![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
maryus_x90 - nici mie nuprea imi plac si am vazut k sunt low poly am crezut k va ajuta cu cv pe cnv ..
|
Quote:
Ca eu tot ma chinui sai pun rotile drepte da degeaba :lol: |
are : Adjustable Rear-and-front Suspension+Spring-and-shocks ;)
|
Bine, teoria lui batman
Si cum o lasi :lol: Ca la mine alea unde e 6300 Nm parca sau ce e aia.. daca le las complet al 0 nu se intampla nimic:| |
puneti si voi moduri pt 2 3 0
|
@quick_silver2-iti iei asta : http://slrr-mods.com/page.php?id=298 dai click pe arc ca sa adjustezi garda la sol, dai click pe bratul suspensiei pt ca sa adujstezi camberul(adik sa le faci drepte)
|
@quick_silver2, le-am editat cu Slrreditor, nu am nicio suspensie adjustabila..
|
1 Attachment(s)
Mi-a crapat jocul, de fapt salvarea, exact cand terminasem de "tunat" cateva masini. Pur si simplu cand accesez cariera, imi da crash cu eroarea asta. Imi vine o ciuda si niste nervi ca am muncit atat de pomana...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
baieti, in legatura cu suspensia aia ajustabila de la gsm... doar la mine ii prea lata pe fata sau si la voi? ca ii nasol cand ajustez rotile sa intre sub aripi o parte din suspensie imi iasa prin janta. si franele nu sunt pozitionate corect... revin cu poze ca sa se inteleaga ce zic.
EDIT: pozele ma gandeam eu ca numai asa pot rezolva problema marius. dar pot sa fac ceva in cazul in care reinstalez jocul sa-mi ramana salvate dupa ce le-am editat? |
si la mine tot la fel este, foloseste slrr editor-edit slots si muta FL siFR brake, FL & FR Hub
|
3 Attachment(s)
cand editezi ceva in slrr editor totul se salveza in rpk-ul masinii, singura solutie ar fi sa salvezi rpk tuturor masinilor :D
Nissan Skyline R33 GT-S from ME ! |
multumesc marius... mai bine ma dau batut :)))
frumos nissanul ti-am lasat pm ;) |
Nu pricep un lucru. Am instalat mai multe masini. Sa zicem vreo 9. La toate in prima faza a mers totul, le-am testat pe toate, motoare, componente, genti, volane tot. Mergeau. Azi cand sa intru pe prima salvare, crash direct cu eroarea de mai sus (din senin). Mi-am facut alt profil si am loat-o de la 0. Am vrut sa prepar un Golf 5. Am selectat jentile de golf , si cumparasem doar 3. Am intrat sa mai iau una, cand sa ajung acolo unde e ganta respectiva...don't send. Am intrat iar, iar acum cand apas pe rims imi da don't send.
Care este faza? Dece il apuca din senin? Adica am putut cumpara 3 genti, si acuma nici nu ma mai lasa sa intru la ele. Iti taie pur si simplu tot cheful , chestiile astea. |
dai si u in notpadul ala cu error:) si citeste ultimele randuri:)si poate iti dai seama:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:39. |
- Copyright 2026 4Tuning