![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Imi place cum a iesit Lacetti-ul, dar fii mai atent la detalii un pic, ai bara stramba de exemplu ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da...inteleg ce zici, incearca ti-am zis lucreaza mai atent la detalii. Stii treaba aia, detaliile minore schimba aspectul total al oricarui obiect, indiferent ca e casa, masa, scauna, masina ;) de exemplu puteai umbla la contrast la brightness la rotile aplicate de tine ulterior, mai decupai un pic pe ici pe colo, mai cu zoom mai mare si la bara senzatia o aia si ca e plina, care sincer nu e cea mai frumoasa, dar ce pot sa zic gusturile nu se discuta ;)
|
eu sunt tare curios..de ce la ultimele 5 miliarde de lucrari facute de voi p'aici...faceti parbrizu negru...treaba asta ma da pe spate :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
SKODA
|
Quote:
Nu vreau sa fiu rau, mai ales ca esti de sute de ori mai bun ca mine si ca multi alti probabil insa janta pe fata ii cu buza mai mare pe fata... adica ii aia de spate |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
Pentru battle-u cu Skoda. Cu si fara stickere.
|
@AGamerPedobear:
1.roata spate blury 2.umbrele la prag, bara spate lipsesc cu desavarsire 3.masina sta pe bara fata si spate nu pe roti, ele fiind prea mici pentru barile alea exagerate 4.unele stickere trebuiau puse mai mult din perspectiva 5.unde ai prelunfit bara spate nu se vede nici o reflexie de asfalt Cam atat am vazut la o prima privire |
2 Attachment(s)
un volvo de la mine.pareri.greseli?
|
1 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza revin si eu cu o lucrare.baza cred ca o stiti cu totii.bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
asa e tratat orice nou-venit?sau nu poate omul sa isi faca cont si sa posteze o lucrare pentru ca aveti voi nu stiu ce banuieli..?
LE.Sa verifice un admin ip`urile ;) |
imi comenteaz si mie cineva volvo ala?ceva greseli daca se poate.fara suparare dar cu atatea certuri se cam tranforma in cancan rubrica asta.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
VW SCIROCCO
|
Quote:
|
pai daca nu am ce face la munca:)) oricum vreo sapt 2 o sa fiu plecat si nu o sa am timp daia am pus-o din timp
|
2 Attachment(s)
dacia logan 2013 , nu sunt pro , dar ma gandeam cum as vrea sa arate logan 2013 coupe / sport
sunt greseli de decupare cand am lasat-o jos stiu . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un audi a3 pareri,critici,greseli?
|
cipskate69 , puteam sa o fac si altfel , dar plecand de la masina de baza logan 2013 nu puteam sa o schimb total , vorbeam cu cineva ca din fata arata bine , la fel ca si duster , dar in spate ambele lasa de dorit , si am modificat spatele la asta. sperand ca iese ceva mai dragut decat cel actual.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Porsche Boxster S...
Fiti duri! :)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa mine e cea mai buna lucrare a mea. am un - totus , cred ca background-ul ales nu e chiar ok... dar nu stiu cum sa caut background pentru asa ceva, daca ma poate ajuta cineva cu niste wallpapere .. raman dator.. totusi .. astept o parere :D accept si criticile !
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Da, sunt cateva greseli la labo.. am incercat inca ceva...la asta reflexia nu a iesit prea bine, pentru ca e prima pe care o fac.
|
Quote:
|
Quote:
|
|
deci..domnule chrisics. era odata ca niciodata o regula bine stiuta. nu ai voie sa postezi mai mult de 1 masina pe zi.daca ma uit la tine sunt cam 2 pe ultima pagina din aceiasi zi.. pe langa asta..faci niste masini de mai bine nu le faci. ireale.prost facute.neatent lucrate. daca tu chiar vrei sa faci VT ( ca pana acu nu prea pot zice ca faci) ,acorda mai multa vreme unei singure masini si lucrarii in sine...altfel,nu prea imi mai vine sa comentez la ce faci tu acolo in paintu' tau. sanatate !
PS: pana cand sa tot atat?!?!?!?! |
2 Attachment(s)
Un mic brush,are cateva greseli care nu le-am putut rezolva,asa ca,ce greseli am? si pareri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning