Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Zakk 28-12-11 02:39

Re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4796793)
adica a declarat-o la fisc si el ii plateste impozitul insa nu a inmatriculat-o pe numele sau.

Asta este cea mai sigura si ieftina metoda.

shrink 29-12-11 16:18

Da, exact asta am facut, practic eu platesc impositul pe ea de aproape 1 an.
Eu oricum is sceptic in ceea ce priveste punerea in practica a legii, nu pot fi chiar asa rupti de realitate.

bogdancapri 29-12-11 16:46

2 Attachment(s)
GATA MASINA ESTE INMATRICULATA,dupa multe alergaturi si multe cozi am reusit sa o inmatriculez masina sunt primul propietar in carte.:D:D

shrink 29-12-11 19:10

Felicitari!, nici nu vreau sa ma gandesc la cum se inmatriculeaza masinile pe la voi :)
Practic esti gata de drum?

bogdancapri 29-12-11 20:00

Quote:

Originally Posted by shrink (Post 4799743)
Felicitari!, nici nu vreau sa ma gandesc la cum se inmatriculeaza masinile pe la voi :)
Practic esti gata de drum?

pietene traim in Romania unde totul ie posibil...:peace:

capricosti 30-12-11 09:20

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 4799560)
GATA MASINA ESTE INMATRICULATA,dupa multe alergaturi si multe cozi am reusit sa o inmatriculez masina sunt primul propietar in carte.:D:D

Foarte bine ai facut ! Ce-i sigur, e sigur !!! :D

Daca Taxa 2012 apare asa cum este proiectul de lege unii vor avea de suferit :evil:
Macar de grija asta ai scapat; ramane sa te pui pe treaba cu partea tehnica a masinii... Spor la treaba :!::D

bogdancapri 30-12-11 14:54

3 Attachment(s)
masina a primit volanul original si un radio:D

bogdancapri 30-12-11 16:26

stie cineva ce radio sa pus pe capri:?:

Zakk 30-12-11 21:30

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 4800945)

Al meu are Blaupunkt si e perfect functional.Ai trecut motorul de Sierra in acte? arata mai bine masina acum,spalata si curatata...tot nu sant lamurit cu stopurile spate...spor la treaba in continuare! La Multi Ani!

baga 30-12-11 21:54

Deci ii foarte frumoasa masina sa ai grija de ea, incet incet mai pui mana si mai faci cate ceva :D imi place ca i-ai atribuit numarul de inmatriculare.

bogdancapri 31-12-11 06:31

Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 4801432)
Al meu are Blaupunkt si e perfect functional.Ai trecut motorul de Sierra in acte? arata mai bine masina acum,spalata si curatata...tot nu sant lamurit cu stopurile spate...spor la treaba in continuare! La Multi Ani!

Da zakk in carte am trecut motorul de sierra fara probleme,iar stopurile de pe spate sunt de fiat cred.LA MULTI ANI si un an mai bun la toata lumea.

capricosti 31-12-11 09:21

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 4800945)

Eu am brosura de la Capri mk3 si unde apare radio-ul nu se vede nici un fel de marca, eventual poate apare sigla Ford. Pt detalii cauta pe Goagal :D

Oricum, masina ta nu mai e originala 100% (motor, stopuri) deci nu e cazul sa-ti faci griji de un radio original :D Asa ca daca vrei ceva funny, pune-i un MP3 si doua boxe decente...:D

Sigur ca la o masina clasica rara demna sa fie acceptata de Retromobil e nevoie ca totul sa fie absolut original, dar alea sunt pt colectionari sau pt pensionari :D:D:D Nu cred ca e cazul la masina ta...;)

Silencer Power 31-12-11 10:32

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 4801730)
Da zakk in carte am trecut motorul de sierra fara probleme,iar stopurile de pe spate sunt de fiat cred.LA MULTI ANI si un an mai bun la toata lumea.

Oficial, esti idolul meu.

Poti sa ne spui la cat s-a ridicat investitia in "stopuri"? :)

capricosti 01-01-12 11:41

:D La multi ani si an nou fericit la toti caprarii !:D

@ silencer power,
Pai, n-a investit nimic in stopuri, asa a cumparat masina in urma cu putin timp, abia a avut timp s-o rezolve cu transcrierea.

Si el este in situatia in care ai fost tu cu cu cele 4 oglinzi exterioare si faruile alea ciudate pe care le avea Capri tau cand l-ai cumparat...
La fel ca in cazul tau, daca le da acuma jos, ramane cu gauri in caroserie :cry:

Oricum, chiar daca nu sunt de Capri, stopurile alea mai pot sta mult timp pe masina, pana va gasi stopuri originale si un tinichigiu care sa le 'adapteze' la locul lor.

bogdancapri 01-01-12 16:40

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 4801878)
Oficial, esti idolul meu.

Poti sa ne spui la cat s-a ridicat investitia in "stopuri"? :)

Cum a spus si costi asa am luat masina cu stopurile care se vad,investitia a fost in,inmatricularea ei in circulatie,masina avind nr vechii si impozitul neplatit de 20 ani si de trecut motorul de sierra in carte.

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning