Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   MAK Motorsport Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/106795-mak-motorsport-braila.html)

NashUL 03-07-09 10:58

Re: MAK Motorsport Braila

Care ma ia dimineatza din bariera?..:))))
cine se ofera..:P

iMAGiNE 03-07-09 11:42

Nu vine finu sa te ridice, nasule? :))

NashUL 03-07-09 13:46

nu am vb cu el..dar cred ca vin cu mashina tunata cu usa culisanta..:))

Sinner's in paradise 04-07-09 13:03

Baieti, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung astazi... am avut aseara un majorat de care am aflat tarziu si va dati seama ca am venit putin obosit, putin baut si putin cam tarziu :))
Am reusit sa ajung pe la 11 la carrefour, cand erati deja la proba 3 dar felicitari tuturor celor care au participat si care au castigat!
Mi-a placut ca spatiul a fost foarte mare si bineinteles, mi-ai placut comentariile lui Ionut.
Toata lumea era a lui :P.
Felicitari inca o data si succes in continuare !

DonkyKong07 04-07-09 13:06

care are poze sau filmari de la eveniment va rog daca imi trimteti pe Ym pozele si filmarile sa le bag pe site,va rog ms mult de tot

siteul de aici

cicisxn 04-07-09 14:50

https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/131676-mak-motorsport-show-sambata-4-iulie/page-2.html

TheEnZo 04-07-09 15:10

20 Attachment(s)
A fost foarte bine azi , masini destule , ma bucur ca nu am fost singurul Tico care a participat ... baietii de la tecucii cu ursi au facut show show ... singura mea problema este cu mosulica ala care cronometra parerea mea ar fi ca trebuie acolo la timpi unul mai tinerel si mai neutru ... dar cred ca se va rezolva si problema asta.

Si cel mai mult ma bucur ca nu am gresit traseu la nici o proba.

Some picture from my camera:

GL91ANB 04-07-09 15:26

Cateva filmulete de la eveniment :
https://www.youtube.com/profile?user=...gl&view=videos

CRC'ul 04-07-09 15:46

misto pozele ..si misto filmele ..multumim pentru ele.

edy ..te rog sa pui un clasament cu timpi cu tot..pe fiecare proba daca se poate, cand ai timp....sa vedem exact ce si cum...

orice problema legata de cronometrare se poate discuta pe forum pentru ca nu are nimeni nimik de ascuns....celula foto nu a functionat cum trebuie asa ca timpiiau fost dati cu 2 cronometre.
Mosulica ala e Vrondu..si e super OK ..el doar dadea startul....iar cei doi care cronometrau au licenta pentru ceea ce fac ..si eu personal nu am auzit pe nimeni altcineva care sa puna la indoiala corectitudinea lor vreodata pana acum ...ca ei sunt oficiali la raliuri de 20 de ani cred... Nu e cazul sa faci acuzatii ..doar asa ca nu ti s-a parut tie "neutru" omul nostru de acolo...in fine
Te rog sa spui exact nemultumirea ta. Multumesc.

ZerO_CooL 04-07-09 15:48

Exceptional ! Felicitari ! A fost spectacol maxim astazi la Braila.
Felicitari MAK Motorsport si la cat mai multe evenimente !
Felicitari tuturor participantilor ! Unii au facut spectacol, altii au mers curat, unii au facut si spectacol, au scos si timp foarte bun...
Felicitari si celor care si-au rupt masinile in ultima proba...
A fost de vis... abia astept sa revin pentru un nou eveniment.
O sa pun si cateva poze ceva mai tarziu...

CRC'ul 04-07-09 16:09

Multumim de aprecieri :). Te mai asteptam..cu siguranta vor mai fi evenimente ca si asta.

TheEnZo 04-07-09 16:27

CRC no offence dar pe locul 10 spre exemplu a fost masina nr 2 adika ursu mov care fara suparare din cele 4 probe , una nu a facut'o corect si ce timpi putea sa scoata cand omu a venit sa faca show si facea gogosi , cerculete , infiniturii in timpul probelor ?
Cu cel care dadea startu eu personal nu am nimic cel din stanga masinilor care luau startu , mi'e la proba intai cand am terminat mi'a zis 3 timpi diferiti in interval de 2 secunde cand l'am intrabat. Oricum EU NU AM VENIT SA GASTIC NIMIC (nici nu am vrut sa ma dau initial , si nici in ultimul moment , dar mi;a platit taxa un prieten si mie si peugeotului galben altfel nici nu ma dadeam ) dar dupa opinia mea clasamentu arata altfel au fost uni care chiar au mers bine ....

ZerO_CooL 04-07-09 16:37

15 Attachment(s)
Cateva poze...

CRC'ul 04-07-09 16:39

deci.masina cu nr 2 a fost Auras --AUL..BMW ROSU.. care a mers corect de fiecare data din cate imi aduc eu aminte...si a avut timpi ..modesti..pt ca mergea la show ..dar corect..dintre cei doi DAO ...a mers mai mult "dea latul" si cu erori mai multe la traseu..deci e f probabil sa fie adevarat rezultatul...ai confundat tu ... :).

sa puna edy rezultatele exacte..si o sa vedem...cu popici daramati si cu erori de traseu..sa intelegem de unde vin timpii astia ..de care tu spui ca nu ar fi corecti. Poate daca te-ai gandi sa faci socoteala cat e o eroare de sectiune si cat e un jalon daramat..ar iesi corect..:)

TheEnZo 04-07-09 16:53

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2461542)
deci.masina cu nr 2 a fost Auras --AUL..BMW ROSU.. care a mers corect de fiecare data din cate imi aduc eu aminte...si a avut timpi ..modesti..pt ca mergea la show ..dar corect..dintre cei doi DAO ...a mers mai mult "dea latul" si cu erori mai multe la traseu..deci e f probabil sa fie adevarat rezultatul...ai confundat tu ... :).

sa puna edy rezultatele exacte..si o sa vedem...cu popici daramati si cu erori de traseu..sa intelegem de unde vin timpii astia ..de care tu spui ca nu ar fi corecti. Poate daca te-ai gandi sa faci socoteala cat e o eroare de sectiune si cat e un jalon daramat..ar iesi corect..:)

BMW ROSU A FOST NR. 1 uitate la poza : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1246711927 .

CRC gandeste'te cel fel a mers dacia galbena CRC - a mers impecabil !

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning