Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bogdan_wrc 23-11-07 08:13

Re: Diverse discutii

pe de alta parte, simt ca lui paltonu i se cam termina atza...

https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-394.html

:)))))

jakal 23-11-07 08:14

nu e vorba de tre sau gigi sau.......asa in general..se gasesc cite 2 sa se ia la rica de la vreo aberatie.....se contrazic si in final se ajunge la jigniri....

jakal 23-11-07 08:16

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1211904)
pe de alta parte, simt ca lui paltonu i se cam termina atza...

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=2838&page=394

:)))))

asta tu hotarasti.......:D :D

jakal 23-11-07 08:18

macar va cunoasteti personal...........?? hai ca iar am facut 2 posturi si sare shantu la gitul meu.......:D :D

bogdan_wrc 23-11-07 08:23

ne-am intalnit pe la sala....si dupa ce am discutat cu el...si-a prins geaca in masina lui HRZ cand a vrut sa plece.... mai avea rost sa fiu suparat cand a fost f funny. multi au ras..si el inca imi poarta pica...

cam toata comunitatea stie ca m-am mai certat cu el, dar tot ce a fost a ramas aici si s-a sters. dar vad ca el o arde jmekereste pe aria aia.

chiar fata aia era draguta, doar ca nu o vede bine el de coshurile pe care le are pe fata.

din spatele monitorului e zmeu..live e mielushel....
si mi-am luat si avertisment ca i-am raspuns ceva de dulce. :D

dar diseara la party insomnia o sa vb cu cine trebuie sa ia masuri ca nu se mai poate asa.

tre 23-11-07 09:17

am zis eu ceva? il intrebam daca-mi ureaza ce zicea ca n-am inteles exact dorinta lui, nu de alta.

jakal 23-11-07 10:57

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1211922)
ne-am intalnit pe la sala....si dupa ce am discutat cu el...si-a prins geaca in masina lui HRZ cand a vrut sa plece.... mai avea rost sa fiu suparat cand a fost f funny. multi au ras..si el inca imi poarta pica...

cam toata comunitatea stie ca m-am mai certat cu el, dar tot ce a fost a ramas aici si s-a sters. dar vad ca el o arde jmekereste pe aria aia.

chiar fata aia era draguta, doar ca nu o vede bine el de coshurile pe care le are pe fata.

dar diseara la party insomnia o sa vb cu cine trebuie sa ia masuri ca nu se mai poate asa.

fata e chiar draguta...acum nu stiu gusturile lui....eu am vb cu el de cateva ori pe la sala si mi s-a parut ok.....de ce e intre voi nu stiu si logic...nu comentez...(asta nu inseamna ca am ceva cu tine sper sa intelegi nu?;) )
am vazut ca au disparut din posturile de pe acel topic....f. bine

bogdan_wrc 23-11-07 11:12

in fine, eu nu mai imi bat capul cu el. se rezolva altfel :) weekend placut.

jakal 23-11-07 11:14

ai dreptate.... mersi la fel....si poate moderatorul mai face curat pe aici....dam si noi un ceai la rompetrol....=)

shantzu 23-11-07 14:10

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1212110)
ai dreptate.... mersi la fel....si poate moderatorul mai face curat pe aici....dam si noi un ceai la rompetrol....=)

sunt diverse discutii ma :lol:
de aici nu am sters decat jigniri si certuri :D

jakal 23-11-07 16:53

AM INTELES CA IN SEARA ASTA SE PLEACA IN HAITA MARE LA MUNTE.....DORESC DRUM BUN LA BAIETI SI DISTRACTIE PLACUTA.....IMI PARE RAU CA NU POT SA MERG DAR SINT DE CARAULA....:cry:
MERSI PT TEL KRAVENE....;)

platon911 23-11-07 17:06

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1211922)

lolz si dak mi-am prins geaca care e faza!?! i se putea intampla oricui k aia au fatait usa de la sofer si un colt din geaca mea s-a prins intre aripa si usa(BIG DEAL) in fine....

kraven_4_all 23-11-07 17:54

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1212571)
AM INTELES CA IN SEARA ASTA SE PLEACA IN HAITA MARE LA MUNTE.....DORESC DRUM BUN LA BAIETI SI DISTRACTIE PLACUTA.....IMI PARE RAU CA NU POT SA MERG DAR SINT DE CARAULA....:cry:
MERSI PT TEL KRAVENE....;)

np!! deci....mai mere cineva la munte??.... :) ...

Oelash 23-11-07 18:51

orice ati face sa nu plecati la bucuresti in seara asta ca e ca dreaq....si nici la munte nu v-as sfatui :P

shantzu 23-11-07 18:59

Quote:

Originally Posted by ph50cat (Post 1212779)
orice ati face sa nu plecati la bucuresti in seara asta ca e ca dreaq....si nici la munte nu v-as sfatui :P

de ce ? ce e asa nasol ?:???:

All times are GMT +2. The time now is 22:32.

- Copyright 2026 4Tuning