Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

ClaudyuNSL 31-12-09 15:38

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

No Speed Limit va ureaza .....

Sarbatori fericite, multa sanatate, noroc si bucurie alaturi de cei dragi si fie ca Noul An sa va indeplineasca toate dorintele.

*** La Multi Ani! 2010 ***

VaLeX 05-01-10 17:11

Multumim de urari !

Vreau ca in noul an sa fim mai intelegatori, sa nu mai fie discutii aiurea si fara sens, ca pana la urma o pasiune avem cu totii si de aceea ne intalnim , stam ore intregi de vorba, pierdem nopti impreuna, facem chestii care ne plac si radem cand ni le aducem aminte. Pacat ca se pastreaza in memorie si momentele mai grele si urate, insa cred ca acele clipe placute alaturi de prieteni sunt mult mai multe si mai frumoase si ar trebui sa le acopere pe cele mai putin bune.
Sper ca acest an sa ne uneasca , sa fim acelasi TEAM ca odiniora, sa fie anul in care dam la o parte orgoliul, sa iertam si sa fim ca la inceput, adica NOI, KATANA TEAM !

Haideti sa fim MARI !

RDss 05-01-10 21:55

Un an 2010 pline realizari si sa va ofere tot ce 2009 in graba lui a uitat :)

mad_runner 10-01-10 22:30

propun ca sa anu asta sa incepem noi lista de evenimente ...oraganizand un mic "eveniment" intre membri katana in poligon in vacanta dintre semestre cand o sa fie toata lumea acasa ...

PS:sponsorizez eu diplomele :))))

ce ziceti ?

stefan_88 10-01-10 22:32

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2964723)
propun ca sa anu asta sa incepem noi lista de evenimente ...oraganizand un mic "eveniment" intre membri katana in poligon in vacanta dintre semestre cand o sa fie toata lumea acasa ...

ce ziceti ?

Interesanta ideea ...

VaLeX 10-01-10 23:48

Quote:

ce ziceti ?

Buna ideea si o sustin ....

volidu 11-01-10 13:50

Quote:

ce ziceti ?

da da... prezent :d

mad_runner 13-01-10 21:21

cam cand programam "evenimentul" si cine participa pana la urma ?

VaLeX 13-01-10 22:02

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2974634)
cam cand programam "evenimentul" si cine participa pana la urma ?

Cand e vacanta la facultati , sa fim toti pe acasa. Voi sunteti cu studiile , cand se mai da vacanta?

mad_runner 14-01-10 15:07

eu pe 2 februarie termin eu cu examenele ....si cam atunci termina toata lumea

VaLeX 14-01-10 15:48

Insa Stefan e la Bucuresti, nush daca vine acasa..trebuie vorbit cu fiecare ...ca sa fim toti. Nu a fost pana acum nici o intalnire KATANA TEAM (IS PN) in care sa fim toti. Asa ar fi frumos, facem si niste poze....trebuie vorbit cu fiecare in parte sa vedem cand au o zi libera sa fie prezent.

mad_runner 14-01-10 23:11

am vorbit cu cristi azi si a zis ca poate is ia concediu toata vacanta si vine si sta in piatra .... si de la iasi nu cred ca mai vine nimeni ...eventual axel dak vine (numa shury il cunoshte ,,,,un baietash cu golf 4) .... in rest nu e nici o sansa sa mai vina cineva din iasi ....

VaLeX 14-01-10 23:20

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2978421)
am vorbit cu cristi azi si a zis ca poate is ia concediu toata vacanta si vine si sta in piatra .... si de la iasi nu cred ca mai vine nimeni ...eventual axel dak vine (numa shury il cunoshte ,,,,un baietash cu golf 4) .... in rest nu e nici o sansa sa mai vina cineva din iasi ....

De ce sa nu mai vina ? Poate vine si Asu , Virus ...Voodoo , Magnito ...

De Axel mi-a zis Shuriken de el , cu cea mai mare placere il asteptam.
Propuneti o zi , sa vorbesc si cu Stefan. Poate vine si el ..sa fim formatie completa ;)

mad_runner 14-01-10 23:47

cum sa lipseasca stefan ..... o sa fie vina (sper) .... il sun eu maine sa vb cu el

VaLeX 15-01-10 00:14

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2978506)
cum sa lipseasca stefan ..... o sa fie vina (sper) .... il sun eu maine sa vb cu el

Pai asta-i ca nu stiu programul lui Steff si nu stiu cand poate sa ajunga acasa. Suna-l maine si vezi ce si cum ...

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning