![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ooo bun asha! pe calutziii fratziiiiloorrr ! ihaaa :twisted:
|
mai degraba pe magari ... atunci sa vezi beleaua naibii :)
|
pe mine ma stresau amenzile pt aruncatu chistoacelor de tigara pe jos.....trebuia sa caut un cos de gunoi sa arunc tigarea,etc.....era naspa...in rest,cu sau fara ei,tot aia
|
Re:
Quote:
|
dai mah in colo si`asea erau degeaba nu faceau nmk ... INTRECERI CEVA? nu am citit nmk pe aici de o cursa nmk ... :?: :?:
|
cred k e singuru lucru pt care nu mi-au dat amenda , chistoace de tigara! pei de nu`i bat :twisted: :twisted: :twisted:
|
Dar pt seminte sparte in parc la gara ati luat? :lol: Been there...done that.
|
loool! pei cum sa no iei razna ma daca ei fac de`astea?:) te mai intrebi de ce mai vezi cate un tip bagat la parnaie ca a batut vre`un gheza rutier
|
Eram 3 prieteni cu cate o gagica si stateam la barfa si spargeam seminte (nu obisnuiesc... dar s-a intamplat) Si au venit ghertoii si ne-au pus sa maturam ... si noi ne-am luat in gura cu ei...ca de doar eram cu femeile. Asa dar si prin urmare amenda...dar cine a platit-o ca am adresa de pe buletin de cand stateam in cta. m-am mutat de 2 ori de atunci...nici astia de la armata nu au mai dat de mine.
|
Re: intreceri pe strazi
ceva miscare a mai fost prin oras sau deja v-a spertia politia ?:)
|
....mie mi`a venit amenda aks si cu masina lu mama :-( klar nu o mai vad pe a ei si a draq ce mai fuge :twisted:.....
|
acum nu ne mai alergam cu masinile ci doar cu motorete karturi si biciclete....mai vin unii si cu rolele din cand in gand
|
.....pai ce mah nu e mai bene asa.....ia intrebati`ne :lol: deci pe bune e super funny si tare si ne costa si mai putin :lol::lol:.....si orikum nu skapam de politzie ;) ai dreaq ......
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning