Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

AGamerPedobear 10-10-12 16:50

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 5192643)
Sper sa nu fi tot cel care cred eu ...:evil:

despre cine vorbesti? :confused:
scz pt dublu-post

dany2good4u 10-10-12 18:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5204500)
Un mic brush,are cateva greseli care nu le-am putut rezolva,asa ca,ce greseli am? si pareri?

imbinarile nu sunt facute corect,curburile la aripipi nu sunt ok,masina nu e lasata din suspensii ci din bari,ceea ce nu e ok s apare urat,plus ca sunt prea jos,nu au umbre si lasa impresia ca masina pur si simplu sta pe bari nu pe roti.lasa brush-ul si bazeazate pe copy-paste...aranjeaza totul ok si potriveste la culoare...

AGamerPedobear 10-10-12 19:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5204595)
imbinarile nu sunt facute corect,curburile la aripipi nu sunt ok,masina nu e lasata din suspensii ci din bari,ceea ce nu e ok s apare urat,plus ca sunt prea jos,nu au umbre si lasa impresia ca masina pur si simplu sta pe bari nu pe roti.lasa brush-ul si bazeazate pe copy-paste...aranjeaza totul ok si potriveste la culoare...

SI ACUM? SI INCA CEVA IN PLUS:FUCK GREENPEACE!

dany2good4u 11-10-12 00:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5204646)
SI ACUM? SI INCA CEVA IN PLUS:FUCK GREENPEACE!

nu...cam asa...e ceva facut rapid si sub influenta berii...dar ceva de genu,sa nu se cunoasca imbinarile pragului si la bara spate,si masina coborata din suspensii...si umbre sub ea calumea nu doar putin sub bara fata...bara fata si la mine e facuta de mai bine ramanea normala,dar e un fel de a spune...

AGamerPedobear 11-10-12 20:42

2 Attachment(s)
UN ALFA IN FATA

lovenady 11-10-12 21:04

inafara de rotile alea puse exact ca naibia si lasatu mai jos ce iai facut? incearca frate sai faci ceva mai mult decat atat ,si punei alte jante ca arata ca drc cu alea ,uitate si tu ,vireaza si cea spate si cea fata ,cand pe stock am2 sunt drepte

AGamerPedobear 12-10-12 10:29

2 Attachment(s)
MERTEU

cipskate69 12-10-12 11:45

Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5206419)
MERTEU

rotile's taiate cu toporul si bagata inauntru cea din fata ( invata pen tool) ,sticker'ul de pe usa nu are lumini sau umbre..e ireal si iaras..DE CE faci parbrizu negru?!

AGamerPedobear 12-10-12 12:14

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5206493)
rotile's taiate cu toporul si bagata inauntru cea din fata ( invata pen tool) ,sticker'ul de pe usa nu are lumini sau umbre..e ireal si iaras..DE CE faci parbrizu negru?!

Folosesc pen tool, dar nu il prea stapanesc.

dany2good4u 12-10-12 13:13

Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5206518)
FOLOSESC PEN TOOL,DAR NU IL PREA STAPANESC. EEE,PAI ATUNCI,O SA MA VEDETI NUMAI LA MANGA,SI AM DAT FONTU MARE CA SA CITEASCA CHIORII

pustiule esti comic rau.invata sa accepti comentariile aduse la adresa masinilor tale si fii realist,nu sunt asa bune cum crezi tu.sunt anumiti useri care chiar au habar de VT si asculta ca iti da un sfat,altfel o sa ramai asa,incepator.

Manson 12-10-12 16:28

pentru cei care sunt obisnuit sa fie laudate lucrarile ca vai ce bine ai coborat o si ai scos un maner...sfat....renuntati la vt. daca nu esti atent cand selectezi o janta si o pui ca o pwla si mai suferi de brush.....renunta la vt. mai mult de juma din astia noi nu acceptati comenatii de nici un fel. care din voi a citit topicul de toturiale? si acum o sapt am inv. cate ceva de pe acolo. sectiune de *** o sa ajunga in felu asta. iar pentru cei bosorogi pe vt.....miscati-va curu pentru VT league

Reme 13-10-12 10:03

@ AgamerPedobear - Mercedes-ul facut de tine e o masina plata, fara lumini si umbre, fara reflexii, nu te invinovatesc ca poate chiar nu stii sa le faci, dar niste jante, da-o in g*&^ masii de treaba, ca trebuia sa stii sa le tai, daca nu poti cu pen tool, fa cu lasso si iti vor iesii mai bine sigur. Apoi daca are margini colturoase schimbi acolo 1 sau 2px si decupezi in asa fel incat sa para de acolo orice obiect il pui in poza.Iti imaginezi si tu cum artrebui sa fie real...

AGamerPedobear 13-10-12 15:04

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5207401)
@ AgamerPedobear - Mercedes-ul facut de tine e o masina plata, fara lumini si umbre, fara reflexii, nu te invinovatesc ca poate chiar nu stii sa le faci, dar niste jante, da-o in g*&^ masii de treaba, ca trebuia sa stii sa le tai, daca nu poti cu pen tool, fa cu lasso si iti vor iesii mai bine sigur. Apoi daca are margini colturoase schimbi acolo 1 sau 2px si decupezi in asa fel incat sa para de acolo orice obiect il pui in poza.Iti imaginezi si tu cum artrebui sa fie real...

am inteles,dar nu o sa ma mai vedeti aici,ci la manga si pe pixelcarart sub numele de 2012a

ChrisX 14-10-12 02:01

2 Attachment(s)
AGamerPedobear , cam ireale ce ai facut tu acolo , ma certai pe mine imi gaseai greseli si ma criticai , am crezut ca esti vreunu din baietii "artisti" de pe forum care chiar fac lucrari ... dar tu esti mult mai jos ca mine... in fine.. la manga poate acolo te descurci.

in fine , am mai facut si eu ceva...

AGamerPedobear 14-10-12 07:23

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5208337)
AGamerPedobear , cam ireale ce ai facut tu acolo , ma certai pe mine imi gaseai greseli si ma criticai , am crezut ca esti vreunu din baietii "artisti" de pe forum care chiar fac lucrari ... dar tu esti mult mai jos ca mine... in fine.. la manga poate acolo te descurci.

in fine , am mai facut si eu ceva...

E bine,dar mi se pare mie sau masina e cam mica in fundal? Si tu te uiti macar la manga?

cubteen 14-10-12 22:17

1 Attachment(s)
Nu am mai prezentat de mult pe aici..Am facut mult prea multe greseli din cauza ca am fost grabit,crezand ca nu voi mai avea timp de a preda masina si din pacate sau mai acordat 2 zile,Dar totusi cred ca m-a iesit ceva!!
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1350047822

ChrisX 14-10-12 22:24

in afara de sapca aia care e cam mare , adica e ireala, e perfect, imi place !

cipskate69 15-10-12 18:24

2 Attachment(s)
masina de la VTL..de care m.am cam plictisit,din pacate :rolleyes2

Reme 15-10-12 20:19

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5210361)

frumoasa rau de tot masina, lucratura de calitate superioara! Bravo!

Manson 15-10-12 21:59

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5210361)

imi plac farurile alea mult si ....restu:D frumoasa lucrare

AGamerPedobear 21-10-12 07:42

1 Attachment(s)
Logan RS. Simplu. Se cunoaste baza,asa ca...

Fear 21-10-12 10:05

Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5216892)
Logan RS. Simplu. Se cunoaste baza,asa ca...

E de apreciat faptul ca te-ai rezumat la lucruri simple dar tot ai dat-o in bara...
1 niciodata nu folosii aceasi janta si pe fata si pe spate,pt ca cea de pe spate e plata...
2 cand pui o janta noua uita-te si tu cum o pui, foloseste-te de conturul originalului, roata ta e stramba rau.Un mic advice: daca vrei o calitate buna, copie de pe donor roata cu tot cu cauciuc,ai mai multe sanse de reusita.
Succes in continuare!

lovenady 25-10-12 08:24

2 Attachment(s)
vw scirocco de la vtl

ChrisX 25-10-12 20:34

da..super sirocco !

cubteen 25-10-12 20:57

2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult..am gasit si eu un ford mustang de prin 70 si am zis sa il public...masina este full brush

lovenady 25-10-12 23:07

tia iesit cat de cat ,dar backgroundu e urat de tot pe bune ,ai grija la selectii ,si vezi ca linia de deaspra stopurile se strange prea mult pe partea dreapta

ChrisX 26-10-12 00:18

ma poti ajuta te rog cu donor de la jante?

Maris 26-10-12 06:29

3 Attachment(s)
Un X5 si un Corvette...nu am pus baza prea mult pe brush pt ca am vrut sa aduc in vedere doar kiturile. Pareri? Kiturile sunt freehand.

cubteen 26-10-12 15:06

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5222856)
ma poti ajuta te rog cu donor de la jante?

daca era vb de mine..imi pare rau...dar hardul mi sa ars si nu mai am donorul..aveam mii de exemplare de jante..dar le-am pierdut toate:(

cipskate69 26-10-12 18:47

2 Attachment(s)
audiu' tigrutzu ..masina mea de la VTL...nu's prea incantat..dar merge :rolleyes2

cubteen 26-10-12 21:30

6 Attachment(s)
vin si eu cu un cadou..5 seturi de poze cu jante,si 1 cu eleroane..sper ca vor fi de folos:D:oops:

Maris 27-10-12 06:43

1 Attachment(s)
Alta lucrare. O parere? Vad ca aici nu prea mai e activa treaba.
-> S Klasse

Cipprik 27-10-12 07:26

Foarte interesante lucrari Maris ...Imi place BMW-ul foarte mult ...e foarte "Bad"..

cipskate69 27-10-12 12:43

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5223619)
audiu' tigrutzu ..masina mea de la VTL...nu's prea incantat..dar merge :rolleyes2

chiar nimic?chiar asa urata e ? :lol:

Reme 27-10-12 15:30

interesant audiul cip, imi place, dar parca e un pic cam agresiv...mie unu imi place lucrarea si e lucrata curat si corect

Cipprik 27-10-12 17:05

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5222650)
Nu am mai postat de mult..am gasit si eu un ford mustang de prin 70 si am zis sa il public...masina este full brush

Cred ca puteai sa mai lucrezi la ea , ai modelat`o destul de bine si e pacat ca nu ai mai adaugat cateva reflexii , lumini si umbre pe ea ...
Ceea ce se remarca din prima , este ca , culoarea masinii e prea saturata pentru fundalul cel nou, si da un aspect de "cartoon" imbinat cu un peisaj Western. Puteai sa alegi ceva mai putin "rosu-orange-galben" , pentru ca aceste culori (zic eu din mintea mea) , se apropie de culoarea inversa albastrului (galben / albastru)...iar puse amandoua in imaginea prezentata de tine , se cam resping..
Cred ca poti mai mult.

cubteen 27-10-12 19:39

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5224629)
Cred ca puteai sa mai lucrezi la ea , ai modelat`o destul de bine si e pacat ca nu ai mai adaugat cateva reflexii , lumini si umbre pe ea ...
Ceea ce se remarca din prima , este ca , culoarea masinii e prea saturata pentru fundalul cel nou, si da un aspect de "cartoon" imbinat cu un peisaj Western. Puteai sa alegi ceva mai putin "rosu-orange-galben" , pentru ca aceste culori (zic eu din mintea mea) , se apropie de culoarea inversa albastrului (galben / albastru)...iar puse amandoua in imaginea prezentata de tine , se cam resping..
Cred ca poti mai mult.

Am inteles,la urmatoarea poate nu voi mai face acelea-si greseli,multumesc tare mult pentru ajutor.

Cipprik 27-10-12 21:16

2 Attachment(s)
Am terminat si eu in sfarsit "chitrelor" :lol::evil:

cubteen 28-10-12 06:11

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5224884)
Am terminat si eu in sfarsit "chitrelor" :lol::evil:

prea bestiala sa fie adevarat,bravo!!

AGamerPedobear 28-10-12 14:05

2 Attachment(s)
UN 911. :)
Modificari:
-Jante noi
-Scos emblema si priza de aer
-Adaugat noua priza de aer
-Pe lateral rosu inchis.

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning