![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
nu ai cumva una bucata proiector rotund de tip "curcubeu"?:?:
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
81 Attachment(s)
Quote:
_______________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _______________________________________ Intre timp unele lucrari : - Un exemplu dece a Nu folosi balasturi de 55w - Set geamuri far tractor - Geam stop Golf5 - Geam stop Golf3 - Geam far W Tuareg - Curatat far Mercedes E-Classe - Geam proiector Honda - Geam Proiector Ford Focus - Curatat set faruri Mercedes E-Classe - Polish profesional W Passat 3BG - Geam Pozitie Toyota - Geam far Toyota - Geam proiector Skoda - Curatat set faruri Mercedes E-Classe - Polish stopuri Peugeot 307 - Geam paravant Moto - Curatat set faruri Mercedes E-Classe - Schimbat geam stopuri Daewoo Matiz Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Quote:
Salut, un semnal din asta identic cu cel din poza poti face? si daca da la ce pret? Spune-mi la ce pret e o bucata si daca imi poti face identic cu el |
1 Attachment(s)
mai faci asa ceva pt supernova...si care e pretul?>
|
Quote:
Imi pare rau dar numai execut lucasuri de genul si imi este imposibil sa execut "identic" cu o piesa injectata! __________________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut! Imi poti spune pretul la "Schimbat geam stopuri Daewoo Matiz"? Multumesc.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un set de sticle de stopuri ca in poza asta dar sa fie fumurii/negre se pot face si la ce pret ?
|
Quote:
150 lei setul de geamuri clar/mat sau 170 lei setul ca modelul precizat de dvs cu gravaj. ______________________________________ Quote:
daca doresti neaparat un set de genul la pretul de 40 setul. O sa am nevoie de o bucata si carcasa pe ce vine prins sa pot reface suportii pe cei noi. ______________________________________ Quote:
Weekend placut ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut. Geamuri proiectoare cu tenta galbena sau fumurie/neagra poti face? Diametrul aproximativ al unui proiector este 16/7 cm. Te rog un pret pentru fiecare varianta in parte daca este cazul (transparenta/galbena/fumurie).
Multumesc. |
76 Attachment(s)
Quote:
lucrez doar cu material transparent iar geamuriile la aceste proiectoare nu cred sa depaseasca 35-40 lei buc. ___________________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ___________________________________________ Intre timp : - reconditionat carcasa si executat geam far scooter - Conversie Renault Clio custom cu lupa H7 single si polish faruri - geam far Nissan Terrano - curatat set faruri Mercedes E-Classe - executat 3xgeamuri proiectoare Mercedes Actros - reconditionat carcasa si executat geam stop Subaru - executat set geamuri Golf 2 clare - polish far avariat Mercedes B-Classe - curatat faruri Mercedes E-Classe - polish set faruri Audi A6 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
buna seara...ma intereseaza si pe mine daca puteti sa-mi faceti niste geamuri de stopuri de opel tigra a...transparente fumuriu.va multumesc.
|
2 Attachment(s)
Salut.Ma intereseaza sa stiu daca poti sami faci un geam din asta.Astept un raspuns.Si daca poti sami zici cam cat mar costa.Poza:
|
Aveti cu totii Pm!
___________________________ Quote:
am discutat in privat si va astept cu placere. ___________________________ Quote:
imi pare rau dar dupa cum am spus de "nenumarate" ori ca NU ma ocup de stopuri de 1410. ___________________________ Up^^ la produsele pentru Daciute ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
prima imagine ii cum o sa fac eu rost si a doua ii cu lupa asa as vrea si sticla clara daca potii ne auzimmm
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning