![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Sa dea dra cu de nu va ameninitati cu bani si curse la orice ora de 3 pagini incoace....Vedem cine are dreptate pana la urma sau murim cu tastatura in mana?
GTR spune ca el se da cu oricine dar masina sa fie stoc..asa cum a venit din fabrica....Daca baiatu` s a pus la dispozitia voastra ce tot mai frecati menta pe forum?... |
Toti sunt zmei in spatele tastaturii. Nu are nimeni 100euro sa puna la bataie. Alex a venit cu propunerea, odata ce e sigur pe el, inseamna ca stie ce vorbeste. Restul e can can...
|
Quote:
Dar daca benzina de 211 cai se bate cot la cot cu diesel cu motor cu 50% mai mare si 245 de cai, nu e mai buna benzinara? |
Quote:
Stabiliti o data, o ora, un loc...va duceti frumos...3 plecari dp loc....va salutati frumos, va intoarceti pe forum...ne spuneti si noua cum e treaba cu audi vs bmw.... Prea simplu... |
eu personal nu vad nici un sens ca la bmw sa cumperi motorizarea de 3 litri si 258cp in dauna celei pe benzina de 245 cp mai ales ca aceasta din urma este cu aproape 6000 euro mai ieftina(parca). masina pe benzina este si mai usoara, handlingul mai bun, taxe mai mici samd.
|
Quote:
335i vs A5 3.0tdi "s-au dat de 3 ori cu plecare de pe loc si de fiecare data a batut a5-ul....s-au dat o data si din mers si au fost egali,poate un bot de masina in fata bmw dar la viteza foarte mare....." "posesorul de a5 2.0 T.... a luat prima data 335 d,automat....il bate de pe loc...rau....pana la 150-160 are 2 masini in fata,a urmat 335 i,aceeasi faza numai ca la 335 i,are o masina in fata pana la 150-160 km/h...." "masinile sunt stock...au doar evacuare pusa,evacuare ma refer la teava si finale,nu au cine stie ce evacuare de curse.....o au de la jumate in spate...." - au DPF si catalizatoare !? Si ai mai spus asa: "hai sa va dau alta comparatie in care nu credeam vreodata ca o sa castige dieselul..." Daca o masina are startul mult mai bun avand 4x4 nu inseamna ca un diesel de 240 CP sau un benzinar de 211 bate un diesel tractiune spate de 272CP. Aici facem teste de aderenta sau potential al masinii/motoului!? Cu A5 3.0 TDI stoc pana la 160 km/h este interpretabil, pot sa-l fac sau nu, in functie si de tipul carosabilului, pana la 200 km/h il fac sigur, deci asta nu inseamna ca un A5 3.0 TDI ma face. A5-ul stoc de 211 CP nu are nicio sansa nici pana la 100 km/h. Acum nu vrei sa ne dam pe 100 euro pe 60 feat!? Nu de alta, dar am 5-ar nu 3-ar, nu am 286, am 272 CP, eventual sa bag si 5 persoane in masina daca vrei. Iti mai spun odata prieteneste, ma suni, vorbim, te iau, ne plimbam toata noaptea, ne dam cu toata lumea si dupa bem si "o bere". Nu cer bani de motorina! :) O sa vezi ca o sa gasim si alte A5-uri 3.0 TDI si ne dam cu toate. Niciunul stoc nu ma bate nici macar pana in 160 km/h daca e asfaltul bun. (exista un mic secret la BMW-urile automate la plecarea de pe loc pe care propietarii de BMW nu prea il cunosc) Zi buna! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa cum spui tu de smecheria la bmw cu plecarea....stiu si ei anumite smecherii la plecarea cu QUATTRO,unul dintre ei a fost pilot de teste la porsche....a scos in germania pe circuit cu un AUDI A5,3.0 TDI,QUATTRO,MANUALA,STOCK......0-100 km/h......5.1 secunde....nu a crezut-o nimeni,dar a fost cronometrata profesional si are si acum acasa dovada...filmare+diploma....a luat locul 1 la aceasta proba si locul 2 pe circuit....au fost 10 piloti din europa,toti au condus aceeasi masina.... bineinteles locul 1 un neamt,doar era la el acasa,:D:D:D:D dar neamtul chiar foarte bun.... ai spus prima data ca nu te bate pana la 150-160 km/h....hai sa nu o dam acum in 200+ km/h..... eu am spus pana la 150-160 km/h...pentru ca asta am vazut...nu pot sa spun 200+,pentru ca nu stiu ce se intampla si nu am vazut.... |
las-o dracului de treaba.
1750-1800kg cat are un a5 3.0tdi, 245 cp si ajunge la 100 km/h in 5.1sec ::))) asta e poveste pescareasca. pai un rs5 cu 450 cp si 1850kg ajunge la 100 in 3 secunde sau cum dracu ? poti sa plangi lanaga un a5 3.0tdi, sub 6.0secunde nu ajunge la 100km/h indifferent ce ii faci. |
Nu ai inteles, omul are diploma si cum sa nu il crezi pe alex panciu ? Specificatiile oficiale, logica, fizica sau dovezile filmate nu reprezinta nimic pentru el, relatarile lui trebuie tratate ca o biblie in schimb :lol:
|
Quote:
unde ai vazut tu greutatea asta??? iti spun eu ca sa stii si tu cat are....1635 kg...in talon nu pe net.... |
Quote:
nu te potolesti... |
Quote:
cam 1620 kg si cam 5.9s-100km/h....au scos ei.....si ii cam rupe dintii la 535 d..... o sa vedeti pe strada.... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning