Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 02-05-07 22:09

Re: Comentarii lucrari!

incep si eu...comentrui la a mea?

MARI_NSL 02-05-07 22:22

2 Attachment(s)
manson-parka e cam bluryy bara spate ...pe jos ...si roata fata se vede ciudat ......bafta ......
leeloo-se cunoaste pe funal unde ai lasat masina ......a doua ai storcito prea rau :)) ....si mai sunt ...bafta .;)
.........aku am comentat io astept si alti sa comenteze la mine .......audi......TT..brush.:oops:

Ca][n 02-05-07 22:58

2 Attachment(s)
civic tuning

Cobra2007 03-05-07 02:24

2 Attachment(s)
un audi:lol:
hai...comentati!:lol:

MARI_NSL 03-05-07 07:33

ca][n-buza la janta fata este mai mare decat cea dp spate ....cred ca trebuia invers ......neonu nu cred ca este asa real .....si gaura din bara la fel ......''parerea mea ''......bafta .;)

Trickz 03-05-07 10:05

mari...nu faci prea multe brush...mai uitete pe tutoriale si invata sa mai faci si altele, nu doar cateva gaurele patratoase:D pleoapa ireala, jantele sunt la o rezolutie mai mica, pragul nu are perspectiva buna, prizele de aer care au inlocuit grila audi sunt descentrate, strambe. reflexiile prea stridente si vezi ca cea de pe prag se termina urat (la imbinarea cu wide-arch-ul)

MARI_NSL 03-05-07 10:23

ms trickz--dar cred ca fata de ce lucrari aveam inaine ...am mai invatat un pik cate ceva /;)

Cobra2007 03-05-07 12:09

mari unde draq vezi u neon:???:

OmB* 03-05-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 882105)
mari unde draq vezi u neon:???:

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 881804)
ca][n-buza la janta fata este mai mare decat cea dp spate ....cred ca trebuia invers ......neonu nu cred ca este asa real .....si gaura din bara la fel ......''parerea mea ''......bafta .;)

Se refera la masina lui Ca][n :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Cobra2007 03-05-07 13:19

aa...sory:lol:

sebi2 03-05-07 15:25

2 Attachment(s)
....................................

Cobra2007 03-05-07 16:36

super tare frate....dar singuru lucru care strica masina...e (nici nush cum sa-i zic:???: ) aia de pe usa....mnu merge....in rest e criminala....10 cu felicitari:lol:

LeeLoo 03-05-07 16:54

coloarea e ireala, jantele nu se potrivesc cu stilu masini ( racing) , incearca sa nu mai copii parti de calitete mica si sa le maresti , capota are refl de "nori" dar si aia is colorati si pe deasupra restu masinii nu are , linia care ai facut-o la aripa spate e stramba in unele locuri si prea evidenta( foloseste pen tool si la layerele alea da ocapacitatea mai mica ),spoileru fata are cateva greseli : are un link scris ce trebe scos ca e dat cu radiera pe jumate , ori il lasai ori il scoteai de tot , ventu de langa roata fata nu se rea potriveste , nici cel de pe lateral(chiar nu inteleg ce e in gaura aia ) , linia de parbriz sus se observa cum e data cu radiera,interioru e blurr si cam atat cred .... eleronu nu prea se potriveste ... incearca pe viitor sa faci asa : ori lasi culoarea masinii asa si incerci sa faci c/p de pe masini cu aceeasi culoare ori schimbi culoare da o faci reala .

Cobra2007 03-05-07 17:37

da la mine nu comenteaza nimeni audi al meu:cry:

LeeLoo 03-05-07 19:03

cobra2007 - jante plate si blure , culoare ireala ,eleron mic si blur si stramb, reflexie stramba pe jos si selectii nasoale le oglinzi

All times are GMT +2. The time now is 05:17.

- Copyright 2026 4Tuning