![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Toate ca toate...dar trebuie sa ne organizam sa stim exact de membri activi.
|
|
Despre asta este si vorba. Lumea e din ce in ce mai delasatoare. Urmatoarea intalnire o sa fie decisiva in ceea ce priveste membrii care nu au avut prezente la intalniri. Cei care nu au venit sunt clar neinteresati , deci nu inteleg de ce ar figura ca mambrii ai clubului. Dupa cum am mai spus avem nevoie de oameni de incredere, care pun pasiunea mai sus de orice ;-)
|
Pai...ce facem vinerea asta.
|
Pei facem. Intalnire, mare intalnire. O sa anunt eu lumea .
Vineri 15/01/10 orele 22 va asteptam in Rasnov pe Valea Cetatii. Va rog sa va prezentati in numar cat mai mare deoarece o sa se discute multe probleme importante. Va multumesc CCY |
De asemenea in cadrul acestei intalniri ii asteptam si pe cei care in ultimul timp si-au exprimat dorinta de a ni se alatura in cadrul clubului "Accelerate"!!
Eventual doritorii pot posta si o comfirmare a prezentzei lor :D O zi cat se poate de buna! |
Quote:
|
Perfect! Te asteptam cu cea mai mare placere printre noi! Daca ai nelamuriri in ceea ce priveste locatzia sau mai stiu eu ce te asteptam cu intrebari.
Rugam si pe altzi doritori daca exista sa faca acelash lucru precum "sasu5"! Va multumim! |
pe ce topic ramanem pana la urma? e enervant cand sunt 2 , jumate pe unu , jumate pe unu ....
|
Quote:
Sa speram ca moderatorii acestui forum se tin cat mai curand de promisiune si cu cel din brasov acolo se vor posta doar momentul intalnirilor...asa as zice. Restul informatiilor le trimit pe PM membrilor fondatorii astazi. Mersi! |
salut eu sunt DSX
|
sper sane vedem deseara
|
Salut Dl. Lau.
Bine ai venit pe forum, cu aceasta ocazie te rugam sa faci si o mica prezentare la masina. Multumesc! |
Sambata 23.01.2010 la Covasna are loc Raliul zapezii organizat de clubul AUTCRONO DIN SF GHORGHE!!!!!cei dornici sunt asteptati pe probele de la Comandau,Darnau si Betasu!!!
|
1 Attachment(s)
haideti baieti, va rog putina organizare,suntem prea lasatori, urmeaza cateva indemanari si trebuie sa ne facem cunoscuti.si nu cred ca e asa greu sa strangem niste bani si sa facem tricouri, numere de inmatriculare cu sigla accelerate si un bener doua!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning