![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Un audi de la mine....
|
2fast parca incepuseai sa ai lucrari mai bune .... jante strambe spoilar fata blur si stramb ,, neon fals ...etc etc
|
am incercat si io sa fac ceva ......nu am stat prea mult sa o fac.... :D k ma plictiseam
|
daca nu aveti ce sa arati incetati sa mai puneti cate 10 lucrari pe zi!!!!
daca dupa fiecare lucrare pusa acel user nu primeste comentarii minim de la 3 useri nu aveti voie sa puneti vreo lucrare.daca puneti veti primit avertisment...la 3 avertismente aveti ban cateva zile.. asa ca incercati sa pastrati o ordine shi aici. |
frost io zic sa fie reguli da asta e prea de tot adik dc unu face o greseala buna naspa si nu primeste comentarii nu mai are voie sa puna lucrari sau ce ....deci totusi
|
bai fratiilor...yo inteleg unii dintre voi sunteti mai priceputi ca mine....dar ma scoate din sarite un lucru : culoare ireala....da ce vrey frate sa fac ??? e photoshop nu 3DSMAX !!!! daca mie imi place culoarea aia.....:chainsaw:
|
frost, te sustin 100%:D . cobra2007, daca iti convine culoare aia, te rog nu mai posta aici:D nou iti comentam lucrarea per total. aici includem orice, de la o pata de culoare la o janta stramba, de la o oglinda in minus la o vopsea ireala. intre noi fie vorba, cand o sa incepi sa faci culoari reale, sa imi dai un pumn daca or sa iti mai placa lucrarile de acum. nrk:D
si va rog frumos, nu mai folositi aceeasi scuza...''e photoshop nu....''. credeti ca nu poate sa iasa nik misto cu photoshop? nimic real? se poate. tot ce iti trebuie > rabdare. nrk |
Trickz sunt total de acord cu u 100%....dar fa-ma sa inteleg...culoare ireala...cum dreaq...:???:
|
2 Attachment(s)
|
trikz stiai ca sau inventat unele culori care sunt facute pe calc apoi in realitate ...chestia asta cu culoare ireala nici io nu inteleg
|
cobra-> ireal = NU PARE/ESTE REALA..
ireál, –ă adj. care nu există în realitate; nereal, imaginar, fantastic. • (despre verbe) care prezintă acţiunea ca pe o ipoteză nerealizată sau nerealizabilă. (<fr. irréel) frost.. te sustin.. dar.. daca nu primeste 3 comentarii.. dupa 2-3 zile de la postarea acelei lucrari sa fie permis sa pui alta lucrare.. |
deedytheripper.........
selectii la prag aiurea.... jantele cam luminate la prag lipseste umbra iar decals urile alea sunt prea negre.... per total e ine masina...bv |
ok am inteles:???: ...sebi2, ms de sustinere:D
|
2 Attachment(s)
..............:rolleyes2 :rolleyes2
|
cobra2007..eleronul e pus stramb;)...parerea mea:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
|