![]() |
13 Attachment(s)
bmw care a participat la 4 tuning days 2010-romexpo
|
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
exista asa ceva in botosani ..... ? :D
|
A existat acum vreun an. Acum numai numarul mai e de Botosani. Cand era statea numai pe dreapta. Cred ca l-am vazut de vreo 20-30 de ori si din astea de vreo 2-3 in mers, in rest parcat prin grivita/donici.
|
Quote:
|
e masina ta eduard2007 ?
|
Quote:
|
pai si nu ai fi interesat sa intri in club?.....lasa si tu un ID de mess....vb mai usor acolo
|
Quote:
|
oricum,super tare masina!daca ma vedeao si pe strazi ar fi cv..am vazuto si eu o singura data de la mn din liceu..numai bine
|
Salut
Ce pot sa spun despre masina mea ? Este un Golf 3 din '96 are un motor de 1,6 culoarea este un verde si este adusa din Germania in decembrie , are jante pe 14 .Initial cand am cumparato avea suspensii sport dar am renuntat la cele de pe fata din cauza gropilor urmand ca in viitorul apropiat sa le schim si pe cele de pe spate pt ca e prea ridicata fata si imi bat luminile in sus am reglat si farurile dar degeaba . cam atat deocamndata. Bafta multa |
daca tot ma plangeam ca nu vad GYL-ul..uite ca azi lam vazut si am ramas putin:yikes:..f frumoasa
@Gaijin:foarte ok masina,vrei sa te bagi in club? |
Gaijin, lasa un ID de mess sa vorbim;) Daca nu vrei sa il dai public, astept un PM cu el. Bafta!
|
Pentru cei care nu au fost inca anuntati, diseara la 8 fotbal, la 7 ne adunam in capat. Va asteptam!
Scuzati de dublu post:oops: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Da da. Bine spus, da pacat ca nu ai fost si tu:D Macar eu stiu de ce ai postat tu asta;)
Acum sa trecem la subiect. Am facut o noua semnatura la cererea unor membri. O sa o postez aici (fisierul numit gif.gif) si o sa o atasati fiecare. Va rog, in chenarul din imaginea atasata sa copiati asta:arrow: center][SIGPIC][/SIGPIC][/center intre paranteze patrate, inainte de orice text aveti scris deja. Va multumesc pentru intelegere si astept sa se produca schimbul complet intre semnaturi. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning