![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Salut ma intereseaza un traseu din catalizator-finala,pentru o corsa c, ce bani?
|
Quote:
|
Salut
Pentru un Renault Clio 1.5 Dci 82 de cai ...poti sa ii faci ceva sa sune si ea mai bine un pic ? |
un numar de contact se poate. am sunat ieri la 0726207950 si nu a raspuns nimeni.
as dori sa va fac o vizita pentru o estimare pentru serpisori Opel Vectra z18xe. multumesc |
Unde in Mangalia???
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
salut,ma intereseaza o evacuare completa pentru un porsche boxter 2006,un pret estimativ,cu serpisori,sau inafara de serpisor,inclusiv o iesire dreptunghiulara custom.multumesc anticipat si astept raspunsul d-voastra
|
salut
cat costa o evacuare dubla pt logan? de la intermeriara sa se desparta in Y si sa fie 2 tobe. Ma intereseaza pret pt: -Y -2 tobe -teava dintre ele -manopera. |
nu mai raspunde nimeni aici ?
|
a decedat :)))))
|
Quote:
E ora 2jum,se lucreaza foarte mult la masinile care vor participa la DRAG in acest week-end. cristea_rotitza daca doresti sa stii un pret estimativ, te rog ataseaza niste poze cu ce ai dorii, altfel trebuie sa ajungi la o estimare valentin, nu mai fac loganuri cu evacuare dubla. |
4 Attachment(s)
asta e toba de la porsche,originala,exact una din asta,inox,si sa aiba un sunet smecher,nu stiu cum sa iti zic si daca poti sa imi dai si un pret pentru serpisori....
iar ca iesire vreau neaparat una construita exact cat decupajul din bara,practic un trapez,ceva de genu ,marisor:).ms mult mentionez ca tobele sunt unite intre ele cu inca o teava,vezi ultima poza |
Quote:
traseul cu tobe magnaflow ar fi aprox 1600lei fara tips. ca si tips te pot ajuta doar cu unul dublu magnaflow. |
ms mult,cum m-am hotarat te anunt.
|
1 Attachment(s)
Salutari. As dori sa stiu un pret si cat timp ar dura(pt ca trebuie sa vin in Bucuresti) pt o evacuare completa inox (50mm diametru) Opel Astra 1,6 16v Z16XE. Singurul lucru este ca vreau sa ramana toba finala sport care este pe masina in prezent si Catalizatorul, exact cum ati mai facut pt acest tip de motor. Atasez o poza pt a va reaminti de lucrare. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning