![]() |
unde pot sa fac niste rezervarii... eu aduc berea rece si cateva fetite... face careva si frigaruii???? :lol:
|
mai mai...aduk si eu ceva fomei...si cielo tinde la infinit :)):)):))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
\"Muie\" is the answer to the question \"How to make a quick buck without actually working?\" found by most of the fairly good-looking Rumanian women.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:)))
asta era ideea...mai departe e si mai tare! |
Mai mult ca sigur pt etapa din 30.07.2005 voi avea motorul de 1.6 de care nu-s prea incantat :( dar sper sa fie bine...
|
|
:lol: :lol: si tot nu ai invatat ce inseamna 69, huh? :lol: :lol:
nu ii nici un 69 acolo :lol: :lol: edit:defapt, este, dar \"in the back seat\" :wink: |
god, tu ai probleme mari cu 69-le
l-am pus acolo tocmai ca sa atraga atentia asupra link-ului, si tot nu intelegi tu Corse :lol: |
mda, tu stii ce e ala 69, dar nu vrei sa te arati :roll: :lol: asa e ai dreptate, eu sunt devina ca nu am inteles. mi scuzi :lol: :lol: :lol:
|
69 se afla la locul lui de cinste, on the back seat dupa cum ai vazut si acuma ca n-am inteles ce-i cu 69-le pe Dacia lu' Sabin, scuze dar tu ti-ai pune asa ceva pe masina??? cautam alte asocieri nicidecum pozitia respectiva :shock:
nu vad legatura, pui pozitia pe portierele masinii ca sa ce? stie el de ce.. :lol: folie vad ca are, back seat la fel, sa fie o invitatie oare :?: :twisted: pt unele.. |
Ieri am fost anuntat de uochiu stang si uochiu drept care au reusit sa se puna in acord caci ceea ce vedeam era adevarat, faimoasa autostrada a ajuns hexatus in dreptus drumului de hacces spre aeroport si pe deasupra nu bloca nimic intrarea pa \"pista\" hasadar poate facem hasta seara o plimbare pana acolo!?! 8)
|
sssssstttt :suspiciou
|
http://www.cinemaclock.com/images/dv...otoring__t.jpg
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning