Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Cipprik 27-09-12 22:22

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5188547)
Am inteles si stiu despre ce zici insa nu imi vine sa cred ca nu am selectat 12 acolo probabil am omis la vreo salvare, nu contest! stiam de treaba asta insa se pare ca nu am fost atent...
Mai pot sa ii fac ceva? sa nu mai fie asa?

Multumesc mult pentru atentie!

Tehnic nu prea mai poti face nimic ..odata salvata , nu se mai poate relua de unde ai ramas ...poate doar sa o retusezi cu brush

Reme 27-09-12 22:44

Imi place cum a iesit Lacetti-ul, dar fii mai atent la detalii un pic, ai bara stramba de exemplu ;)

dany2good4u 28-09-12 00:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5189865)
Imi place cum a iesit Lacetti-ul, dar fii mai atent la detalii un pic, ai bara stramba de exemplu ;)

scuze abia acum am observat bara.insa tot nu i-am dat de cap cu luciul ala,am incercat cateva chestii astazi dar tot nu a iesit bine.singura varianta mai acceptabila cred ca e asta.(jantele sunt schimbate pt ca alea erau cam blurate,dat tot nu imi place roata spate)

Reme 28-09-12 10:16

Da...inteleg ce zici, incearca ti-am zis lucreaza mai atent la detalii. Stii treaba aia, detaliile minore schimba aspectul total al oricarui obiect, indiferent ca e casa, masa, scauna, masina ;) de exemplu puteai umbla la contrast la brightness la rotile aplicate de tine ulterior, mai decupai un pic pe ici pe colo, mai cu zoom mai mare si la bara senzatia o aia si ca e plina, care sincer nu e cea mai frumoasa, dar ce pot sa zic gusturile nu se discuta ;)

cipskate69 28-09-12 12:14

eu sunt tare curios..de ce la ultimele 5 miliarde de lucrari facute de voi p'aici...faceti parbrizu negru...treaba asta ma da pe spate :lol::lol::lol:

Reme 28-09-12 12:36

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5190324)
eu sunt tare curios..de ce la ultimele 5 miliarde de lucrari facute de voi p'aici...faceti parbrizu negru...treaba asta ma da pe spate :lol::lol::lol:

Banuiesc ca vor sa faca reflexiile alea alb negru pe parbriz ca pe laterale...

Manson 28-09-12 13:59

1 Attachment(s)
SKODA

Ruffy RUF 28-09-12 14:11

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5190414)
SKODA

Jantele is acealeasi care le-am folosit eu pe Sandero nu?
Nu vreau sa fiu rau, mai ales ca esti de sute de ori mai bun ca mine si ca multi alti probabil insa janta pe fata ii cu buza mai mare pe fata... adica ii aia de spate

Manson 28-09-12 14:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5190420)
Jantele is acealeasi care le-am folosit eu pe Sandero nu?
Nu vreau sa fiu rau, mai ales ca esti de sute de ori mai bun ca mine si ca multi alti probabil insa janta pe fata ii cu buza mai mare pe fata... adica ii aia de spate

jantele sunt ca ale tale da, sunt luate de pe un bmw e46 verde inchis. iar roata e asa cu buza mai lata ca e un pic virata.

Ruffy RUF 28-09-12 14:23

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5190431)
jantele sunt ca ale tale da, sunt luate de pe un bmw e46 verde inchis. iar roata e asa cu buza mai lata ca e un pic virata.

Am inteles cu janta virata si da tot de pe un E46 verde inchis am si eu jantele!
bafta

AGamerPedobear 28-09-12 22:21

2 Attachment(s)
Pentru battle-u cu Skoda. Cu si fara stickere.

Manson 29-09-12 15:41

@AGamerPedobear:

1.roata spate blury
2.umbrele la prag, bara spate lipsesc cu desavarsire
3.masina sta pe bara fata si spate nu pe roti, ele fiind prea mici pentru barile alea exagerate
4.unele stickere trebuiau puse mai mult din perspectiva
5.unde ai prelunfit bara spate nu se vede nici o reflexie de asfalt

Cam atat am vazut la o prima privire

dany2good4u 30-09-12 14:31

2 Attachment(s)
un volvo de la mine.pareri.greseli?

Emx 30-09-12 16:32

1 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza revin si eu cu o lucrare.baza cred ca o stiti cu totii.bafta

s0r1n 30-09-12 17:14

Quote:

Originally Posted by Emx (Post 5192610)
Dupa o lunga pauza revin si eu cu o lucrare.baza cred ca o stiti cu totii.bafta

Sper sa nu fi tot cel care cred eu ...:evil:

240sx 30-09-12 17:46

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 5192643)
Sper sa nu fi tot cel care cred eu ...:evil:

nu cred ca este stefanalecu1 aka AGamerPedobear dar cine stie :)

Emx 30-09-12 17:56

asa e tratat orice nou-venit?sau nu poate omul sa isi faca cont si sa posteze o lucrare pentru ca aveti voi nu stiu ce banuieli..?
LE.Sa verifice un admin ip`urile ;)

dany2good4u 30-09-12 23:47

imi comenteaz si mie cineva volvo ala?ceva greseli daca se poate.fara suparare dar cu atatea certuri se cam tranforma in cancan rubrica asta.

cipskate69 01-10-12 07:10

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5190414)
SKODA

hmm..o greseala observ la cauciucu din spate...ti.ai lasat reflexiile pe el:cry: si in spate mergeau altfel relexiile. altfel...geniala lucratura photoshopata :lol: ;)

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5192506)
un volvo de la mine.pareri.greseli?

paaai...mergeau niste umbre la grile..carbonul pe capota e ciudat..trebuia sa il distorsionezi putin,janta spate..plata rau:???:..mergea alt background si...masina e cam toony..de jucarie asa..:rolleyes2

dany2good4u 01-10-12 13:24

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5193175)

paaai...mergeau niste umbre la grile..carbonul pe capota e ciudat..trebuia sa il distorsionezi putin,janta spate..plata rau:???:..mergea alt background si...masina e cam toony..de jucarie asa..:rolleyes2

nu stiu dece a iesit toony,poate de la culori,cat despre bg,nu prea le schimb in general,nici nu cred ca am vreunul prin pc.ms d atentiorari :D

Manson 05-10-12 07:45

2 Attachment(s)
VW SCIROCCO

cannonball 05-10-12 15:59

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5198347)
VW SCIROCCO

Bro' da repede te-ai miscat :lol:.....e tare rau masina GJ;)

Manson 05-10-12 21:28

pai daca nu am ce face la munca:)) oricum vreo sapt 2 o sa fiu plecat si nu o sa am timp daia am pus-o din timp

ChrisX 06-10-12 00:54

2 Attachment(s)
dacia logan 2013 , nu sunt pro , dar ma gandeam cum as vrea sa arate logan 2013 coupe / sport
sunt greseli de decupare cand am lasat-o jos stiu .

cipskate69 06-10-12 07:07

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5199355)
dacia logan 2013 , nu sunt pro , dar ma gandeam cum as vrea sa arate logan 2013 coupe / sport

daca stiai ca sunt greseli,de ce nu le'ai remediat si ai postat masina asa ? a avut un accident de are "tabla stramba" ? stiu ca dacia e ruda cu renaultu...da' tu prea i'ai dat aceasi forma...:rolleyes2

dms28 06-10-12 08:55

2 Attachment(s)
Un audi a3 pareri,critici,greseli?

ChrisX 06-10-12 09:24

cipskate69 , puteam sa o fac si altfel , dar plecand de la masina de baza logan 2013 nu puteam sa o schimb total , vorbeam cu cineva ca din fata arata bine , la fel ca si duster , dar in spate ambele lasa de dorit , si am modificat spatele la asta. sperand ca iese ceva mai dragut decat cel actual.

Manson 06-10-12 11:37

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5199355)

ca sa fie coupe usa din fata trebuia marita. urme de smudge la greu, rotiile puse cam nasol, nu ai fost atent la detalii, mie nu mi place ce ai facut

Fear 06-10-12 16:54

2 Attachment(s)
Porsche Boxster S...
Fiti duri! :))

ChrisX 06-10-12 18:12

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5199816)
Porsche Boxster S...

sunt foarte dur cu tine , iti spun sincer ! imi place ! nota 10 ! cumva ala e un motor de R8 sau lambo ?

Fear 06-10-12 21:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5199876)
sunt foarte dur cu tine , iti spun sincer ! imi place ! nota 10 ! cumva ala e un motor de R8 sau lambo ?

asta iti va raspunde la intrebare :D

Manson 06-10-12 23:40

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5199816)
Porsche Boxster S...

genial spatele ala....felicitari

ChrisX 07-10-12 01:44

2 Attachment(s)
dupa mine e cea mai buna lucrare a mea. am un - totus , cred ca background-ul ales nu e chiar ok... dar nu stiu cum sa caut background pentru asa ceva, daca ma poate ajuta cineva cu niste wallpapere .. raman dator.. totusi .. astept o parere :D accept si criticile !

AGamerPedobear 07-10-12 12:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5200210)
dupa mine e cea mai buna lucrare a mea. am un - totus , cred ca background-ul ales nu e chiar ok... dar nu stiu cum sa caut background pentru asa ceva, daca ma poate ajuta cineva cu niste wallpapere .. raman dator.. totusi .. astept o parere :D accept si criticile !

uite.

ChrisX 07-10-12 15:47

2 Attachment(s)
Da, sunt cateva greseli la labo.. am incercat inca ceva...la asta reflexia nu a iesit prea bine, pentru ca e prima pe care o fac.

Manson 07-10-12 17:33

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5200737)
Da, sunt cateva greseli la labo.. am incercat inca ceva...la asta reflexia nu a iesit prea bine, pentru ca e prima pe care o fac.

pune si mie te rog donnoru la jante

dany2good4u 07-10-12 18:25

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5200737)

botul e stramb(bara si grila) aerisirea aia laterala apare aiurea...lafel si cele de pe capota,care sunt si cam strambe,linia aia dintre usi e blurata...lucreaza mai atent

ChrisX 07-10-12 18:56

Jantele pt Manson Click

ms dany2good4u pt atentionari

cipskate69 07-10-12 21:58

deci..domnule chrisics. era odata ca niciodata o regula bine stiuta. nu ai voie sa postezi mai mult de 1 masina pe zi.daca ma uit la tine sunt cam 2 pe ultima pagina din aceiasi zi.. pe langa asta..faci niste masini de mai bine nu le faci. ireale.prost facute.neatent lucrate. daca tu chiar vrei sa faci VT ( ca pana acu nu prea pot zice ca faci) ,acorda mai multa vreme unei singure masini si lucrarii in sine...altfel,nu prea imi mai vine sa comentez la ce faci tu acolo in paintu' tau. sanatate !
PS: pana cand sa tot atat?!?!?!?!

AGamerPedobear 10-10-12 16:45

2 Attachment(s)
Un mic brush,are cateva greseli care nu le-am putut rezolva,asa ca,ce greseli am? si pareri?

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning