![]() |
Re: Sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
p.s. sunt vopsite cu pensula:D si maine la galerie dau al 3-lea strat si la fulie al 2-lea:) |
le poti lasa si asa :)))
esti cumva dinamovist??masina alba..alea rosii |
nu le las asa... ca vreau sa fie cat mai rezistente... mai ales galeria aia care sta pe langa caldura...
nu sunt dinamovist... nici nu sunt microbist:lol::lol: asa ca nu m-ai ghicit:-P + ca masina va fi neagra |
oo..bn ca nu o ai cu fotbalul...
o vei vopsi dupa iarna ..nu?? off-topic , cunosti pe cineva care are macara dinaia pt motor?? |
Salut, arata foarte bine galeria vopsita (e de injectie dupa cum pare, ca a mea cu gaura rotunda), dar evacuarea ruginita o sa strice tot lookul :o, ar da bine si evacuarea facuta negru / cenusiu cumva. Eu am dat-o cu bronz (la recomandarea unor mosi :lol:) si arata binisor.
https://imgur.com/GMCUys.png |
Quote:
|
jantele-s criminale
|
3 Attachment(s)
Quote:
si ultima "achizitie" daca o pot numi asa:-P donatia facuta de mikkai azi:D mersi mult omule las pozele sa vb de la sine:) |
ce iti dau pe ea?:)))) :rolleyes2
|
Quote:
sa-ti amintesc ca acum o saptamana inchideai topicul asta? :-P fi-ti-ar frigideru... [-( |
Quote:
@castoire: vorbim pe mes:):D |
stiu man.....glumeam:P
|
Quote:
|
:)...usor usor din batranica o faci tinerica...bafta.Imi place mult cum arata!
|
Quote:
maine daca e timp sar putea sa urc pe masina ultima "achizitie", am dat la schimb vechea toba pe una mai micuta rotunda si cu silencer:) exact ce cautam eu:) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning