![]() |
Re: Agressive Racing Team
Arata foarte bine. Cu eleronul ar trebui dupa parerea mea facut ceva, pus unul care sa se potriveasca, dar gusturile fiecaruia nu se discuta, e masina ta, faci ce vrei cu ea. Arata bine si sper ca o sa resusesc sa stau de vorba cu voi baietii ca vad ca avansati destul bine. Spor la bani pentru tuning.
|
3 Attachment(s)
Mai mult ca sigur ca eleronul o sa dispara... daaaaaar .... o sa incercam sa facem un eleron ... asa .. prelungire din haion ... daca intelegi ; ceva subtil.
Pai ce sa zic .. lasa`ne un id ... nr tel etc ... si iesim la o samanta ! :lol: Daca si aduci o 2 gagici cu tine ... ohooo , te cazez la mine :twisted: Eleron gen : ... |
hopa :>
fain vere... !!!! |
Nu stiu daca am voie sa las id-ul. Daca mi-l sterg unul din adminii site-ului asta e. id: doctoru91
|
salutari celor din agressive racing team zalau...la fel k si voi sunt un pasionat al tuningului...si eu locuiesc tot in zalau in apropiere de membrul grupului vostru cel k golfu` SJ82GMA...mi-ar placea sa va cunosc si sa va admir masinutzele...sa primesc cateva sfaturi de la voi... de curand mi-am luat si eu o masinutza si anul viitor vreau sa ma apuc serios de tuning pe ea si mi-ar prinde bn niste sfaturi niste indrumari...pe unde v-as putea intalni sau dak vreti sa-mi lasati niste date de contact ar fi si mai sooper...ms
P.S. in special celor k criticile fiecare isi face masinuzta dupa placul sau si mai ales dupa bugetul disponibil...respect celor care au reusit sasi puna la punct masinutele k propiile lor forte nu k ajutor... |
Imi cereati si numarul de telefon si eu v-am lasat doar id-ul. Ce rau sunt! Numarul meu e 0749280791. Sper ca o sa apuc sa trec prin Zalau sa stam de vorba. Erros20 as aduce si gagici, vedem, poate, poate cand vin prin zalau. Ti-ai ,,inrautatit" masina frumos. Arata bestial :D
|
salut.in primul rand felicitari pt masinutza si pt club...si eu sunt din zalau si mi-ar placea sa va cunosc sa ne putem vedea(pe toti membri clubului) vreau sa ma apuc si eu de tuning cat de curand si mi-ar prinde bn niste sfaturi...pe unde v-as putea gasi sau dak vrei sami lasi niste date de contact un id de mess un nr de tel ar fi sooper...ms mult si bafta in continuare
|
Salutare domnilor ... vad ca nu mai e nici o activitate pe aici ...
... poti lasa id`u linistit ca nu ti`l sterge nimeni ... am zis ca vor urma niste schimbari ... asteptam sa treaca iarna sa vedem care cum cand etc ... va iau id`ul ... apoi vedem noi .. o sa ne intalnim pe undeva .. numa sa fie vreme de intalnit .. povestim etc :) Sa vina primavara ... apoi atunci ... o sa se mire umpic lumea :twisted::twisted::twisted: Ne auzim .. :) P.S. Alfa ... lasa si tu un id daca doresti |
salut.sincer eu ink nu am reusit sa ma apuc de tuning pe masinutza dar la anu o sa fie ...id-ul meu este bumb_ionut2001
|
Quote:
|
Quote:
|
Craciun fericit agresivilor!!!!!
|
Craciun fericit baietilor din Club Beksicu -X 'Clau ' Gyuri' Raul' Yst
|
Un Crăciun fericit și sărbători luminate alături de cei dragi.
|
S-a cam ales prafu`.. si de clubu asta..imi pare chiar foarte rau.. dar asta e..mergem inainte.. "vi se pregateste ceva"
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning