![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Multumesc de aprecieri !
Nici eu nu am mai vazut de atunci macheta asta. Am vazut altele din aceeasi serie: un Chey SSR cu Hulk si inca cateva la 1/24 (parca un Chevell cu The Punisher si alte d'astea). Spider-Man nu avea masina... dar i-au facut astia de la Maisto. Maine o macheta in aceeasi tema hazlie. :lol: |
Hazlie hazlie, dar eu chiar cred ca e o macheta rara ...
|
Quote:
pe vremuri mai gaseai cate o macheta interesanta prin supermarket....dar recent nimic...bate vantul... |
6 Attachment(s)
A doua masina hazlie este mai mult o jucarie din metal si plastic.
aaa se numeste Scrooge (McDuck) ~ Bburago ~ ???? ~ 1/18 |
Haioasa si simpatica total !!! Da o nota de veselie in orice colectie de machete care ,indiferent de continut , are un aer sobru , rezervat , de "do not touch", un aer de......colectie "by the book" :D
|
I love Walt Disney!:lol:
|
Merci de aprecieri !
Acum reproducerea se gaseste sub numele Motorama. :) |
SUPERBA:!::!::!:
|
Simpatica :-) Dar nu inteleg ceva ... pana la urma care BBurago Disney sunt rare si care nu ? Asta nu cred ca e deaia veche si rara, daca ai zis ca si acum se gaseste, dar sub denumirea de Motorama. Oricum, astept lamuriri in leg. cu BBurago Disney
|
Quote:
care erau dimensiunile masinii 1:1 ? |
Asa scria pe cutie... Acuma nu cred ca scria in cartile de benzi-desenate cat de mare e masina... cam la fel ca si la Giugiaro Prima BB.
|
Quote:
si ca au presupus ei niste dimensiuni si apoi au scris scara 1:18 pe ea e alta treaba. oricum face parte din categoria " movie cars " :) |
Quote:
|
Hihihihi ...o bucatica din copilaria noastra! frumos !:shock::shock::shock::lol:
|
4 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning