![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mdeea:-) ...nu am avut ce sa-i fac...am vrut sa pun altu dar nu am mai gasit.....
|
2 Attachment(s)
ceva mai simpli..........tare demult nu am mai facut vt(.........comment
|
yo zik k e bine..dar roata din fata nu e pusa cum tre plus ca e mare fata de roata din spate si tatuaju la fel, nu e decupat bine...culoare ireala:???:
|
Quote:
|
cobra:
1.eleronul nu este pus bine 2.la roata spate se vede ceva jos in stanga aiurea 3.esapamentul este cam blur, mai ales ala de pe stanga 4.eleronul nu este prins in nimik?...se vede blur la contactul cu portbagajul 2fast4u: 1.roata spate e inclinata aiurea 2.roata spate e plata 3.roata fatza nu ebine pusa, are mai mult cauciuc spre bara fatza si mai putin spre usa... 4.iar spoilerul fatza mi se pare ca este inclinata in dreapta... cam atat |
2 Attachment(s)
Long time I didn't tune something ... :D
|
2 Attachment(s)
leul-e..culoare ireala..bara fata nush ce ai facut ca se vede peste cauciuc...jantele par kam plate .....;)
....subaru.....WRX....:oops: |
Naspa man masina ... prelungirea capotei peste grila de la radiator o strica ... nu mai fa asa ceva niciodata ;)
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti??:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Neonu nu e facut bn ...
|
leul:
1.culoare ireala; 2.eleronul nu se vede prin luneta; 3.jantele sunt putin cam plate 4.priza de aer de pe bara este cam ireala 5.capota este si ea putin km plata....si detul de putin tuning.... mari4speed: 1.jante plate; 2capota la motor este aiurea rau; 3.selectii patratzoase 4.unele umbre lipsesc...alea la prag; 5.roata aia pe spate puteai sa o scxoti mai inafara; 6.bara fatza blurry; 7.ai astupat geamu ala mic pe spate doar pe partea stanga; 8.prag ireal; si poate mai sunt nuj dj poznasu: 1.e cam aiurea ce ai facut la faruri; 2.neonul nu este facut chiar corect....lipseste in unele parti; 3.greseli mari nu sunt... bafta in continuare |
2 Attachment(s)
pls comment - masina de la 4t league
|
Sincer nu ai ce comenta la masina asta................e perfecta:D.....bv
|
e prea criminala....sa vedem si parerea lui Manson:D
|
nush ce i-ai facut las grila lilu(partea unde vine sigla...)dar nu prea vine bine....e posibil sa imi trebuiasca ochelari dar poarca ai marit farurile ceea ce iar nu-mi place(oricum sunt disproportionate fata de restul masinii acum)...de asemenea jantele sunt al naibii de mici si deasupra aripii spate parca ai o zona smudgy
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning