![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
foarte tare Leeloo,schimba`i jantele si scoate stalpu ala de acolo si e perfecta ... foarte fain spoileru fata :)
|
Quote:
|
leeloo.....nebuule, masina e dementiala dar....
1.stalpul acela..mai bine nu il puneai k e putin aiurea sau sa fi facut un geam era si mai misto, intelegi tu ce vreau sa zic; 2.rotile mi se par putin mai mici dekt are trebui 3.mane ce ai facut cu farurile alea ...nuj dc dar imi sar in ochi in comparatie cu restul masinii ele sunt gigantice.....sau asa da impresia masina dpdv al tuningului este no comment stim ca faci lucrari misto bafta....sunt curios sa o vad si pe a lui maf |
2 Attachment(s)
Un rx8 de la mine.
|
leeloo.. farul nu'mi place, stalpul ala si mi se pare putin kitch jenti de m6 p vw..
|
fibra aia de carbon nu prea arata bine si farurile...in rest e ok...a si app...pune`i si niste roti marfa...e prea frumoasa...dar cu roti stock...:???:
|
1 Attachment(s)
Iam pus farurile normale da nijte jante nam gasit :(( k toate kre le am imi ies plate :(( am incercat sa le pun in toate felurile :(
|
carbonu e cam ireal, fa-l cu soft light nu-l mai face cu multiply sau overlay, si l-ai "intins" cam mult si a iesit cam pixelata masina, salveazo la calitate maxima...si inca o chestie incearca sa scri fara "k" si fara "j" in loc de "s" ca e aiurea si ne e si noua mai usor sa citim ;)
|
2 Attachment(s)
un matiz simplu si de efect...sper sa va placa
|
Quote:
mason marfa matizu .... dak ii gaseai si niste jante la calitatea pozei era perfect.... o singura greseala am vazut ... in fata ai uitat sa refaci partea kre desparte spoilerul de aripa.... in rest marfa..... |
Quote:
in rest masina e buna... dar trebuia sa pui plasa in fata..:lol: |
nobody its perfect:D :D
|
1 Attachment(s)
inca wip vreau o parere si dc se poate un ajutor cu o idee mai buna la spoileru fata si niste jante ...sa iau niste jante negre sau cromate ....in principiu niste idei ar fi bine venite
|
e ok..dar la prag mi se pare ca e putin blury...
|
nu e terminata e doar inceputu niste idei ca fata nu o las asa am nevoie de niste idei ca nu prea mai am:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning