![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Felicitari PLM si celor care au participat si la cat mai multe premii !!! ;)
|
Mulţumim frumos, sa fie :)
|
FELICITARI....:rolleyes2
|
buna ziua am si eu o nelamurire am cumparat un bmw 316 negru din anul 94 o masina superba parerea mea dar problema e ca nu e inregistrata ... ... vreau sa va intreb si eu sau sa ma indumati i leagatura cu taxa asta de inscriere . am auzit de la baietii ca cica nu imi da euro2 la RAR asa este masina arata bine si pe certificat scrie euro 2. probabil ca trebuie sa dau niste bannuti pe acolo sau nu mai inteleg nimic ce ma sfatuiti.:???:.
|
sau macar cineva care ma poate trece de RAR daca este cineva sa imi dea un semn si vb la telefon cum aranjam
|
Pānă una-alta fă-ţi programare pentru o identificare la RAR, măcar ştii cum stai cu maşina...
|
Chiar va rog sa-mi scuzati postul meu (daca dranjeaza sa-l sterga un admin) dar vreau sa stiu daca o cunoaste cineva pe receptionera tanara de la hotelul flora din Slanic Moldova.Daca va rog da-ti un pm,
Multumes anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va salut ajutati-ma si pe mine va rog cu o informatie...am un vw lupo si ma intereseaza un maner de pe interiorul usii soferului (manerul cromat de care tragi sa se deschida usa din interior) aveti ideee pe la ce parc de dezmembrari sau magazin de piese gasesc asa ceva?
|
Quote:
|
Toyota supra modificata exterior este in Moinesti,la niste MEXICANI dar arata urat tare(bare sparte.....) era galbena !
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning