Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

needBrain 13-02-06 02:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
se pliktisesc si ei la munca ma :twisted: n-au activitate dak nu-i sezonu :twisted:

acuma nu mai au spatii verzi care sa le protejeze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalvin77 13-02-06 08:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
se pliktisesc si ei la munca ma :twisted: n-au activitate dak nu-i sezonu :twisted:

Lasa ca din 2006 adio bodiguarzii astia de proximitate :)) nu ati primit scrisoarea aia acasa de la al nostru primar mazariche ? Nu paza , nu locuri de joaca, nu parcari .... NU NIMIC ... gata am scapat , de abia astetam sa ma traga astia ... acum amotiv sa NUMAI FAC NIMIC !!!.... asa ca dragii mei agentii aia de paza de acolo nu vor mai fi ....

YZF-PWR 13-02-06 08:56

ooo bun asha! pe calutziii fratziiiiloorrr ! ihaaa :twisted:

kalvin77 13-02-06 08:57

mai degraba pe magari ... atunci sa vezi beleaua naibii :)

needBrain 13-02-06 16:19

pe mine ma stresau amenzile pt aruncatu chistoacelor de tigara pe jos.....trebuia sa caut un cos de gunoi sa arunc tigarea,etc.....era naspa...in rest,cu sau fara ei,tot aia

kalvin77 13-02-06 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pe mine ma stresau amenzile pt aruncatu chistoacelor de tigara pe jos.....trebuia sa caut un cos de gunoi sa arunc tigarea,etc.....era naspa...in rest,cu sau fara ei,tot aia

Asta cam asa e ... or sa ne lipseasca dar asta e .... :D

lolek 13-02-06 17:11

dai mah in colo si`asea erau degeaba nu faceau nmk ... INTRECERI CEVA? nu am citit nmk pe aici de o cursa nmk ... :?: :?:

YZF-PWR 13-02-06 18:54

cred k e singuru lucru pt care nu mi-au dat amenda , chistoace de tigara! pei de nu`i bat :twisted: :twisted: :twisted:

Mariomagic 13-02-06 18:59

Dar pt seminte sparte in parc la gara ati luat? :lol: Been there...done that.

YZF-PWR 13-02-06 19:03

loool! pei cum sa no iei razna ma daca ei fac de`astea?:) te mai intrebi de ce mai vezi cate un tip bagat la parnaie ca a batut vre`un gheza rutier

Mariomagic 13-02-06 20:21

Eram 3 prieteni cu cate o gagica si stateam la barfa si spargeam seminte (nu obisnuiesc... dar s-a intamplat) Si au venit ghertoii si ne-au pus sa maturam ... si noi ne-am luat in gura cu ei...ca de doar eram cu femeile. Asa dar si prin urmare amenda...dar cine a platit-o ca am adresa de pe buletin de cand stateam in cta. m-am mutat de 2 ori de atunci...nici astia de la armata nu au mai dat de mine.

GABBY_ 17-05-06 10:58

Re: intreceri pe strazi

ceva miscare a mai fost prin oras sau deja v-a spertia politia ?:)

d3vilish_lips 17-05-06 14:26

....mie mi`a venit amenda aks si cu masina lu mama :-( klar nu o mai vad pe a ei si a draq ce mai fuge :twisted:.....

D_M_X 17-05-06 15:47

acum nu ne mai alergam cu masinile ci doar cu motorete karturi si biciclete....mai vin unii si cu rolele din cand in gand

d3vilish_lips 17-05-06 17:59

.....pai ce mah nu e mai bene asa.....ia intrebati`ne :lol: deci pe bune e super funny si tare si ne costa si mai putin :lol::lol:.....si orikum nu skapam de politzie ;) ai dreaq ......

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning