Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

HoricutzWSR 04-05-07 15:29

Re: Comentarii lucrari!

foarte tare Leeloo,schimba`i jantele si scoate stalpu ala de acolo si e perfecta ... foarte fain spoileru fata :)

frost_dani 04-05-07 16:41

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 882990)
cobra-> ireal = NU PARE/ESTE REALA..

ireál, –ă adj. care nu există în realitate; nereal, imaginar, fantastic.
• (despre verbe) care prezintă acţiunea ca pe o ipoteză nerealizată sau nerealizabilă. (<fr. irréel)

frost.. te sustin.. dar.. daca nu primeste 3 comentarii.. dupa 2-3 zile de la postarea acelei lucrari sa fie permis sa pui alta lucrare..

da man se poate asa;)

Manson 04-05-07 17:07

leeloo.....nebuule, masina e dementiala dar....
1.stalpul acela..mai bine nu il puneai k e putin aiurea sau sa fi facut un geam era si mai misto, intelegi tu ce vreau sa zic;
2.rotile mi se par putin mai mici dekt are trebui
3.mane ce ai facut cu farurile alea ...nuj dc dar imi sar in ochi in comparatie cu restul masinii ele sunt gigantice.....sau asa da impresia

masina dpdv al tuningului este no comment stim ca faci lucrari misto bafta....sunt curios sa o vad si pe a lui maf

2fast4u_DK 04-05-07 18:03

2 Attachment(s)
Un rx8 de la mine.

andrey2003 04-05-07 19:20

leeloo.. farul nu'mi place, stalpul ala si mi se pare putin kitch jenti de m6 p vw..

Cobra2007 04-05-07 19:44

fibra aia de carbon nu prea arata bine si farurile...in rest e ok...a si app...pune`i si niste roti marfa...e prea frumoasa...dar cu roti stock...:???:

2fast4u_DK 04-05-07 20:09

1 Attachment(s)
Iam pus farurile normale da nijte jante nam gasit :(( k toate kre le am imi ies plate :(( am incercat sa le pun in toate felurile :(

69WRX 04-05-07 20:37

carbonu e cam ireal, fa-l cu soft light nu-l mai face cu multiply sau overlay, si l-ai "intins" cam mult si a iesit cam pixelata masina, salveazo la calitate maxima...si inca o chestie incearca sa scri fara "k" si fara "j" in loc de "s" ca e aiurea si ne e si noua mai usor sa citim ;)

Manson 04-05-07 21:27

2 Attachment(s)
un matiz simplu si de efect...sper sa va placa

OmB* 04-05-07 21:28

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 884884)
Iam pus farurile normale da nijte jante nam gasit :(( k toate kre le am imi ies plate :(( am incercat sa le pun in toate felurile :(

nu ai plasa in prizele de aer din spoiler... carbonu nu prea tia iesit .... e cam mare .... trebuia sa refaci si u umbrele dupa ce ai vopsit masina....

mason marfa matizu .... dak ii gaseai si niste jante la calitatea pozei era perfect.... o singura greseala am vazut ... in fata ai uitat sa refaci partea kre desparte spoilerul de aripa.... in rest marfa.....

liwiu_evo 04-05-07 21:44

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 884884)

in rest masina e buna... dar trebuia sa pui plasa in fata..:lol:

Cobra2007 04-05-07 21:49

nobody its perfect:D :D

sebi2 04-05-07 21:50

1 Attachment(s)
inca wip vreau o parere si dc se poate un ajutor cu o idee mai buna la spoileru fata si niste jante ...sa iau niste jante negre sau cromate ....in principiu niste idei ar fi bine venite

Cobra2007 04-05-07 21:52

e ok..dar la prag mi se pare ca e putin blury...

sebi2 04-05-07 21:54

nu e terminata e doar inceputu niste idei ca fata nu o las asa am nevoie de niste idei ca nu prea mai am:)

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning