![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
stie cineva unde gasesc bec h1 6000k la un oret rezonabil incat sa nu ma motiveze sa iau kit intreg(gen alea la 60-70 lei cand un kit e 110)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e asa cum iti zic eu
insta tu , om cu statut , care ai avea posibilitatea sa "ungi" pe cineva te-ai duce ca boul la inchisoare? nu ai face tot posibilul sa eviti chestia asta !! |
deci pana la urma, nu cazierul conteaza... ci cat de bine "ungi" si pe cine :))
|
vad ca cititi printre randuri !!!!!
|
atat timp cat unul (cu cazier curat sau nu) care a omorat niste oameni, se plimba liber ... si altul (acea batranica de aproape 90 ani) care a mutat un bat pe pamant e bagat la inchisoare, nu ... nu citesc printre randuri ...
|
is chestii diferite ,fapte diferite
aici e sistemul judiciar de vina |
Nu citeste nimeni printre randuri si din cate stiu eu, fiecare dintre noi ca individ este liber sa aiba propria parere, indiferent daca-i proasta sau nu. Sunt pe net nspe mii de cauzuri ce subliniaza ideea mea. In Romania si nu numai din pacate banul face legea, banul are ultimul cuvant de spus.
|
stie cineva pe aici prin judet (eu sunt din tg) de cineva sa puna folie pe geamuri?
pentru o octavia 1 break, de aia cea mai inchisa (95%), hai poate pe luneta mai deschis, cat ar ajunge cu tot cu omologare?? |
700 in iasi
|
valeu, eu speram sa rezolv in 400-500, nu ma intelege gresit, vreau doar pentru spate, ca pe fata nu le pot omologa
|
Pai daca nu vrei si pe fata, te incadrezi in pretul tau.
|
Eu am dat la 4you acu 2 ani, 400 ron, fata + spate cu omologare si toate astea avand in vedere ca am masina break, adica inca un rand de folii pentru geamurile din spate ce nu se deschid.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning