Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Oxide 04-08-08 13:10

Re: Masini tari vazute la noi !!!

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Oxide (Post 1676408)
Lamborghini Diablo si un british car classic ( nu stiu modelul ).
Pozele le postez maine deoarece am probleme cu transferarea pozelor de pe telefon pe PC. :(

Dupa cum am promis...
Scuzati intarzierea si calitatea pozelor ( facute in graba cu telefonul ). :D

b_gt 04-08-08 13:42

6 Attachment(s)
..........................:D

Car Lover 04-08-08 14:12

ieri,in iasi una bucata dodge ram srt-10,lamborghini murcielago cu nr de germania ...din pacate fara poze s.rry

Evoluzione 04-08-08 14:25

Anglezoica aia e Triumph GT6 Coupé din 1974, foarte frumosa!

Darius DMS 04-08-08 14:59

8 Attachment(s)
........................de prin botosani..

Sasha 04-08-08 15:09

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1678395)
........................de prin botosani..

deci, chiar wow :|

Cozmescu-Alin 04-08-08 15:10

Poate Nu Te Superi Daca iti zic dar asta e adevaru si eu mam lasat invatat de altii:)Nu prea mi-a placut dar observ ca ma ajutat:) Uite C-Klass a vazut toata lumea La fel si cu seria 7:) Deci cred ca meritau sa nu mai fie Postate Parerea Mea:) Cat despre rolssul lu b gt:X:X Foarte Frumos dar mie sincer sa va spun urasc Rolls-Royce si bentley Decapotabile:( Acestea sunt masini de lux in care sa te simit ca intrun alar nu ca intrun z4 sau un tt Parerea Mea dar felicitari pentru postare si fotografiere:)8)

Darius DMS 04-08-08 15:17

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 1678415)
Poate Nu Te Superi Daca iti zic dar asta e adevaru si eu mam lasat invatat de altii:)Nu prea mi-a placut dar observ ca ma ajutat:) Uite C-Klass a vazut toata lumea La fel si cu seria 7:) Deci cred ca meritau sa nu mai fie Postate Parerea Mea:) Cat despre rolssul lu b gt:X:X Foarte Frumos dar mie sincer sa va spune urasc Rolls-Royce si blentley Decapotabile:( Acestea sunt masini de lux in care sa te simit ca intrun alar nu ca intrun z4 sau un tt Parerea Mea dar felicitari pentru postare si fotografiere:)8)

imi pare rau...voi strege...

mai pun o serie de poze...

Sasha 04-08-08 15:26

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1678431)
imi pare rau...voi strege...

mai pun o serie de poze...

la fel ai putea sa stergi si S320 si Cayenne si Lanceru' si cam.. nici`una nu e atat de deosebita ca s`o poti posta aici;)

Darius DMS 04-08-08 15:54

13 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1678446)
la fel ai putea sa stergi si S320 si Cayenne si Lanceru' si cam.. nici`una nu e atat de deosebita ca s`o poti posta aici;)

da astea s bune?

ESPinoza 04-08-08 16:03

ai prins o supra frumusica acolo in poze dar degeaba cu calitatea pozelor

aleks 04-08-08 16:58

darius, te rog frumos sa te abtii din postat pe acest topic, deoarece nu ai cunostintele necesare pentru a aprecia daca o masina trebuie incadrata aici sau nu.
multumesc.

W Y P 04-08-08 16:59

5 Attachment(s)
Lincoln Continental...daca nu vii se pare masina tare stergeti postul :lol: e ceva unicat in Romania :rolleyes2

Cozmescu-Alin 04-08-08 17:12

Quote:

Originally Posted by M W E (Post 1678620)
Lincoln Continental...daca nu vii se pare masina tare stergeti postul :lol: e ceva unicat in Romania :rolleyes2

Foarte Foarte Tare Acele Jenti pica Criminal pe masina:shock: Intradevar un unicat In Romania:shock:

Evoluzione 04-08-08 21:10

4 Attachment(s)
Am mai vazut un Subaru WRX STi dar imi era groza sa-l pozez, sa imi cer iertare am fotografiat acest R8 ostentativ parcat...

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning