![]() |
|
Re: Club Ford Capri
Quote:
|
Da, exact asta am facut, practic eu platesc impositul pe ea de aproape 1 an.
Eu oricum is sceptic in ceea ce priveste punerea in practica a legii, nu pot fi chiar asa rupti de realitate. |
2 Attachment(s)
GATA MASINA ESTE INMATRICULATA,dupa multe alergaturi si multe cozi am reusit sa o inmatriculez masina sunt primul propietar in carte.:D:D
|
Felicitari!, nici nu vreau sa ma gandesc la cum se inmatriculeaza masinile pe la voi :)
Practic esti gata de drum? |
Quote:
|
Quote:
Daca Taxa 2012 apare asa cum este proiectul de lege unii vor avea de suferit :evil: Macar de grija asta ai scapat; ramane sa te pui pe treaba cu partea tehnica a masinii... Spor la treaba :!::D |
3 Attachment(s)
masina a primit volanul original si un radio:D
|
stie cineva ce radio sa pus pe capri:?:
|
Quote:
|
Deci ii foarte frumoasa masina sa ai grija de ea, incet incet mai pui mana si mai faci cate ceva :D imi place ca i-ai atribuit numarul de inmatriculare.
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, masina ta nu mai e originala 100% (motor, stopuri) deci nu e cazul sa-ti faci griji de un radio original :D Asa ca daca vrei ceva funny, pune-i un MP3 si doua boxe decente...:D Sigur ca la o masina clasica rara demna sa fie acceptata de Retromobil e nevoie ca totul sa fie absolut original, dar alea sunt pt colectionari sau pt pensionari :D:D:D Nu cred ca e cazul la masina ta...;) |
Quote:
Poti sa ne spui la cat s-a ridicat investitia in "stopuri"? :) |
:D La multi ani si an nou fericit la toti caprarii !:D
@ silencer power, Pai, n-a investit nimic in stopuri, asa a cumparat masina in urma cu putin timp, abia a avut timp s-o rezolve cu transcrierea. Si el este in situatia in care ai fost tu cu cu cele 4 oglinzi exterioare si faruile alea ciudate pe care le avea Capri tau cand l-ai cumparat... La fel ca in cazul tau, daca le da acuma jos, ramane cu gauri in caroserie :cry: Oricum, chiar daca nu sunt de Capri, stopurile alea mai pot sta mult timp pe masina, pana va gasi stopuri originale si un tinichigiu care sa le 'adapteze' la locul lor. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning