![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Am schimbat Grila la logan cu un Clear 8)
Attachment 2623590 :arrow:Equi - ai sa te plictisesti sa citesti atatea zerouri:lol::lol::lol: .. sau faci infarct :lol::lol: mai bine nu zic pentru binele tau si nu numai :lol::lol: .. ce fain incepe sa arate Golful Bravo! 8)8)8) :arrow:Darius - Nu Creeed :lol::lol: Credca costa mult mai mult :))) :lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
Buna seara tuturor.Acum vreau sa va prezint si eu Broscoiul meu.
E vorba de un VW NEW Beetle din 2001: Motor 2.0(de care nu sunt deloc multumit,mananca ulei:( ) Dotari: Aer conditionat si Geamuri la buton. Ca planuri de viitor ar fi un VR6(in primavara cred) si niste jante mai mari 17",18" |
Deci am decis asa .
Vand Opelul Astra H OPC Vand Bmw-ul E36. Ma mut in Germania pe timp de 4ani si nu ma car cu masinile dupa mine. Voi gasi eu o masina frumoasa si ieftina acolo. La bmw singurul lucru care-l mai facusem era stopuri full led. BMW - 3000E[Motor 3.2 260hp] Opel - 6500E[Motor 2.5 120hp] __________ Cu banii imi iau o alta masina in Germania , pt. ca ,locuinta o am asigurata si gratis. |
5 Attachment(s)
CT 93 BRG-Mister Rid3r*RaCe, asculta ce iti zic eu si nu mai posta...te faci de tot cacatul...acum serios! Ai vazut si tu la ala care acum cativa ani a pus VR6 pe Logan. Ala a fost nebun...si a muncit cateva saptamani ca motorul ala sa intre pe Dacie dar tu in cateva ore l-ai si bagat...fara nicio problema. Deci nu mai posta, rade lumea de tine omule...nu pricepi?!?:???:
Azi am mai facut modificari la Hatchi: - Adaugat inca un stiker cu "I am the STIG" :lol:- 40 lei - Am prins bara fara de aripi si bara spate cu niste zip-uri (nu stiu cum se cheama...eu asa le zic :lol:)- 5 lei - Proiectoare galbene- 100 lei - Cuie pentru scoaterea capotei in caz de urgenta- 100 lei - 2 arcuri prinse in portbagaj si caroserie pentru siguranta. |
1 Attachment(s)
In seara asta cat rasfoiam eu paginile pe aici..am gasit un anunt din Germania..pus de 3 zile...
Am gasit niste jante Rotiforom DAB pe 16...9j spate/8.5 fata...in 5 prezoane.(5x120)...la pretul de 1342E...E un pret foarte mic avand in vedere ca ele normal sunt in jur de 3000-3500E..si nu..nu fabulez....Si nu stiu ce sa fac..sa le iau?..sau sa nu le iau?..datimi si mie o parere! Attachment 2623721 @tabokubmw-Multumesc..Eu sunt curios cum o sa arate cand o sa fie vopsit:lol:...Bafta! @Cred-Sunt cam maricele....pe cat sunt? @balint-Ii sta bine cu grila noua...Si ma bucur ca iti place golfu:lol: @tabokubmw-Arata bine broscoiul tau..bafta cu el! @AlexMxH-Niste poze cu E36? @KidForDrift-Frumoasa javra....mai ales masina=)))))..Bafta! |
3 Attachment(s)
R.Equinox - 19 , daca pun mai mici arata ca o barca cu noul body , + ca masina este foarte joasa .;)
Dupa lupte seculare am scos Supra din garaj , motorul este cam lent , are nevoi de turbo.:D |
KidForDrift-Bravo man imi place ce vad!
R.Equinox-Daca nu le iei le iau eu! La pretul ala e un chilipir! Cred-Ridic-o un pic de spate ca iti fraca pe jos si arata urat! __________________________________________________ __________ Am luat azi din targ 4 jenti de tabla+gume de iarna pt Bora,urmeaza ca maine sa le montez! Apoi va trebui sa cumpar tot ce e nevoe pt un schimb de ulei ca nu stiu cand a fost schimbat si se aprinde becu in borg la curbe! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
@Cred-Nu iti atinge pe spate?
@jurec10-Iti spun eu cand le iau..daca nu..iti dau site si te uiti... @DrifterGT-Nu te bagi si tu Domnu la MMVV2?8) Am mai gasit niste jante pe 16 cu tot cu gume.. BBS RS Modulare in stare perfecta...sunt la licitatie pe Ebay..deocamdata sunt doar 320E ..Imi plac si Rotiforom-ule si BBS-urile..nu ma pot decide.. Attachment 2624320 Am inceput sa demontez botu...deocamdata am dat bara fata si scos toate plasticele de pe ea...si aripile..Denis le da jos..si eu le pregatesc pentru vopsit si vopsire..in seara asta ma duc dupa culoare...ieri am lasat codul de culoare de la masina si am facut pe comanda...nu am poze..nici nu o sa fac...la sfarsit..o sa fie de WOW!..bafta |
Frumoase update-uri la masini ^^
Equinox ziceai ceva de un logan aseara.. poze?? ?? ?? ?? Asa.. astazi la pisicuta am reusit sa termin cu suspensia.. montat si aranjat totu xD Imediat sa ii fac niste poze si... ies la o plimbare |
2 Attachment(s)
Quote:
1.6i ..2005..etc..culoare rosu..ti-am zis mai multe pe mess.... 2000E...asa ca suntem prieteni.:lol: Attachment 2624350Attachment 2624351 M-am decis!.. I-au BBS-urile..imi plac mult..si cred ca o sa vina de minune!...Am licitat 380E..Chiar azi se incheie licitatia..sper sa reusesc..daca da..am obtinut niste BBS RS in stare perfecta!..Va dau mai multe detalii mai diseara.. |
uaaahh frumos ;) il iau xD vreau si eu bbs-uri ca ale tale pe 17 dar cu auriu ;) iti dau mai multe detalii pe mes xD apropo hai ca scot pisica la o plimbare vii? :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cu pijosu
|
7 Attachment(s)
Salut baieti.
KidForDrift e dementiala masina:X:shock:. Am doua vesti sa va dau. 1.Cea rea: Este ca un var a vrut sa plece cu loganu pana la bucuresti si pe autostrada a facut accident...Masina numai am ce sa fac cu ea deoarece e distrusa complet o sa o duc la fier vechi sa vad ce parale imi da pe ea. 2.Cea buna: Este ca am dat AUDI RS6 AVANT + 800 E pe un BMW M3 E46. Si ursu ma ajutat azi tata sa chituiesc ambele usi...deci mai am de chituit caroseria si portbagajul....si dupa fuge la vopsitorie. Poze: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning