![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
mhhh poza 2 ar fi beton :D:D eu zic so faci rosie ca asa imi place mie :D:D:D:))
|
jantele ce culoare le vei face? le lasi rosii? le faci aurii cum sunt celelalte 2?:D
|
eu as alege un verde care sare mai mult in ochi
|
Quote:
|
Au mai incercat si altii cu alte masini. Caline ....baga tata PRETUL CORECT :evil:
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
....1 litru de ulei 15lei, un litru de benzina 4,2lei, lucruri neprevazute la rabla 50lei, sa-ti arate lumea rabla in trafic cu degetul, de nepretuit, pentru restul exista Mastercard .
b08ygs - cred ca las pe o parte rosii si pe o parte aurii, sa induc lumea in eroare:lol: |
Quote:
nu frate fale toate o culoare... nu umbla cu tiganii ca te strici:lol: ce naiba.... am pretenti de la tine:D |
"Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie !"
de acord :-) ma bucur ca ai ales o culoare originala pana la urma cat despre jante,preopunerea mea ar fii sa le faci pe amandoua aurii,in amintirea vremurilor de aur pe care lea trait domnisoara ;) sporT la lucru! |
pune prezoane antifurt...le tot faci publicitate pe forum si maine nu le mai ai :D
|
2 Attachment(s)
Imposibil, stii bine ca masina nu sta prin oras parcata mai mult de 10 minute, iar acasa trebuie sa treci de 2 porti, si intre porti trebuie sa infrunti o mica bestie:lol:, ca nu degeaba scrie pe poarta: "Intra cine vrea / Iese cine poate!", asa ca scoate-ti prostiile astea din cap.
P.S. El e Rocky care nu-l asculta de BTL:D |
Quote:
|
Quote:
|
Deci modul lui de a actiona ii foarte simplu: cand esti la poarta latra:D, iar daca ai intrat in curte trece pe modul silent, intra sub masina si hatz, apoi latra intrusul ca are pantalonii rupti:twisted:
|
Quote:
|
Ajunge o doza de 0.2?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning