![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
Da numa piese din astea ieftine chinezesti pui pe masina? :crazy:
|
in sfarsit....ai ajuns aksa...ai ridicat pozele...ai...ridicat bmw`ul la rank`ul de......BMW....bv man....c sa zic....vedem si noi o masina de la valcea la 4TD...ceva unic...ceva..scump...ceva....cu gust...ceva....ce multi nu inteleg ce inseamna TUNING ......FELICITARI!!!!!
PS...raman la parerea mea....TREBUIE FOLIE!!!!!....este doar parerea mea:P sti asta si tu... |
daffy duck™ :poi am mai apucat
|
SV25MBN: ieftine de la : http://www.hamann-motorsport.com/ind...9/aerodynamik/
|
luci4n_vl: thx. stiu ca spui asta din suflet
kitz`:))) |
Eram ironic tata, stiu ce inseamna hamann :) . Am vazut ca ai pus numai piese scumpe pe masina si admir asta. Asta era ideea :D
|
SV25MBN: stiu:))) unii nu isi dau seama cat costa un diffuser Hamann sau....
|
HAMANN....asta cn mai este ma? vre`o strada ceva? k eu nu am auzit de el...:P....stiu...este bulevardul infrumusetirii BMW...:))....sa spun cat costa cosmetizarea?....mai bn lasa...k imi mai cumpar 2 masini din cat a investit "phenomenon" in aceste mici accesorii.....
PS...pareri pls...de la uramaritorii acestui thread...necesita masina folii pe geamuri? sau...sa ramana asa....:P |
luci4n_vl: nu imi pun folie...imi place asa
|
La ce geamuri are provenzano pe masina chiar nu mai vad rostul foliei !!!
|
DEVIL's Style: ca bine zici..si oricum am perdelute:)
|
Nu stiu daca i-ar mai trebuii ceva la masina asta .. arata foarte bine , m-ai ales acum cu elementele hamann .
Felictari pentru toate modificarile ! p.s ..poze cu jantele de m5 e39 + Hamann roof spoiler cand primim :) |
crysty.bobok: tocmai am pus pozele cu Hamann roof spoiler. thx
|
asa da! bravo!......ne vedem la 4tuning? :-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning