![]() |
Re: BH 04 ARO
10 Attachment(s)
Am Fost,am Cumparat ,am Adus Acasa ,si Am Desfacut Sa Vad Care-i Traba.pot Sa Zic Ca Motoru Ii Brici Si Cauzele Ca Nu A Tras Bine Am Gasit.primul Rand La Debitmetru A Fost Pus Un Adaptor Pt Fitru Sport De Pe 12 Cm Micsorat Pe 6.5!!!!gresala Foarte Maredupa Aia A Avut 2 Catalizatoare Pe El.asta Iarasi Gresala.a Fost Rupt Un Furtun De La Admisie Unde A Tras Aer Fals Cat A Vrut=consum Mare Si Putere Scazuta.si Problema Cea Mai Mare Ca Cauciucul Intre Debitmetru Si Admisie Era Crape Pe Mai Multe Locuri.cam Atat La Prima Vedere.i Rest Axele Cu Came E Perfecte Fara Uzurabujile Frumos Arse,fise Bune,in Admisie Nici Un Gram De Ulei.....dar Mai Bine Uitati Pe Poze
|
inseamna ca ai facut un targ bun ... il asteptam pe masina :)
|
Quote:
|
Super Domy asteptam sa-l pui pe masina si sa-l auzim!;)
|
Sa dea Dumnezeu sa ai parte de masinuta si de acest motor.Sa-l pui pe masina si sa-ti faci de cap cu el
|
stati linistit.prima data desfac la bucati schimb tot ce trebe in el si dupa aia vine modificarile pe care o sa fac in masina de drift.si cand am facut tot si vad ce merge bine,atuncea o sa primeasca aro motoru m5.trebe modificat radiatorul,tamburul de la servo frana,pompa de ulei,baia de ulei,suportii motor,suport schimbator,tijele de la schimbator,gardan,adaptor garda si schimbator,paleta visco cupla,instalatie electrica.................si asa mai departe.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
frumos animalu ala de motor :D:D o sa stea si cu a 2_A pe loc si o sa faca fum sau asta o facea si inainte ????
|
sal ...auzi domy fa si u poze la galeria mai exact la imbinarile in chiuloasa ms ..
|
Quote:
'Animalu ala de motor' =)) ... F.tare.Se pare ca ai facut o afacere buna ;) Il asteptam pe masina :D |
bafta domy, in proiect . asteptam poze cu motorul montat .....si un filmulet ....cv ..drifturi...bafta
|
Si cu 2.5 de pe aro ce faci?
|
Quote:
|
Quote:
|
maine vin cu pozele de la m5.am inceput lucrarea.incet incet.primul pas sa schimb cuzinetii.cumpar cuzineti original din germania.sa schimb pompa de ulei .potriveste de pe e 34 30l sau 3.5 l.si baia de ulei tot de pe e34.si sa fie curat blocu si chiuloasa.foarte mare noroc ca altceva nu trebe umblat in motor.deci maine seara vin cu pozele
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning