![]() |
Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea
Awm-ule tinem legatura,sa termin intai un incalzitor dinasta si aflam de la George H cum este,si daca e treaba(si se pare ca e) mai facem ;)
|
Astept , nu e problema :>
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata "butelia" mea alamita pe galerie...
|
pentru incalzirea corespunzatoare a gazului recomand conducta de ulei sudata la autogen atat deasupra cat si pe sub galeria de evacuare , eu am sarit 100.000 km fara probleme iarna vara , decat sub -15 grade cateodata se inneaca pe gaz si trebuie sa torn apa calda pe plaman si cred cu convingere ca e mai buna decat metoda de incalzire cu apa, asta la oltcit
|
Ce se mai aude cu Oltcit-ul? Mai exista?
|
Da inca exista, cam neglijat in ultimul timp dar inca circula pe drumurile publice... :D
Revin cu poze. |
Astept pozele!:D
|
4 Attachment(s)
Scuze pentru intarziere, pozele sunt facute acum ~ o luna, cand am zis ca le fac :oops: ...dar am avut un motiv pentru care nu mi-am facut timp sa le postez, apare de asemenea si el in poze... ;)
|
Sa-l stapanesti sanatos, ce motor are "motivul" ? :)
|
sa stapanesti sanatos si fara evenimente "motivul" ... cine stie poate ne mai intalnim si cu noile "motive"
|
3 Attachment(s)
@Danniel - Motivul are 1.6...cel putin deocamdata, am luat-o ca sii oltcitul masina de zii cu zii...pe viitor mai vedem
@lancer - Mi-ar placea, o sa-mi fie dor de vremurile alea cand faceam intalniri in Craiova... :rolleyes2 Legat de buburuza cu parere de rau trebuie sa pun punct unui capitol si sa o iau de la capat cu un altul... :cry: Am facut un topic AICI cu multitudinea de piese care o am, poate sunteti interesati... P.S. Ultimele poze... :cry: |
Vrei sa o vinzi, nu?
|
Nu, nu o vad, eventual dau de pe ea daca e cineva interesat de ceva, dar nu va mai circula la altcineva...
|
Eram interesat de ea daca o dadeai cu totul........
|
Si eu eram interesat dace se vindea cu totul. Pacat:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning