![]() |
|
Re: Diverse discutii
pe de alta parte, simt ca lui paltonu i se cam termina atza...
https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-394.html :))))) |
nu e vorba de tre sau gigi sau.......asa in general..se gasesc cite 2 sa se ia la rica de la vreo aberatie.....se contrazic si in final se ajunge la jigniri....
|
Quote:
|
macar va cunoasteti personal...........?? hai ca iar am facut 2 posturi si sare shantu la gitul meu.......:D :D
|
ne-am intalnit pe la sala....si dupa ce am discutat cu el...si-a prins geaca in masina lui HRZ cand a vrut sa plece.... mai avea rost sa fiu suparat cand a fost f funny. multi au ras..si el inca imi poarta pica...
cam toata comunitatea stie ca m-am mai certat cu el, dar tot ce a fost a ramas aici si s-a sters. dar vad ca el o arde jmekereste pe aria aia. chiar fata aia era draguta, doar ca nu o vede bine el de coshurile pe care le are pe fata. din spatele monitorului e zmeu..live e mielushel.... si mi-am luat si avertisment ca i-am raspuns ceva de dulce. :D dar diseara la party insomnia o sa vb cu cine trebuie sa ia masuri ca nu se mai poate asa. |
am zis eu ceva? il intrebam daca-mi ureaza ce zicea ca n-am inteles exact dorinta lui, nu de alta.
|
Quote:
fata e chiar draguta...acum nu stiu gusturile lui....eu am vb cu el de cateva ori pe la sala si mi s-a parut ok.....de ce e intre voi nu stiu si logic...nu comentez...(asta nu inseamna ca am ceva cu tine sper sa intelegi nu?;) ) am vazut ca au disparut din posturile de pe acel topic....f. bine |
in fine, eu nu mai imi bat capul cu el. se rezolva altfel :) weekend placut.
|
ai dreptate.... mersi la fel....si poate moderatorul mai face curat pe aici....dam si noi un ceai la rompetrol....=)
|
Quote:
de aici nu am sters decat jigniri si certuri :D |
AM INTELES CA IN SEARA ASTA SE PLEACA IN HAITA MARE LA MUNTE.....DORESC DRUM BUN LA BAIETI SI DISTRACTIE PLACUTA.....IMI PARE RAU CA NU POT SA MERG DAR SINT DE CARAULA....:cry:
MERSI PT TEL KRAVENE....;) |
Quote:
|
Quote:
np!! deci....mai mere cineva la munte??.... :) ... |
orice ati face sa nu plecati la bucuresti in seara asta ca e ca dreaq....si nici la munte nu v-as sfatui :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning