![]() |
Re: Need for Speed 2007
Quote:
|
Pana la urma cursele cum sunt legale sau Ilegale?
app nu prea cred k cere atat la video nu e prob ca am...da poate atata e recomandat ptr o grafica de exceptie |
Mai fratzilor..fiti atenti!!! noul Need for Speed .....dupa cativa cercetari se va numi NFS 11 : Pro Street ....sau postat videoiaie..pe www.needforspeed.com ,joku se va lansa pe mai 31 prima data in america:)...iar jokul e cam ciudat...are caracteristicele de autoscult cva mai detaliate ca Carbon..si are close circuit,drift,drag..si inca cva....dar CEL mai interesant e ca...masina ia dmg!!!LOVE TAP RULLZZ!!se distruge masina ca la Flat out 2.!!=)) incercati sa aflati mai multe pe www.nfsplanet.com !!sau sami tr mail;)) o sa incerk sa vajut cum pote!! SI PREGATITVAA!! Sis req: 2ghz,min 256ram(512 prbabil) 256 mb video......si mnog:-<..cam atata:)mail me if u need some info!!!
|
Norbert S.T.R, imi pare rau ca te dezamagesc, dar noi deja stim de asta, s-au postat toate informatiile in topicu asta...
|
Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2
off....fratzilor???urjeent care majuta.??=))cum tre sa postez?imagini?am ramas :-O.....careva sami dea un msg....putinel....detaliat:)..cas vrea sa varat;) Vauxhall Corsa:) su un Peugeot 106 ....+mod pt ug2..plzz:)mail me or smthin.
|
Re: Need for Speed: Most Wanted mod
nfs mod?..mda..avem avem...parca o aparut si custom vynil maker pt MW!!!se zvoneste cati poti pune numele..etc.etc...faci reclama ;);).eu ma oftic cand miam vazut Ford Gt ul....100%-100% numa din carbon:P>>>www.nfsplanet.com si lool.....PS>e plind de tot felu de chestii pt toate nfsurile:X:X!!!!!wuv nfsplanet:X:X..and needforspeed.com
|
Quote:
|
lasati-l mai baieti ca nu stie... e nou pe aici
|
Re: Nfsug2 pe net
HELP ! ma fratiilor , am hamachi , am nfsu2 am si patchu si habar nu am cum sa umblu cu el ca sa joc si eu cu cnv. VA ROG ! sa ia cnv id-u meu si sa-mi explice si mie pas cu pas ! dar numai cine stie si a reusit sa joace online ! MS MULT. >>> dj_alex_boss
|
S-a mai auzit ceva despre ?! Ca este 31 May ...
|
MAmamama stati fratilor calmi in decusur zilei de azi se alfa ceva...dak e sa se lanzeze azi inseamna ca abia e in mag din anglia...
Ce mi'ar place astia care nu pot trai fara nfs sa nu le mearga =)) |
Se pare ca pe needforspeed.com arata ca mai sunt 17 ore.....:((
|
Da ... am intrat si eu acu ... 16 ore si 33 minute ... and counting ... Se pare ca d-abia maine o sa aflam ceva ...
@ra2 :arrow: Daca am intrebat "ce se mai aude", asta nu inseamna ca nu pot trai fara NFS ... NFS nu e un mod de viata, este un simplu joc, o distractie ... Pt mine, este ceva ce ma relaxeaza dupa o zi de munca ... Capish ?! Si, apropo, se zice "mi-ar placea" !!! |
cred ca se zice mi-ar place...dar...lasand asta la o parte...pentru unii tuneri de dacie este si un model de tiuning :))sper sa fie mai reusit ca celelalte ca au cam luat-o in jos in ultima vreme
|
mai sunt 14 ore pana la primele detalii.. sa nu uitam ca cei din canada au alt fus orar (-6 sau -7 ore)
in orice caz jocul nu fi lansat azi, ci mai mult ca sigur va fi dezvaluit.. vor fi oferite niste informatii, se va zice o data probabila la care va fi lansat, poate vom primi si 2-3 poze si niste filme. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning