dreapta bazinului....destul de jos de buric...v-ati prins voi....sunt ok...dar parca m-am cam plictisit de ele si as ramane doar cu unul....

blazeyblaze 29-04-09 01:10

in nici un caz nu-ti strica frumusete de pasarica incercand sa-ti scoti tatuajul

r0xanicutza 03-05-09 01:31

daca incerci sa-l scoti, ramane semn?

blazeyblaze 03-05-09 06:52

categoric si fara drept de apel ramane semn
de ce...si tu ai si vrei sa-l scoti?

r0xanicutza 03-05-09 16:30

ma gandeam la optiunea asta. ar trebuii sa existe o solutie sa nu ramana semn...

blazeyblaze 03-05-09 19:46

eu nu stiu cum sa-mi mai fac si tu vrei sa le scoti :))

r0xanicutza 03-05-09 19:57

mda... si eu sunt dependenta si in fiecare dimineatza, imi multumesc pt ca am rezistat tentatiei! e cam greu sa rezisti odata ce ai inceput; doar ca nu as suporta sa ajung plina de tatuaje! si stiu ca daca imi mai fac unul... o sa cedez intr-una... asa ca... ma abtin cat de mult pot!

blazeyblaze 03-05-09 20:48

eu acum ma "imbrac" complet :)

cate tatuaje ai? sunt mari? pics pls :)

r0xanicutza 03-05-09 21:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2285652)
eu acum ma "imbrac" complet :)

cate tatuaje ai? sunt mari? pics pls :)

wow... ia-o incet...

n-am decat unul... mi-a fost frica sa-mi mai fac... s-asa... devenisem obsedata... cautam numai tatuaje dupa ce l-am facut p asta... nu stiam ce si cum sa mai fac... acum ma chinui sa nu-mi mai fac... vreau un soare p umar, o soparla p picior, stelute pe gat, un peste (zodia mea) pe incheietura mainii, aripi de inger p spate... si multe altele... incerc sa ma abtin:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning