![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
party crasher !!
|
nu e nici un NOS nimic...de unde atata NOS?
nu am gasit inca pe nimeni capabil sa imi reconditioneze telescoapele...in rest, nimic nou, masina sta la Ocsy la garaj... |
Re: bmw e36 66FLY - visul meu incet devine realitate
Quote:
|
mai apuc sa scriu si eu ceva in sfarsit...
masina e momentan la tinichigiu, in final am decis sa indepartez lambo-urile. Nu e cea mai favorabila chestie, dar...nu am de ales. In plus, am gasit un 2.8 de pe un E39 cu cutie automata, cred ca il voi cumpara. este in stare destul de buna, atata ca are nevoie de un nou capac de culbutor, si o sa am nevoie de o instalatie electrica de m52 (pentru a 2-a sonda lambda). Este un M52 din '97, cu putin peste 200.000km. Nu voi ajunge inca sa-l arunc sus, dupa ce termin cu usile am de inlocuit mocheta si plafonul si daca vor mai fi bani, un interior complet, sau macar niste Recaro. Vom vedea. Mai vin revopsite jantele, si alte cateva maruntisuri refacute (rinichi noi, pasaje la roti, recablat instalatia de sunet etc etc etc) Incet incet se continua proiectul...sper intr-o directie buna. |
Sper ca nu pastrezi cutia automata
|
pacat ca ai renuntat la lambo............ sa inteleg ca usile erau prea grele pt pistoane? sau doar pt confort ai renutat la ele?
|
da, usile sunt foarte grele, si chiar fara fata de usa telescopul din stanga, cel putin, de abia facea fata.
Vreau sa termin odata si cu fetele de usi, si sa finalizez interiorul. Ar fi trebuit sa cumpar alte telescoape, mai puternice de 2800 N cat sunt cele actuale. Si nu imi permit. Mai bine fac altceva cu banii de care luam telescoape - sunt chestii mai importante si mai urgente... In plus, pentru o utilizare cotidiana, cum am mai spus, sunt incomode. |
Quote:
|
desi, la cum schimba Alex vitezele, poate era mai rapida masina cu automata :) :) :) :)
Glumesc :) |
u evil!
|
si daca schimb prost vitezele, am frane...
:rolleyes2:lol::lol::lol: |
Ooh crap, asta o fost sub centura, ALex, Yellow card for you!!! :))))
|
:)) :)) :)) :)) :)) ce mare e dragostea !! :))
|
n-a fost sub centura, doar ca nu imi plac cutiile automate...
|
:)) :)) :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning