![]() |
|
Re: Diverse discutii
A fost super...
Ploiesti! La cat mai multe d-astea. Distractzie maxima si neaparat cauciucuri de iarna ;) |
hai ma ca si aseara a fost misto........
|
Deci .....diseara La Munte???
AZUGA......? |
"Basculanta" si "Pentru cei puternici" au facut legea !si bineinteles "Pacura POWa":twisted: :lol:
|
da...da :))
dragos, i s-a dat ban pt ce a facut acum, fara sa fie legat de trecut. a inceput iar sa comenteze pe topicul cu prietenele si a inceput sa ma injure acolo . nu am facut decat sa atrag atentia unui moderator, sau super moderator. faptul ca imi e prieten f bun nu a avut nicio treaba :) daca ii scoate cineva bannu', va iesi urat. stiu ca isi mai luase 1 data avertisment, dar cineva i l-a scos. sau a fost temporar. aici de cate ori m-a jignit s-a considerat ca eu am inceput si ca eu merit warn, desi direct nu i-am zis nimic. dar nu mai ctz....a calcat gresit acolo unde nu prea avea ce face. in fine, sa trecem peste asta si sa revenim :) |
jakale ..de unde atata maika.....nush`..dak aveti de gand ..va urez drum bun si have fun....
|
ce-ai mah am glumit.....maine la munci....gata....
|
am o problema, cupeului ii zic "sharky" sau "gazeluta", ctr-ului cum sa-i zic?
|
"masina" !
|
Quote:
|
lieutenant commander worf merge?
|
galbejitul .... galbejita... cum vrei:D
|
tu ia masina si ai grija de asta dupa....
|
am gasit! silver arrow/menace/street machine (ssm ar merge la numar nu? :D ) mai bine o iau neagra sa-i zic black beauty. sau poate starship civic/uss civic? number 1, anti-matter level? 100% sir! very well number 1, full speed ahead! yes sir cpt. picard, mr. worf warp 9! cpt. picard all systems go, on your mark. engage!
|
mda...e clar... ia masina aia mai repede ca ai ajuns grav. vecine ! si dupa ce te alerg sa nu plangi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning